Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 12
pisoi3 spune:
Buna fetelor
Am reusit si io sa recuperez ce ati scris.
ANASOL, sanatate multa bebeului tau, sa se faca bine repede!
MONI, si al meu e kkcios, de ori pe zi face kk, ma dispera, nu mai zic de cat de sconx este!
Super frumoasa poza cu Diana in geanta!
COSMI, tu intrebai de premergator, noi avem unul de la Chicco, model mai vechi, de la nepotica mea, voiam sa ii luam unul mai nou si mai smecher dar nu are rost, ca bebe nu are rabdare sa stea acolo, merge la greu de-a busilea si se ridica in picioruse tinandu-se de perete, de scaune, canapele si altele. Asa ca noi nu vom folosi premergator.
Imi pare rau ca a cazut Stef, bine ca nu a avut nimic.
Daca vrea cineva premergatorul nostru, sa spuna. E descusut la scaunel unde sta bebe, asa l-am primit si noi, dar cred ca poate fi cusut.
JANINA, multumim de retete, super misto.
Cum adoarme bebe al meu: singurel, ziua se joaca pana adoarme printre jucarii iar seara il punem in patut, unde se joaca ce se joaca singurel dupa care adoarme.
GIO, super duetul cu Clau, frumos de tot, am ras si eu si sotul, frumos de tot! Si eu trebuie sa merg la shopping, nu am deloc haine groase pentru bebe si vad ca deja s-a facut frig.
DOINA, cu apa a fost naspa, mai ales ca au oprit-o si azi cateva ore, noroc ca aveam rezerve.
ALI, o fi maraita Iarinuta de la dinti. Uite un pupic sa ii treaca
Gata, nu mai stiu ce voiam sa spun, revin mai tarziu.
la secta
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
szaboali spune:
Haideti sa va spun cat a papat iubita mea azi:
-la ora 7 - 180 ml.laptic,
-la ora 11-150 ml. laptic,
-la ora 15-220 ml.laptic,
-la ora 17 juma.150gr. crema de iaurt,
-la ora 20 - 150 ml. laptic.
Sunt foarte multumita...
Ce ziceti fetele... e bine nu?
De maine mai bagam si altceva in meniu dar inca nu stiu ce...
Astept pareri...![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
doina_laila spune:
Salutare mamici dragi,
Anasol, imi pare rau ce aud de David. Cred ca este un virus, la noi in casa toti am fost bolnavi. Theodor a scapat cel mai usor doar cu temperatura si rosu in gar. In schimb eu am chinuit mai rau. Cred ca am luat virusul de la nasii nostrii, am aflat mai tarziu ca si la ei, toti 4 au fost bolnavi, copiii au scapat doar cu febra. La ce doctor l-ai dus si ce medicatie ii dai? Si noi am sarit vaccinul de 6 luni, ar fi trebuit sa-l facem ieri.
Il pupam pe dragul de David sa se faca sanatos cat mai curand.
Bai Moni, da ce Garda mai este si asta? La ora asta?
S-au poate au si tura de noapte si eu nu stiu? Oricum bafta sa scapi repede si bine. Plaseaz-o pe Diana in fata lui si spune-i s-o urmareasca, ca la cat de spirt e gagica il ameteste urgent.
Mralu, bine ai venit asteptam sa ne spui mai multe de puii tai.
Tina, 35 ? Mama fugi la doctor! Pupici chinezoicei sa-i treaca.
Irinat, pofta multa (ca buna cred ca este mancarea) grevistei. Si multa rabdare tie iti doresc.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
nicoleta raducu spune:
Salutare secta si de la noi...
Sunt tare necajita...ca Dariutza mea aseara a picat din carut...tu-i mama masii....

Marius se incalta..o pusese in carut,sa iasa afara...si tronc..a picat pe gresie..azi evident ca am dus-o la doctor...
Toate bune...cik..sper sa nu fie ceva ..vreun hematom pe interior..asa e vesela..n-a avut pierdere de cunostinta sau alte cele...dar..suntem suparati pe noi..ca toata ziua stam in fundul ei..si e a doua oara cind cade...

La vesti bune,azi a papat almette cu smintina..yam-yam..i-a placut si ficatel cu legume care iarasi i-a placut...

Se pare ca incet-incet..ii descopar gusturile printesei...
Sunt rupta de somn..ca noaptea trecuta am stat sa-mi supraveghez printesa..sa n-aiba vreun simptom..si ea a dormit...![]()
Asa ca va zic noptik buna..ca adorm aci pe tastatura....
irinatunza spune:
Ali, ce sa zic decit felicitari Iarinei si multi
. Parca de azi si Sabina a inceput sa pape oleak mai bine. Vad ca tu i-ai dat cam la 4 ore.
Vad ca bebeii mofturosi incep sa se dea pe brazda, mai putin Sabina
. Cita rabdare sa mai am????!!!! Dar n-am ce face. Mama imi zice ca n-am ce face, asta e copilu meu si gata. Tre sa ma resemnez si gata. sanatoasa sa fie ca o papa ea intr-o zi mai mult.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Ali, de care iaurt i-ai dat ?
poze Sabina
irinatunza spune:
dana_ene, vreau si eu sa-ti trimit poze pt. 6 luni , dar neoronul meu saracu nu mai isi aduce aminte la ce adresa sa-ti trimit. 
Gio, datele pentru tabel sunt : la 6 luni , 6300 si 66 de cm.
poze Sabina
irinatunza spune:
Mai fetelor, si azi am ars mincarea fetei !!
Sper ca miine sa n-o mai ard.
Tina, 35 de tampoane ????!!!! Vai de mine !!! Mergi urgent la doctor.
Mralu, 
Nu mai e nimeni pe aici ? Ca eu ma duc sa dau de papa sa fetita.
Pupici
poze Sabina
J G spune:
Off mai Nico... nu fi stresata ca asta este, trebuie sa ia si trante bebeii astia! Si asta e doar inceputul! Sunt sigura ca totul e ok!
Mai Anda m-ai terminat. Auzi "se joaca pana adoarme printre jucarii" - ce-o fi aia??? Pai printesa mea sta linistita doar o juma de ora dupa ce se trezeste, apoi papa si incepe sa miorlaie. Foarte rar se joaca cu ceva (inainte se mai juca, acum e jale de cand o supara gingiile). Si miorlaie din ce in ce mai tare pana reusesc sa o adorm, cu lapte, cu ceai, leganata si ii mai si cant "peste dealuri pe-un nor". Vai de fundul meu!
Ali tu inca nu-i dai papa Iarinei? Ai vrut sa faci diversificare de la 6 luni?
J si Carla (05.02.2006)