Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
gripo spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mi-a iesit rezultatul la lysteria si e ok, nu am DOAMNE, iti multumesc, m-am linistit si cu asta.
37+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
alessia80 spune:
MEXXA- mama mea are tot 1.60 si a nascut natural
Eu, in schimb militez pt cezariana pana la capat!
Fetelor, m-ati panicat rau cu Lysteria asta, dar am decis sa n-o mai fac! ce-o fi, o fi! Inainte, parintii nostri nu mai stiau de atatea analize si au nascut copii super sanatosi
ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
mexxa spune:
Gripo felicitari pentru analiza buna...tre sa dai de baut
_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Felicitari mamicilor care au nascut: sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi!
Monique, tie cum ti-a zis doctorul sa faci daca se declanseaza travaliu cat timp este plecat: il suni pe rezident? Am inteles ca poti avea incredere si in el.
Adriana 34+
Pozici
Varsta bebe
Evolutie bebe
microbu spune:
Buna dimineata!
Inni, Cri, Ileana, Try, Fusca si Martha felicitari pt bebei, multa sanatate si refacere rapida.
Ignatica, multa sanatate si lui David .
Lyana, eu am cumparat patut si saltea de la Barza, o sa merg zilele astea sa iau si asternuturi. Uite o poza cu patutul si salteluta de cocos.
Sandra 34+ burtik + poze
inca un pic
putzuruca spune:
Lyana, si eu tot de la Barza am luat patutul si dulapior si mi s-au parut de calitate. Sunt facute in Italia. Patutul e ca al lui Microbu doar ca in spate are tablie, nu grilaj si este alta culoare. Saltelutza tot cu fibra de cocos este.
Felicitari pentru rezultatele bune la analize, fetelor.
Mexxa, eu tot 1.60 am dar nu m-am gandit ca asta ar fi un inconvenient pt nasterea naturala. Daca bazinul este ok, bebe in prezentatie craniana, iar tu nu ai probleme medicale atunci nu ai de ce sa te gandesti la cezariana. Asta din punct de vedere medical, insa alegerea este a ta. Eu ma rog la Doamne-Doamne sa pot naste natural.
putzuruca 35+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Mirabelac spune:
Felicitari mamicilor care au nascut si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca!
MamiLili la mine nu e cu mult mai mare burtica fata de spt. 32-33. Poti sa vezi pozele.
mexxa ma mir ca te lasa dr. sa alegi asa simplu cum nasti. Mie mi-a recomandat cezariana fara vreun motiv serios, bebe e cu capul in jos, bazinul il am destul de lat doar am avut o sarcina cu probleme si am cerclaj. Dar tu cum vrei sa nasti? Eu as zice sa incerci natural daca n-ai probleme, o operatie e operatie totusi.
microbu cat te-a costat patutul si salteaua in total? Merci mult.
Eu de la 3.30 azi noapte nu am mai putut dormi, ma dor soldurile si amortesc f. tare desi iau magneziu. Si bebe a fost f. agitat, nu i-a placut nici o pozitie. Abia astept si eu sa nasc, dar nu mai devreme de sapt. 37.
Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
microbu spune:
Roxana01, nastere usoara si refacere rapida.
Ileana, Ralu, Lexi, Tasia, Laliq si Cucuoancea (sper ca nu am uitat pe cineva ) sunteti foarte dulci si frumoase toate!!!
Asa ciuda mi-e ca nu am ajuns, dar macar am terminat cu mutatul prin casa, am montat patutul dar am si obosit foarte tare.
Pufy, total de acord cu TOT (listuta, titlul nou care e cam lungut dar atat de adevarat....). Multumim .
Hazul, .
Sandra 34+ burtik + poze
inca un pic
mexxa spune:
Mirabelac tocmai asta ma gandesc si eu..singura chestie existenta .este faptul ca am avut o sarcina dusa cu greu...sangerari, tratament,stat in pat...singurul lucru care mai lipsea era cerclajul care a fost si el pus in discutie..dar pana la urma nu a mai fost nevoie...acum nu stiu ce sa zic...eu ma gandeam ca decat sa ma taie jos...de asta sigur nu voi scapa...mai bine taietura la vedere ca sa se cicaatrizeze mai repede....off o sa mai vorbesc azi cu dotorita sa vad ce zice.
Acum stau si ma gandesc ca daca la mine bebe este cu capul atat de jos...ceea ce ne arata ca voi naste mult mai devreme decat DPN care il am...sa programez cezariana..si pana la program sa nasc....uff sunt tare confuza. Nici eu nu mai stiu ce vreau.
_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
microbu spune:
La Multi Ani pt toti cei care sarbatoresc astazi Sf Alexandru !!!
Sandra 34+ burtik + poze
inca un pic