Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
eloise spune:
Lullabay nu vazusem msj tau pt ca eu scriam in timp ce tu postai. Pe 6 urmeaza sa te mai duci la dr?
Si eu am toane si stari depresive din nimica toata... parca am revenit la fragilitatea emotionala din trim I, si la somnolentza...
Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe
lullabay spune:
Eloise asa mi-a spus ca daca pana atunci e o.k ne mai vedem pe 6 ...sa vedem care e treaba..pe 6 as avea 39 de sapt si 3 zile ...deci mai e timp!!!!
Nasol ca nu investeste intr-un echo bun...pt ca sunt o multime de doctori care lucreaza acolo...
Mie la 36 mi-a facut doar examen vaginal...si acum la fel...fara echo.
38+
mephala30 spune:
Martha, felicitari si refacere usoara!
Bun venit pe lume, Darius Teodor!
Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
putzuruca spune:
Neatza fetelor,
Felicitari mamicilor care au nascut, sa va traiasca ingerasii, sa fie sanatosi si papaciosi.
Daca pana acum vreo 2 saptamani citeam cateva pagini fara sa avem vesti deosebite, acum in trei pagini deja am citit despre nasterea a 3-4 bebelusi. Ce bine ca avem o gasca de bebelusi frumosi si sanatosi. Le doresc refacere rapida mamicilor.
Noi suntem bine, cand ma gandesc ca mai avem o luna si o sa o avem pe bebe in brate nu-mi vine sa cred. Parca e un vis. Ma rog la Doamne-Doamne sa aiba grija de noi sa fim sanatosi si sa fie totul bine.
Pana atunci, deschid forumul cu sufletul la gura in fiecare dimineata sa vada cati bebelusi au mai venit pe lume.
putzuruca 35+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
floricika spune:
Martha si Ileana, felicitari si refacere rapida!!! sa va traiasca puiutii!!!
eu, dupa toata alergatura de ieri am zis ca nasc, ma apucasera niste dureri de burta si spate cu tot cu burtica intarita. Dar azi noapte am dormit bustean, juniorul meu se pare ca mai sta acolo
Floricika 38+ cu David Stefan
Poze
floricika spune:
am uitat sa va spun ca noi ne-am sucit in privinta numelui lui junior, va fi David Gabriel!
Floricika 38+ cu David Gabriel
Poze
alessia80 spune:
WAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
MARTHA_ILEANA_TRY_FUSCA-SA VA TRAISCA MINUNILE! CE MULTI INGERASI...SA DEA DUMNEZEU SA AVEM TOATE PARTE DE MINUNILE NOASTRE SI SA NE BUCURAM DE ELE!
ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
sofimic spune:
ADAMEASCA, MARTHA, FUSCA FELICITARI, sa va creasca
puiutii mari si sanatosi
TRY felicitari pt bebe Adrian, sa fie sanatos
Ieri mi-am luat rezultatul de la listeria si a iesit negativ. Urrraaaa
Aseara am pus vaginal un ovul cu ampicilina+nistatin pt ca pare ca draga
de candidozae iara e prezenta . De dimineata cand m-am trezit era ceva pe chilot ,
o patade o palma dar unsuros(de la ovul...) In prima faza m-am speriat sa nu fie
cumva lichid, dar pana acum nu a mai curs nimic asa ca....a fost scurgere
de la ovul sigur.
M-am linistit...
36+ Sofia
mexxa spune:
Buna dimineata ...
Fetelor...azi trebuie sa zic medicului cum nasc...helllppp cum ma sfatuiti? Eu sunt mica de statura(1.60)si am inteles ca cica e mai greu pentru piticanii sa nasca normal...voi ce ziceti?normal sau cezariana?
Am pus poza cu bebele....e tare dulce: http://family.webshots.com/photo/549801789/2263239420077577138tvOvKq
Merg sa manac ceva si apoi revin.
_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
gripo spune:
MEXXA, daca nu e nevoie, din cine stie ce motive, eu, in locul tau, as naste natural.
ELOISE, eu, nu inteleg o chestie. Vad ca nu e prea grozava situatia doctorilor in Iasi, sau cel putin asa reiese din povestirile vostre. Daca parintii tai sunt medici in Suceava, de ce nu nasti acolo? N-ar avea mai mare grija de tine?
37+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2