Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Adriana el statea linistit ca nu nasc pina vinerea viitoare. Dar daca ma apuca ori il sun pe el( banuiesc ca lasa ceva mesaj) ori Ramona a zis sa o sun pe ea la programari si cred ca da ea detalii.In cel mai rau caz ma infiintez la spital si gata. Nu te lasa balta acolo stai linistita, eu m-am dus odata pt o aberatie in weekend si tot s-au uitat la mine. Cu durerile astea sper totusi sa mai stea bb pina duminicacind vine el.Iar de rezident( de Bogdan) din ce am mai citit pe forum cica ar fi ok.Oricum un medic de garda tot este in Elias obligatoriu.

MexxaNu cred ca inaltimea are vreo legatura cu nasterea.Doar marea majoritate a femeilor nu depasesc 1.65.Depinde cum ai bazinul si cum e pozitionat bb.Iar faptul ca bb e cu capul in jos nu te baza prea mult ca nasti inainte de DPN. La mine este de mult si uite ca vinerea viitoare as ajunge la teremen si totusi astept.Iar taieturile sint oricum si jos si sus tot taie din tine.

POZE

Monica 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Mirabela, patutul este 2,6mil si salteluta 1,2mil (total 3,8mil) cu dimensiunile 120x60.
Si ma duc smabata sa iau si asternturi, am vazut foarte multe si dragute, foarte colorate.

Felicitari pt rezulatele NEGATIVE, Sofimic si Gripo.
Bine ca v-ati linistit.

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sandra exact asa mi-as dori si eu sa fie patutul insa am cautat pe google si nu sunt magazine in tara sau sa aiba site pe net.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Mirabela, pe net gasesti dar sunt putine firme (sau deloc) care asigura transport.

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by microbu

Mirabela, patutul este 2,6mil si salteluta 1,2mil (total 3,8mil) cu dimensiunile 120x60.
Si ma duc smabata sa iau si asternturi, am vazut foarte multe si dragute, foarte colorate.

Felicitari pt rezulatele NEGATIVE, Sofimic si Gripo.
Bine ca v-ati linistit.

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Nu pot sa cred ca e atat de ieftin...cum fac sa imi cumpar si eu.... e prea fain patutul si salteluta...
microbu te-am adaugat in lista mea de yahoo sa vorbesc putin cu tine...da un accept te rog

_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

mexxa si la mine bebe e destul de jos, de la 32 sapt., ma apasa de ma doare de mor. Eu as fi vrut sa nasc natural cu epidurala dar daca la Iasi e mai greu, nu vreau sa risc nimic, si nici dr. mea care e o super draguta nu vrea. La inceput mi-a fost frica de cez, eu am tens. mica si anemie mare de la inceputul sarcinii si mi-era frica de anestezia generala, dar acum m-am linistit, stiu ca asa e mai bine pt. bebe si a fost recomandarea dr.

In leg. cu drii din Iasi, Eloise, eu sunt f. multumita de dr. mea, nu mi s-a intamplat niciodata vreo faza neplacuta cu ea, din contra, pot spune ca sarcina asta am dus-o impreuna cu ea , uite cateva exemple: ma lua tot timpul printre primele paciente desi erau 20-30 la usa, nicioadata nu m-a repezit, desi e ffff aglomerata, o sunam si noaptea la 1-2 daca era nevoie si-mi raspundea la tel, uneori o sunam si fiind in operatie nu-mi putea raspunde, apoi ma suna ea, penultima oara cand m-a internat, nu era spitalul de garda si la 11 seara am sunat-o, a vb. cu dir. spitalului sa ma primeasca acolo si la 8 dim a fost la mine la pat, si lista poate continua... singura problema ar fi spitalul ala nasol, in rest sunt super multumita...
Nu acelasi lucru pot spune de faimosul dr. Onofriescu dar nu mai povestesc ca ma intristez...

Ma duc sa pun hainele lui bebe la spalat si revin.

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Mirabelac am vazut ca vrei si tu asa patut si salteluta....eu cunosc o firma de curierat rapid ... si am putea sa ni le aduca..iar daca am lua amandoua o data ar fi mai ieftin....acum cine ar putea sa ni le cumpere de la Bucuresti si sa le puna la acea firma ...ca sa ajunga in Iasi..

_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna fetelor....
Felicitari tuturor mamicilor care-si tin puiutii acum in brate...tare emotionante toate momentele astea..mai ales ca imediat ajungem sa ne tinem si noi BB-usii in brate..sunt curioasa care va mai fi pe forum atunci ...
Noi suntem bine. burta mare si durerile de oase aferente...asteptam sa vedem ce se intampla de pe o zi pe alta...si al meu doctor e in concediu de saptamana viitoare sper sa nu se intample nimic pana nu vine el inapoi...va pup si bafta celor care vor mai naste zilele astea(poate si eu printre ele)...

Silvia37+ cu Lukas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Fetelor chiar ma bucur ca a iesit listeria bine si sper ca mai in 2 saptamani
pana nasc nu imi mai vin idei de analize...
Am o intrebare la voi: vi-se intampla sa auziti din burtica un
zgomot asa ...ca si cand ne pocnim noi o articulatie, ca si cand
pocnim degetele de exemplu???
Mie mi-se intampla asta si ma gandesc ce o fi??
Oare se intinde bebe si ii pocnesc ei articulatiile??

36+ Sofia

Mergi la inceput

Sofimic, si mie mi s-a intamplat dar am crezut ca nu am auzit eu bine ...s-or fi intinzand bebelinele pe-acolo? Adevarate balerine, nu alta!

Sandra 34+ burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput