Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
mini_me spune:
Buna seara, fetelor
Azi a fost liniste aici! Eu am avut foarte mult de lucru la scoala, spre dupa-amiaza bebelina mi-a miscat burta in toate partile si a fost prima zi in care am avut dureri de burta cand se misca ea.
Am citit mai multe despre epidurala, alaptat, alimentatia cand alaptam (am luat niste pliante de la spital- le scanez maine si vi le trimit in mailul comun).
As vrea sa va intreb ce calmante se flosesc in Romania pentru nastera cu epidurala? Aici se foloseste pethidine. Stiti mai multe de calmantul asta?
Am o intrebare pentru fetele care au nascut vaginal: dupa expulzia lui bebe ce ati simtit/cum a fost cu placenta? Ati simtit ceva, v-a durut, si-a mai bagat dr mana sau ceva instrumente pe-acolo?
Eu azi m-am cantarit: am stagnat la +14, iar circumferinta burtii este de 105 cm.
Azi am luat cadita de plastic, forma de burete de pus in cadita, ieri am luat sterilizator de la Avent (electronic cu 6 biberoane), ceva paturici, un set de hainute pt scos bebelina din spital, chiloti de unica folosinta, tampoane intime si pt sani. Saptamana viitoare instalam si patutul. Am luat un pliant de la magazin asa ca maine il scanez si puteti vedea si patutul.
mini_me
35+
poze
alinamoro spune:
Fetelor, maine dimineata la 8 merg la spital, imi induce nasterea deoarece dr. meu pleaca din tara in perioada 1-9 sept. si eu am DPN-ul in 9 sept. Maine e de garda si eu vreau sa nasc cu el, a zis ca nu e nici o problema daca nasc mai repede cu 1 saptamana si un pic.
Ioana(pufy) va scrie vestile, ii trimit ei sms.
Va pup si sper sa ne "revedem" cu bine! 
Alina
(38+)
& Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
eloise spune:
Alina, tinem pumnii pentru maine (de fapt, pt azi). Nastere usoara si bebe sanatos!
Nu e nici o bufnita pe fir? Eu nu pot sta la orizontala din cauza balaurului din stomac....
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Hei, Amarantina! Uite ca nu sunt singura... Cum de nu dormi? Ti-e dor de vechile colege de insomnie: Inni si Ileana...
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
amarantina spune:
Da, nu ma gandeam eu acum o luna ca o sa nasca amandoua in aceeasi zi. Cred ca nici ele nu se gandeau![]()
Yo nu dorm ca de-abia acum am si eu un pic de timp liber, l-am culcat pe fi-miu pe la 10,30 si pana acum am mai strans prin casa.
eloise spune:
si eu am mai strans azi prin casa... m-a pocnit in final instinctul de cuib. incerc sa mai eliberez din spatiu pentru venirea lui bebe, doar o sa aiba o gramada de accesorii. ma si gandesc... cum se va umple casa treptat treptat de pampersi, biberoane, hainutze adorabile si pelincutze... apoi de jucarii lasate peste tot...
Cred ca s-a cam terminat cu bufnitzeala la subiectul nostru: s-a facut racoare si se doarme mai bine, bufnitzele-sefe au nascut...
Amarantina, tu cate saptamani ai?
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
Chuny spune:
Eloise, vroiam sa-ti spun ca eu ti-am raspuns la intrebarea despre Omeprazol ... in caz ca n-ai vazut. :-)
Am si eu o intrebare : voua vi s-a facut vreodata un control manual al bazinului ? Mie imi face asa ceva pe 25 septembrie ca sa vada daca bebe poate iesi si mi-a zis ca cica e cam dureros ... eu sper sa nasc pe 24 daca e asa
...
Sibylle
34 +
Pozele mele Poze noi
amarantina spune:
Eloise, am 37 si ceva, nu am stat niciodata sa calculez.
Sibylle, ce faci?
Control nu mi-a facut nimeni nici la sarcina trecuta si nici acum.
Dar asta pentru ca am avut indicatii de cezariana, daca nasti natural se face un control pe ultima suta de metri.
eloise spune:
Sibylle... am vazut... multumesc, scuza-ma ca nam multumit mai demult, m-am luat probabil cu alte replici si am uitat! Nu stiu insa daca o sa si fac tratamentul, desi desigur m-ar ajuta. Fiind extrem de precauta cu medicamentele, prefer sa ma chinui eu... daca mi-au zis si proprii mei parinti sa iau si eu inca ma tin tare pe pozitie, cu Nu in bratze si arsurile-n gat...
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe