Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Mexxa imi pare rau ca nu ai vesti bune...
Sper din suflet sa mai stea bebe macar 3 sapt in burtica....
Si tu sa ai rabdare sa stai cuminte in pat...lasa ca forumul tot aici e si dupa ce vine bebe tau sanatos si la termen!
Ai grija de tine!
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
gripo spune:
MEXXA, imi pare rau pentru vestile cu care ai venit, dar, cu muuuuuulta rabdare, poate sta si bebe acolo in burtica, macar inca 2 saptamani. Stai cumintica la pat si o sa fie bine.
MAMILILI, eu stiu ca Giulestiul are cele mai bune chestii din domeniu, acum nu stiu sa-ti spun daca aici trebuie sa se adreseze si prietena ta. Doamne, prin ce trebuie sa treaca saraca! Ce-o fi in sufletul ei!! Mai bine deschide un topic nou, aici sau la "asteptand un ingeras in viata noastra" si intreaba acolo, poate stiu fetele mai bine.Totusi, dupa prima pierdere de sarcina, nu i-a dat doctorul nicio analiza de facut?
37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
gripo spune:
ELOISE, tu ai vorbit cu doctoritza ta despre dubla circulara de cordon? A zis ca face cezariana?
37+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Hazul spune:
Credo, incerc sa-ti raspund in graba la una din intrebarile tale pentru ca sunt foarte busy la munca. La Baby'sR Us exista protectoare pentru mameloane, adica niste "huse" din silicon care se aplica direct pe mamelon si il scuteste de eventuale escare din cauza alaptatului. Sunt foarte eficiente si poti sa le speli, si sa-ti pastrezi si igiena sanului fara ca sa ajungi la rana din cauza alaptatului.,
IN rest, pupici la toate gravidutzele si mamicile si sa auzim numai de bine.
Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.
32+ Gogosica Mathea
si
Lucas 04-05-2000
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png
eloise spune:
Mexxa imi pare rau sa aud vestile nu prea bune... Respecta intocmai recomandarile, nu te mai da jos din pat, nu mai fa deloc treaba prin casa, nici nu gati, nimic, nimic. Daca faci cum ti-a zis doc ai toate sansele sa fie bine.
Gripo cam asa a ramas, ca daca ramane circulara (o are de pe la 20 de sapt) va fi si cezariana (si mama mea la fel zice). Oricum eu as refuza categoric sa nasc natural cu circulara dubla, chiar daca o armata de doctori m-ar sfatui. Bebe o sa fie afara in 10 minute, fara probleme. Nu vreau sa risc nimic. Multumesc pentru grija pe care mi-o porti! 
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
alexxia spune:
gravidute
Am vazut pozele de la intalnire si sunteti asa de frumoase, super viitoare mamici.
Iar n-am apucat sa citesc tot , dar ma apuc sarguincioasa
.
Ma vazut ca tot creste numarul bebeilor asa ca felicitari proaspetelor mamici
si bun venit minuni micute
.
Noi suntem tare bine, am fost la consultatie si colul este lung si inchis, tensiunea este buna, iar bebelina o grasuna 2,026 kg ( s-ar putea sa mai fi scris asta, dar cum neuronul meu este suprasolicitat nu prea mai face fata )
In ultima vreme ma intreb ce este cu mine ca ma simt excelent, aproape uit ca sunt gravida ( noroc ca-mi aduce aminte Thea
). Mi-e atat de bine ca as mai vrea sa o tin in burtica macar vreo 6 luni
( asta si pentru ca imi este asa o groaza de cezariana incat as da orice s-o fac cat mai incolo, eventual peste vreun an
). Of, de ce sunt asa fricoasa ? ( cred ca o sa lesin de frica pe masa de operatie
). Incerc din rasputeri sa ma gandesc ca o sa fie bine si o sa treaca , dar nu prea da rezultate strategia asta.
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
32+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
MamiLili spune:
Cucuoancea, ce postare incurajatoare! Pe cuvant, citind randurile tale am simtit privilegiul de a aduce pe lume un copil.
Mexxa, sa nu te prind pe net pana nu nasti! Stai cuminte in patut, urmeaza-ti tratamentul si o sa fie bine, colul o sa se inchida, bebe o sa creasca voinic si in curand o sa uiti de grijile de acum.
Gripo, multumesc pentru raspuns. Nu stiu care a fost cauza primului avort spontan de acum 2 ani ... iar despre ce s-a intamplat acum n-am detalii, n-as putea pune intrebari mai ales acum, cand ea sufera dupa pierderea celei de-a doua sarcini iar eu am ditamai burtica. De aceea incerc sa caut o cale pe care s-o indrum, s-o ajut, decat s-o chinuiesc cu intrebari inutile despre ce si cum s-a intamplat, oricum nu se mai poate face nimic.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 33 cu 
lakioana spune:
Nu am mai citit din urma...ultimele 2 pagini, dar am intrat doar sa va spun ca am amenajat patutul Rebeccai, am decorat imprejur cu desenele pictate de mine....si ne-am luat si noi carucior care, chiar daca e albastru ii vom monta niste fontite rosii pe care de altfel le-am si confectionat dintr-un material asemanator cu materialul din carucior. Va fi super. Toate sunt in Imagini camera Rebeca, linkul de mai jos.
Va pup si noapte buna...ca eu nu prea mai am somn de cateva zile...dar voi incerca sa adorm 

Lakioana
38+ cu
Rebecca Riana
Imagini camera bebe
pufymic spune:
Lakioana am vazut pozele de la camera Rebeccai!Sunt superbe desenele!Vreau si eu
!
De Roxana nu stiti nimic?????
Pupici!
Ioana
(37+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
amarantina spune:
Credo, cu ce fire te-a cusut dr. la operatie?
Daca te-a cusut cu fire care sunt resorbabile, atunci s-ar putea ca organismul tau sa aiba o reactie de respingere si din cauza asta sa simti acele arsuri.
In legatura cu gangionii mariti: nu este normal. In general eu stiu ca ei se maresc daca exista o infectie in zona, de aceea trebuie sa mergi sa te vada un doctor. E posibil sa ai canale infundate care se pot infecta. De asemenea e posibil sa fie doar o reactie a organismului la ranile pe care le ai la san, si in cazul asta pe masura ce ele trec, ganglionii se vor desumfla.
Cu alaptatul: e o aberatie ce ti-au spus doctorii in legatura cu nr de mese pe zi. David al meu manca numai de 4-5ori in 24 de ore, in rest dormea. Fiecare copil e diferit si de aceea alaptatul la cerere e mult mai indicat decat alaptatul dupa program. Eu merg pe ideea ca bebelusii isi fac singuri programul in prima luna de viata, in nici un caz nu trebuie treziti din somn pentru a fi alaptati.