Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nici mie nu mi-a facut nici un control al bazinului, si nici vaginal.

Wow Amarantina, si tu ai ajuns la termen, felicitari!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Am fost si eu azi la ecografie.
Am o placenta supertanara de gr.1, beblina are 3kg. Cracii in continuare prea lungi, femur coresp. sapt.39. Manechin o fac. Si precis seamana cu ta-su, ca el e inalt si cu picioare lungi.

Mergi la inceput

Eloise, parerea mea e ca ar trebui sa nasti la Suceava daca nu ai nici o problema cu sarcina. Eu asa as face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ama, din descriere e faina bebelina ta !

Eloise, Doamne fereste, nu pt multumiri ti-am zis ca am raspuns. Doar ca scriu asa de rar ca de cele mai multe ori nu prea baga lumea-n seama ce zic ... noaptea ce imi merge mai bine.

Eu fac bine, nu am arsuri . :-) Dar ma misc din ce in ce mai greu si am luat deja 18 kg ... ginecoloaga mea mi-a spus ca exagerez ... bebe avea deja 2.200 g la 32 saptamani. Maine merg iar la bazin sa gac gimnastica ... abea astept, desi stiu ca nu slabesc de la asta. Pe mine m-a speriat cu controlul ala de bazin ... iar cel vaginal mi-l face la fiecare vizita.

Sibylle 34 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Felicitari pentru vestile bune! Ce te invidiez pentru placenta aia tanara... a mea la 32s deja era cam III

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Ama, deja am pariat pe Iasi... si Lullabay care e la aceeasi doc si aceeasi maternitate mi-a intarit decizia.
Sibylle, si al meu tot 2200gr la 32s.
Stiu ca nu pt multumiri ai zis . Am retinut si informatia, desigur, urmaream sa vad ce raspunzi pt detalii despre administrare si de curiozitate, daca si medicii din Fr il recomanda gravidelor

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

alina morostes Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios
Vad ca aveti activitate burticute. Nici eu nu pot dormii din cauza bebelinei care e f activa. Si am si o mare problema mi-a luat sotul meu o cutie mare de Rum Kokos si le-as manca pe toate, dar maine dimineata ma duc sa-mi ia sange si o sa-mi iasa glicemia mare

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Alexxia, tine-te departe de Rum Kokos alea pana dimineata! Apoi, liber!
Sa vezi cum fac eu... mi-e nu mi-a gasit decat de ciocolata alba (care nu-mi prea place, dar merge totusi, ca-s bune bomboanele) asa ca iau o linguritza abundenta de Nutella in care scufund o bila de rum kokos alba....mmmmmmmmmmmmm!
Dar ma opresc ca iar ma linsheaza fetele maine...
Se vede treaba ca eu chiar am ceva diabolic incat nu ma pot opri sa nu ispitesc...

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

18kg Sibylle? Of, of. Dar de ce? Mananci prea mult? Yo am acum 17kg in plus, dar nu mai am mult pana nasc. La prima sarcina am luat 16kg.
Daca poti sa te duci la bazin, foarte bine. Yo la noi aici nu m-as risca, nici pe fi-miu nu l-am dus din cauza de streptococi si alte asemenea.
Sa stii ca nu-s normale controalele vaginale in cursul sarcinii. Eu n-am facut nici unul si am mai auzit de la multe fete ca n-au facut. Eu am oroare de masa aia, cred ca nu m-am mai urcat pe masa de 10 ani. Dupa nastere o sa ma duc totusi, o sa-mi fac si un Papanicolau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

lakioana,
wow, cita rabdare ai avut, sa desenezi toate acele personaje de desene animate! eu le-am printat color, direct de pe internet... de exemplu pe Winnie the Pooh, identic cu al tau, www.italiaumts.it/pf/plus/temi/img/Cloudy%20pooh.jpg" target="_blank">l-am luat de-aici si apoi doar am decupat pe marginea norisorului. e drept ca ale tale au "amprenta personala", insa eu n-am atita rabdare. foarte frumos ce ai facut.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput