Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Alexxia, abtine-te daca poti. Pt mine cel mai mare chin e atunci cand nu am voie sa fac ceva ce mi-ar fi foarte usor sa fac. :-)

Dar de-un tiramisu bun nu va e pofta ? Am eu o reteta ce se face in 20 de minute + o noapte de stat la frigider .... mmmm !

Eloise, esti sigura ca placenta ta era de gradul 3 ? poate se mai inseala medicii astia ... eu am inteles ca la o placenta de gradul 3 bebe ia f f f putin in greutate, ceea ce vad ca nu e cazul la tine.

Sibylle 34 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eloise, sa stii ca l-am intrebat pe medic de gr. placentei. Ca m-a vazut ca ma bucur cand am auzit de gr.1 si m-a intrebat de ce, eu i-am zis ce stiam de aici ca o placenta de gr.1 e mai buna si-l hraneste mai bine pe bb, iar el mi-a zis ca sunt povesti, ca si o placenta de gr.3 poate sa-si faca treaba foarte bine si ca dupa 30 de saptamani sunt normale cele de gr.2 si 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

eloise si Sibylle ce au spus medicii vostrii de greutatea bebelului ? A mea are 2,026 kg la 33 saptamani si mie imi era frica ca e cam prea mare ( dar de intrebat pe medic am uitat sa-l intreb )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sibylle

Alexxia, abtine-te daca poti. Pt mine cel mai mare chin e atunci cand nu am voie sa fac ceva ce mi-ar fi foarte usor sa fac. :-)

Dar de-un tiramisu bun nu va e pofta ? Am eu o reteta ce se face in 20 de minute + o noapte de stat la frigider .... mmmm !

Eloise, esti sigura ca placenta ta era de gradul 3 ? poate se mai inseala medicii astia ... eu am inteles ca la o placenta de gradul 3 bebe ia f f f putin in greutate, ceea ce vad ca nu e cazul la tine.

Sibylle 34 +
Pozele mele Poze noi

Nu ne dai si noua reteta ?

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ama, aici inainte de a intra in bazin trebuie sa faci un dus, iar apoi treci printr-un bazin mic ce contine clor mai mult. Altfel nu ai acces la bazinul mare. Parul e obligatoriu sa fie sub o casca de protectie, ca sa nu-si piarda toata lumea fire de par prin apa. In week-end am fost in alt bazin cu apa de mare calda ... a fost super ... eu care sunt o super fricoasa de apa, de doua saptamani am o noua pasiune.

Mie nu mi se pare ca mananc mult ... adica mananc la fel ca inainte, doar ca acum se depune mai mult. Abea in pozele din week-end-ul asta am remarcat cat sunt de rotunda ... o sa pun poze in albumul nou. Poate m-am exprimat gresit cu controlul vaginal ... adica e doar cu dejtele , nu mai pune si altceva. Dar de ala de bazin mi-i groaza ... mai bine imi face o radiografie ca sa vada daca trece bebe.

Sibylle 34 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Da Sibylle, asa cum a zis si Amarantina, chiar si o placenta de grIII isi poate face treaba foarte bine pana la capat. eu am fost la 2 medici, si, dat fiind ca bebe a crescut pana acum f bine, au programat urmatoarea consultatie peste o luna. Cu placentele astea e ca si cu masinile. Cum s-a exprimat nu stiu ce dr faimos (citat de pe DC) "mai merge lumea si cu trabant, nu toti au mercedes". Atata timp cat il hraneste pe bebe si-si face treaba e ok

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Fetelor legat de kg eu la prima sarcina am batut toate recordurile am luat 30 de kg. Iar la nastere n-am pierdut nici un gram . Cate kg am avut inainte de cezariana tot atatea aveam si a doua zi dupa cezariana ( dar toata noaptea au bagat glucoza in mine )

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Da, da, Sibylle da repede retzeta aceea!

Alexxia cum sa nu pierzi nici un gram? Dar macar greutatea lui BB si lichidul plus placenta?

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Serios ca nici un gram . Plus ca ziceai ca sunt pernuta ( atata apa era in tesuturile mele )

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexxia

Serios ca nici un gram ( eu imi facusem socoteala ca macar 5kg se vor duce ). Plus ca ziceai ca sunt pernuta ( atata apa era in tesuturile mele )

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL