Mamici de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Alexxia, la 33 de saptamani statisticile spun ca bebe ar trebui sa aiba 1,7 kg ... mie mi-a spus ca e cam grasutz si ca daca voi continua asa s-ar putea sa nu poate iesi pe unde trebuie si sa fie nevoie de cezariana. Trebuie sa traduc reteta si o trimit pe PM sau emailul comun.

Mai adaug la ce a spus Amarantina despre placenta ( ca, de fapt, zicem cam acelasi lucru) : din moment ce bebe ia in greutate, e ok cu placenta. O problema grava s-ar vedea la masuratori imediat. Sau cel putin asa m-a asigurat ginecoloaga mea.

Sibylle 34 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

amarantinaai placenta tanara si frumoasa pt ca si tu esti la fel Zici ca e mult 18 kg? Eu am luat 20 deja si mai am vre-o 5 sapt pana nasc, cred ca o sa trec de 25, deja sunt k un balon

eloise Tu nu te simti bine daca nu aduci vb de ceva bucurii sau rum cocos? acuma de unde pana mea sa iau eu rum cocos la ora asta? Am doar candia neagra in frigider dar nu-mi place

Sibylle Vreau eu reteta de tiramisu te rog, ma dispera barbat-miu cu tiramisu si eu nu stiu sa fac

alexxia bebele meu la 33 sapt avea 2400, dr. mi-a zis k e ok, un pic maricel, atat.

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vai, pai eu trebuie sa slabesc dupa ce nasc ... noi avem petrecere mare cu asociatia noastra in noiembrie si trebuie sa arat bine ... mi-am cumparat o rochie superba special pt asta ca sa ma motiveze ... desi o sa fiu doar in trecere pe acolo ( si nici pe sot nu-l las prea mult) vreau sa arat impecabil ... ca doar petrecerea e pt primirea studentilor Erasmus la Nantes ... si cum vin numai studente in zona ...

Sibylle 34 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Alexxia, Ileana a luat 35kg la prima sarcina, deci n-ai batut recordul. In legatura cu greutatea dupa cezariana, nu-mi explic. Sigur te-ai cantarit pe acelasi cantar? Eu am dat jos 5kg, care e foarte putin, avand in vedere ca David a avut 3,5kg. Dar stiu fete care au dat si 10kg. Depinde si de retentia de apa in organism, daca ai multa apa si mai putina grasime te intorci acasa cu minus 7-8kg.

Sibylle, la tine o fi apa? Si apropo de apa, misto procedurile cu piscina, asa e normal si civilizat. Dar in Romania o sa ajunga in 100 de ani civilizatia asta. Nici macar la Mariott nu se respecta minimum de igiena cum ar fi casca obligatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tasia bine ai venit in club!
Da, cred ca nu ma simt bine pana nu pomenesc cateva delicii dulci de incantat papilele gustative... ba mai mult, sa le descriu in amanunt, asta-mi place!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

amarantina sigur nu m-am cantarit pe acelasi cantar ( erau in saloane diferite ). Deci sa trag nadejde ca al sarcina asta pierd ceva prin nastere ?

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by eloise

Tasia bine ai venit in club!
Da, cred ca nu ma simt bine pana nu pomenesc cateva delicii dulci de incantat papilele gustative... ba mai mult, sa le descriu in amanunt, asta-mi place!

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eloise dak nu ti-e mile de mine deloc te rog sa-mi descrii amanuntit cum sunt lapte de pasare, duet sau folclor, ca nu le-am mai gustat de cateva luni bune

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Tasia,
Dar sa stii ca nu stiu unde ai pus tu kilele alea, ca zau ca nu se vad. Numai burta e de tine. In plus mai voiam sa-ti zic ca luni seara aratai exact ca in pozele din album. Si a trecut ceva timp de cand le-ai facut pe alea, nu?
Oricum tu mai ai si avantajul varstei, o sa-ti fie mult mai usor sa slabesti.

Mergi la inceput

Sib, studente zici? Deci nu tre sa-l lasi singur pe sotiorul tau... Dar lasa ca slabesti tu pana atunci. Eu zic ca daca exista vointa se poate slabi fara probleme. Insa va trebui sa uiti de tiramisu.

Mergi la inceput