Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
tasia spune:
amarantina
ce bine ca mai sunt oameni ca tine care imi ridica moralul, ca mie cateodata imi vine sa acopar oglinda de pe hol, iar soarca-mia zice ca sunt GRASA
Sper si eu sa slabesc astea 20, sau 25, cat o sa mai iau pana nasc, ca nu am nici un chef sa renunt la garderoba mea sexy de inainte ![]()
35 + 
pozele noastre
bebe
alexxia spune:
Fetelor, eu ma duc la culcare ca mi s-a sculat puiuta si vrea cu mine si cu tati in pat.
Noapte buna
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
32+ cu
Thea si Ruty
5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
JURNAL
eloise spune:
Tasia pregatesc o culme a cruzimii si o dovada clara a caracterului meu abject.... merge greu pregatirea, ca e lent netul si nu pot face upload....
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
Chuny spune:
Vineri fac un tiramisu ( pt ca avem musafiri, nu pt mine
) si o sa fac si niste poze pt reteta.
Da, amarantina, de asta anotimpul preferat al lui Ronan e toamna ... ca avem o gramada de actiuni cu asociatia si isi face domnul cunostiinte noi. Dar eu am ochiul vigilent si sa vezi ce mandra mi-s cand mai aduc cate un roman in asociatie ... desi nu prea inteleg de ce nu vin baieti la studii in strainatate ... numa' romancele sunt studioase rau ...
Sibylle
34 +
Pozele mele Poze noi
amarantina spune:
Alexxia, normal ca vei da jos cel putin 5kg.
Eu m-am cantarit inainte sa plec la maternitate si apoi imediat dupa ce am venit acasa. Aveam impresia ca am slabit mai mult... Inca din maternitate aveam impresia asta. De-aia l-am pus pe sot sa-mi aduca niste toale (pentru cand am plecat acasa cu David)... dar nu m-a incaput nimic. Era doar o parere de-a mea ca o sa-mi fie bune... Asa ca s-a dus din nou acasa si a adus altele.

Dar dupa ce am ajuns acasa am mai dat 5kg jos in prima saptamana, fara sa fac nimic in mod special. Cu ultimele 6 m-am cam luptat... Iar 1kg n-am mai reusit niciodata sa-l dau jos.
eloise spune:
In noaptea asta nu-mi va iesi planul diabolic... mai bine...
Tasia si tu pe soacra o asculti? Mie imi spune si mama ca m-am dolofanit, si tot ma fac ca ploua... Si pe mine tot gandul la garderoba cu haine S ma mobilizeaza (sa sper ca voi reveni la forma de odinioara... ca doar nu sa ma opresc din infulecat!)
Noapte buna Alexxia!
Cred ca ma pregatesc si eu de retragere
Eloise
33+ cu 
EU
Virsta bebe
Chuny spune:
Eloise, sa-ti cada netul ! ![]()
Un kg nu e mare lucru ! Si oricum, corpul cred ca e in totalitate schimbat dupa ce devenim mamici. Cred ca merg si eu la somn ... noapte buna !
Sibylle
34 +
Pozele mele Poze noi
amarantina spune:
Sib, hi, hi, bravo, sa nu-l scapi din ochi!
Dar anul asta ma indoiesc ca o sa-i arda de studente, cred ca va fi beat de fericire ca are un baietel acasa, nu-i asa? Deci o sa stati putin la petrecere si o sa va grabiti acasa sa fiti cu piticul.
tasia spune:
eloise cred ca asta va fi motivatia noastra, hainutele S in care tre sa mai intram si dupa ce nastem.
Noapte buna, ma duc si eu sa-mi adorm copilul mare (barbatul) peste o luna el va trece pe locul 2 ![]()
35 + 
pozele noastre
bebe