Mamici de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
credo spune:
In primul rand multumesc mult pentru suport si sfaturi.
Unul din ganglioni s-a retras suprinzator de repede (cateva ore), celalat mai asteptam sa mergem la doctorul de familie tocmai vineri adica poimaine.
Despre fire nu stiu ce sa zic, cred ca sunt rebsorbabile caci nu m-a chemat la scos fire, se pare ca totusi arsurile care le simteam s-au mai diminuat, fetita are icter dar nu in faza de tratament drept pentru care este mai somnoroasa si nici nu a luat in greutate cum trebuia dar nici nu a pierdut. Asadar vesti bune si mi putin bune dar privim partea plina a paharului.
Este o scumpa si tare frumoasa, acum fara nici o suparare nu am vazut copil mai frumos ca fetita mea - decat un baietel
, oricum toti ciopii sunt frumosi fara dar si poate
Probabil cand voi avea timp voi pune si linkul cu poze de pe yahoo.
Inca odata multumesc mult fetelor pt suport si sfaturi, sper din tot sufletul sa vin cu vesti si mai bune.
Adevarul e ca moralul meu scazuse azi dupa ce am aflat ca de fapt din cauza icterului este asa de somnoroasa si trebuie sa luptam sa o facem sa pape san si formula daca e cazul.
Fetelor va doresc sanatate multa nasteri usoare, bebei sanatosi si papaciosi.
Si succes celei care maine are nastere indusa - dupa cum se vede am citit printre randuri fara sa retin numele
Multumesc de felicitari pt maine si inca o data sa dea Dumnezeu sa venim toate cu vesti din ce in ce mai bune.
Adina si Theuta
Adina
cata14 spune:
Gety, doctorul meu a fluierat oarecum de admiratie si s-a mirat spunand "nice size, nice size". Asa e astia aici nu prea fac cezariene dar uneori am senzatia ca exagereaza in incercarea lor de a obtine o nastere naturala.
Ma duc sa mai citesc ce s-a mai scris.
Mi-a venit chef de vacanta ca la noi a inceput sa se incalzeasca, azi sunt 22 de grade si cred ca fac un pic de plaja si citesc ca ma doare spatele.
Catalina, 38+
cata14 spune:
Credo, sper sa te simti mai bine.
MamiLili, ptr prietena ta ... arputea fi o cauza genetica. Ar trebui sa faca testele genetice (cati ani are? conteaza si varsta sotului).
Mini_me, si aici se foloseste pethidine. Din cate stiu eu este un derivat al morfinei ... care te cam face "groghi" sa uiti de dureri. La cursurile prenatale ni s-a spus ca nu ia complet durerea ci numai varful/maximul. Ce nu-mi place mie despre pethidine este ca te face "nauseos" (iti da greata) iar eu sunt asa in mod normal si mi-e teama sa nu vomit intruna. Ce se mai poate intampla este sa treaca prin placenta si sa-l ameteasca un pic si pe bebe dar i se face o injectie la nastere sa anuleze efectul pethidinei.
Catalina, 38+
acd2you spune:
off, pufy, tocmai de accidentele astea mi-e si mie cel mai frica. eu cel putin, nici nu stau pe scaunul din dreapta, ca vrea si cel mic, asa ca mai bine stau cu el in spate. nenea ala era cam inconstient, cred eu, cu fetita in fata. bine ca toti sunt ok, banii se duceau oricum, mai bine pe reparatii decat prin spitale, doamne fereste.
tie cum iti mai este? stiu ca iti era cam rau. hai, ca mai ai un pic, nu ca mine. te ajuta cineva cu Alessio in primele saptamani? ca eu nu ma bazez pe soacra decat vreo saptamana, dintre care 2 -3 zile o sa fie cat stau in spital. ca daca vine sotul cu Andrei la spital, sigur o sa planga asta micu, sa ma ia acasa. in rest, are servici, are treaba la tara, ce mai.. e tare ocupata...
stii ce m-a enervat pe mine la toate rudele, la prima nastere? ca nimeni nu se oferea sa ma ajute macar sa imi dea un pahar cu apa, toti veneau sa caste gura la junior, sa ne strice programul de somn si de masa, si dupa ce ca era destula treaba de facut (mancare, curat, etc), mai ramanea si dezastru in urma lor (de spalat vase, etc, stai de cafele), de parca eram servitoare, nu lauza. dar de data asta sunt hotarata, nu mai deschid usa la nimeni si nu raspund la telefon. dupa ce ca ala micu se trezea la 2 ore, eu nu aveam lapte si intre pauzele lui de somn fierbeam biberoane si pregateam lapte, numai musafirii imi lipseau.
mama tot mama ramane, numai ea te intelege si te ajuta. doar ca a mea e la 500 km, si daca vine sa stea la mine, nu prea avem spatiu, ca avem 2 camere, Andrei o sa dorma cu tati, eu cu bebe, iar mama nu mai are loc nici la bucatarie, ca acolo nu incape un pat. asta e. o sa ma descurc eu cumva.
in alta ordine de idei, NASTERE USOARA TUTUROR! vorba lui gety, parca, eu o sa prind coada listei, asa ca va urmaresc pe toate.
Dana
33+
acd2you spune:
ca tot mi-am adus aminte, sa stiti ca eu nu sunt superstitioasa, dar cand s-a nascut andrei, am simtit clar ca socrul meu imi deochea copilul. si daca la inceput Catalin (sotul) a ras de mine, mai tarziu mi-a dat dreptate. de fiecare data cand venea socru`meu, copilul nu mai manca si nu mai dormea cateva ore, sa nu mai zic de faptul ca plangea incontinuu cate o ora-doua, de ti se rupeau urechile. ajunsesem sa fac criza de nervi cand venea si se uita la copil, plus ca, al naibii om, daca Andrei dormea, se ducea in camera la el, macar sa il vada, si se tot foia pe acolo pana il trezea, numai asa, ca avea el chef. nu zic, oi fi fost si eu o mamica mai disperata, mai stresata mai bine zis, dar, in acord cu sotul, ajunsesem sa mergem noi, cu copilul mic, in vizita la ei, ca sa putem sta doar o ora si sa plecam, ca altfel venea el si nu mai pleca cu orele. nu sunt rea de felul meu, dar deja ma uit la om cu groaza, cand stiu ca o sa o luam de la capat.
mamicile, voi ati patit asa ceva? eu nu stiu nimic pentru deochi, si se pare ca descantecul mamei nu prinde la copilul mic, trebuie sa i-l faca o alta persoana.
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Pufymic, bine ca s-a terminat totul cu bine.
Aida, imi poti da si mie link-ul de unde pot lua mai multe pozici?
Adriana 34+
Pozici
Varsta bebe
Evolutie bebe
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
astazi am implinit 38 de saptamani! deci, oficial am intrat in panica! mai rau decat eram! si colac peste pupaza, sotul a trebuit sa plece (tocmai azi), pana la tara cu tatal meu tocmai pe la curtea de arges! adica la vreo 200 km
. iar eu sunt plina de nervi, ca trb sa stau singura acasa si cu frica! offfff
alina, multa sanatate, nastere usoara! poate esti deja cu bb in brate!
in rest, vad ca sunteti bine! eu mi-am cam pierdut cuvintele ca-s tare stresata!
raluca
38
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
Crisnemes spune:
Pufy, bine ca nu a patit nimeni nimic . Fiarele chir daca cu bani multi si la momentul nepotrivit se rezolva.
Alina bafta pentru azi !

Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
alessia80 spune:
ALINA_ Tinem pumnii si asteptam un semn de la tine!
PUFY- sa stii ca te admir mult pt curaj si optimism! Eu am impresia ca nu voi putea face nimic in afara de a sta cu bb si nu-mi imaginez cum ar fi sa mai am unul si nici un sprijin! Dar, vorba ta, decat sa vina socrii, mai bine singura!
MAMILILI- Daca vrei, iti dau contactul dr mele de la Giulesti care are rata de succes 100% in ceea ce priveste tratamentul infertilitatii sau a pierderilor de sarcini. Mai e specializata si pe IVF!
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat:
De 2 zile am in fiecare zi o repriza de contractii dureroase,cu dureri ca la cm cu intarirea burticii si incep sa le am la interval de 3 min, apoi5, apoi4, si spre final, dupa 4ORE le am la 10min dupa care se opresc! Credeti-ma ca aseara le-am avut de la 8 la 1.30am si plangeam de durere. Drta mea a spus ca daca nu-mi curge nimic si nu sunt regulate si-mi trec, asta e, inca nu nasc. Ati mai auzit de asa ceva??? Sunt 4ore de contractii dureroase, totusi!
ALESSIA80 36+ 
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
ramomar spune:
pufymic
imi pare tare rau pentru accidentul lui Ovi. Of doamne...Bine macar ca nu a patit nimeni nimic.
Alina tinem pumnii azi! 

lakioana tare frumoas coltisorul Rebecai! 
Eu sunt o intarziata, tot aman sa mergem sa cumparam patut pana termin cu aranjatul holului, pentru ca ambele balcoane sunt pline cu cutii din dulapurile de pe hol, deci sper ca azi sa terminam si apoi saptamana viitoare sa mergem si dupa patut.![]()
pupici la toate burticile si la toti bebicii!
36 
mai avem un pic...