Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Oana Stefana spune:
Mada imi pare rau ca te doare capul...mie toti medicii (ginecologii si medicul de familie) mi-au zis sa nu iau nimic.
Ti-am raspuns si acum cateva zile in urma, mie imi trece daca manac o inghetata. Poate e aiurea, dar cine stie, merita sa incerci
Lili_g spune:
Buna fetelor,
M-am hotarat sa scriu si eu, ve citesc de la inceput.
N-am fost inca la ginecolog fiindca este in concediu, am programare pe 5 sept.
Bebele nu este "programat", s-a intamplat si intamplarea e fericita, eu si sotul ne bucuram cu toate ca ne-a luat prin surprindere si n-am indraznit sa spunem inca - este secretul nostru... Burtica nu se vede deocamdata asa ca...
Avem 2 fetite cea mare are 14 si cea mica 6. Am hotarat sa-i spun fetitei mari prima dar am niste emotii de nu va spun tocmai de curand imi spunea despre colegele ei care au mame de peste 45 de ani si ea nu crede ca-i bine sa ai copiii asa de tarziu... Cum s-o fi nimerit sa se gandeasca tocmai acum la asta!!!Nici noi nu suntem "tinerei" (eu am 38)....
De luni ma simt mai bine, mi-au mai trecut starile de voma...saptamana trecuta a fost groaznica, am slabit 3,5kg ...nu am putut sa mananc sau sa beau mare lucru, eram "prietena" cu o "toaleta" ...Slava Domnului sunt mai bine acum.
Sa va spun datele mele: UM 14.06.2006 DPN 21.03.2007
DN 05.07.1968. Poate me treceti si pe mine pe lista.
Cred ca-s cea mai "batrana" din grup.
Va doresc o zi buna si aveti grija de voi.
Lili
ramiha spune:
Buna Lili,
Felicitari pentru burtica si sa va dea Dumnezeu sanatate tie si lui bebe mic! Bine ai venit printre noi!
yrrol_13 spune:
Va multumesc ptr incurajari, inseamna mult ptr mine. Sa va explic cum e cu DPN, 30 martie 2007 e data calculata de doctor, asta inseamna ca sunt in sapt 10. Dar eu stiu data conceperii dupa data ovulatiei si a contactului, iar dupa calculul meu acum e sapt 8. Din cate stiu el calculeaza dupa ultima menstruatie... vom vedea cine are dreptate. Data mea de nastere e 14.05.1975, deci nici eu nu sunt chiar tanara, de-asta sunt si mai nelinistita.
Puteti citi despre problemele mele aici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82698
La mine durerile de cap au fost din cauza ca aveam tensiunea foarte mica ptr ca intrerupsesem cafeaua, am reinceput sa beau cate una mica dimineata dupa masa... si parca nu mai am dureri de cap.Va pupic si ne auzim maine.
Aveti grija de voi si burtici !
for2nity spune:
mada_roz, eu atat in timpul sarcinii cat si in perioada alaptarii am luat paracetamol pt durerile de cap la sf. medicului. Intreaba si tu doctorita ta daca e in regula.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
alia_ro spune:
Fetelor, de 2 zile sunt f. suparata, pt ca mi-au gasit Mycoplasma. Un medic mi-a zis sa nu ma ingrijorez, ca nu e f. grav, mai grav era toxoplasma sau chlamydia, ca se trateaza cu antibiotic, iar alt medic s-a mirat cum de am ramas, pt ca mycoplasma impiedica fecundatia, asta ce inseamna, ca am luat-o dupa? Of, of, sarcina asta numai cu probleme... de-abia l-am convins pe sot sa il pastrez, nu va spun ce show-uri am avut, dar am fost f. hotarata sa nu cedez si am castigat (mai avem un bb de 10 luni), ca trebuia sa imi apara ceva la analize...daca Doamne fereste pateste bb ceva, tot pe mine o sa cada vina...of, of, of!
poze cu Vladut (07 nov 2005)
alionushca spune:
Salutare burticutze
Nu ma simt prea bine si de aceea nu prea am scris pina acum. Starea mea de ,, bine,, e legata tot de greata si de vomitat minim de 3 ori pe zi
M-am simtit putin mai bine vreo doua zile cit am stat iar la nashi - adica mai mult afara, am si dormit mai bine - insa va imaginati - cum am intrat in casa am vomitat tot ce am bagat in mine de juma de zi - nu stiu ce mi se intimpla si anume asa din senin, trebuie sa fiu pregatita mai tot timpul - ca organismul nu ma previne cind vrea sa ma duc la buda
Asa am o stare de facut nimic - de dimineata mai merge, dar dupa masa se incepe toata veselia.
Vad ca avem burticutze noi in club - bine ati venit - sarcina usoara si numai vesti si stari de bine
Cind imi mai revin - intru sa mai vorbim, acum nu prea am stare de asa ceva, insa vreau s-o felicit din tot sufletul pe Elyanne pentru bebelusii din burtica - foarte frumos - doi ingerasi - multa multa sanatate voua si doar stari de bine
Mai scriu ceva si plec - noaptea trecuta a fost de cosmar - motanul meui a mincat salam ( bine ca noi nu am reusit) - i-a fost rau toata ziua, a vomitat de citeva ori (eram doi gravizi )- inspre seara era mai mult mort decit viu - toti eram speriat, doar meuna a jele si mai mult nimic.
Cel mai mare dusman al lui e fratele meu - mirie si hirie cind il vede - si ii zic fratelui - vina sa te ,, certi,, putin cu el daca mirie inseamna ca nu e asa de rau,, - nici o reactie, motanul mai mult lesinat. Toti in panica - sa nu moara motanul.
Noaptea mai trageam cite un ochi la el, ba mama se mai uita si la un moment dat fetelor o scena de care ridem si acum - motanul cocotat in fotoliu vomita intr-o cutie care ... i-o tinea mai jos fratele meu - erau prieteni la catarama - acum e mai bine, si-a revenit, a reusit si ne-a zgiriat - semn ca e chiar foarte bine - acum ma simt si eu mai linistita
10+
Aliona
mada_rozz spune:
Fetelor,sa stiti ca am foarte ascultatoare.Am mancat acrituri,dupa cum mi-a spus Magdalena,am mancat inghetata dupa cum mi-a spus Oana Stefana,si am luat si paracetamol,dupa cum mi-a spus for2nity.Va pup pe toate,sunteti niste dragutze...dar pe mine tot ma doare...mai putin,e adevarat,dar...abia astept sa trec de perioada asta sa imi revin ca sunt la pamant.Parca nu mai am chef de nimic,nici sa mai ies,sau sa ma aranjez...parca sunt zombie.Ma intelegeti voi.
Cu drag,
Mada13+
paxela spune:
mada verifica si tensiunea, in sarcina ea da batai de cap
Alexa10+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006