Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Paxela,mi-am luat tensiunea de 2 ori si aveam prima oara 12,6 si a doua oara cand mi-a luat aveam 11,7;asta la cateva zile diferenta.Eu inainte sa raman gravida aveam 9 tensiune,deci mica.Acum vad ca s-a schimbat.Nu stiu...sunt in dubii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Mada, din pacate nu ai prea multe de facut impotriva durerilor de cap. Sunt groznice stiu. Am citit ca se dilata vasele de sange (fiindca organismul creeaza mai mult sange) si de-aia apar durerile. or sa treaca.
Norocul nostru ca uitam repede tot "chinul" asta. Dupa ce apar copilasii nici nu-ti mai amintesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Buna!
Lili bine ai venit in grupul nostru. Sarcina usoara si bb sanatos!
Yrrol acum am inteles. Eu mi-am calculat sarcina dupa ultimul ciclu. Am intele ca asta este metoda cea mai des folosita.
Tot auzindu-va m-am gandit sa-mi iau si eu tensiunea. Inainte de sarcina am avut mereu tensiune mare (cea "normala" era in jur de 17 cu 10) dar asta este legata de problemele pe care le am cu tiroida. Acum surpriza! Am tensiune 11 cu 6. Am ramas fara cuvinte... (o sa am ce spune la doctor) ca din cate am mai citit ar fi fost normal sa am tot tensiune mare.
Mada imi pare rau ca sfatul meu nu te-a ajutat. Curaj! ar trebui sa treaca dupa luna a3-a.
Elyanne unde-ai disparut?
Pupici pe burtici!
+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aici sunt... n-am plecat... dar n-am avut timp sa mai scriu... recuperez maine dimineata, cand beau cafeaua... promit.

Bun venit noilor Sa aveti sarcina cat mai usoara

In primul trimestru de sarcina se poate intampla ca tensiunea sa fie mai mica decat in mod normal, nu e nimic neobisnuit...
Pt. durerile de cap de la tensiunea mica (la mine asa este), dr. de fam. "mi-a dat voie" o ceasca de cafea, obligatoriu 2l de lichide pe zi (nu prea imi iese) si din cand in cand am voie un pahar de bere...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bun venit noilor mamici si sarcini usoare urmate de bebei voiosi!

fetelor,
abia astept sa mai treaca ceva saptamani sa incepeti sa va simtiti bine si sa va bucurati de sarcina. Acum ma simt oarecum vinovata ca nu am greturi si dureri de cap...si alte milioane de probleme de care mai citesc pe la voi.Sper sa nu mai dureze mult perioada asta.

Eu azi am fost sa imi ia sange ptr analize si spre disperarea mea dureaza 2 saptamani mari si late pana voi vedea rezultatele. Cam stau cu inima stransa ptr urocultura....
Cred ca toata sarcina asta va fi o asteptare continua....3 sapt sa vad daca mai vine sau nu menstruatia, 4 sapt sa mi se confirme sarcina, 2 sa "se faca analizele".... ce mai urmeaza.... ah, cu aflatul sexului, parca vad ca si acolo o sa ma chinuie.... e baiat, ba nuuu, e fetita... sa mai asteptam cateva saptamani sa se confirme.... si tot asa....

noapte buna

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

quote:
Originally posted by magdalena76

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Voi v-ati anuntat sefii? La mine asta va fi o problema maaaaare. Din marele nostru colectiv de 15 persoane, 2 colege au nascut anul asta. Imediat ce i-au spus sefei ca sunt insarcinate au fost “puse la jug” cu un raspuns de genul “felicitari, dar asta inseamna ca o sa chiuliti 2 ani. Trebuie sa recuperati”. Tampita mea de sefa le-a dat de lucru cat pt mai multe persoane astfel incat nici una nu a rezistat la servici mai mult de o luna si au intrat in medical pana au nascut. Eu as fi vrut sa merg la servici cat mai tarziu posibil, ca avem nevoie de banuti. Acum stau si ma gandesc ce o sa fac ? deocamdata tac chitic, dar dupa ce o sa se vada burtica? Voi ce ma sfatuiti?
+10

Nasoala treaba cu sefii. Sefa mea e si ea in cocediu de maternitate si acum raspundem de sefa sefei mele ... ouch. Colac peste pupaza, imi da ordin obstetricianul azi sa fac repaus la pat 3 saptamani... ca sa nu pierd sarcina (am numai 7 saptamani si "signs of subchorionic bleeding"). Planuiam sa zic la sefa peste vreo 3 luni... azi am ametit-o ca e stress, oboseala, etc..., si n-a strambat din nas, dar pt dept. de resurse umane trebuie scrisoare detaliata cu diagnostic, deci inevitabil va afla si sefa f. curand :(((. Sunt si noua in serviciul asta, am numai 6 luni :(. Fiind in Canada, tara civilizata, sper sa nu imi faca probleme, ca n-ar fi etic, nici legal...sper sa fie bine.

In alta ordine de idei, mi-a spus la ultrasound azi ca am uter retrovers, dar sa nu imi fac griji ca isi revine la loc cand creste bebe. Voi ce ziceti?

Sanatate maxima.

Sori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Fetelor ieri am fost la eco si l-am auzit pe bebe ii batea inimioara , vreau sa spun ca m-am simtit in al noulea cer nu mai puteam sa ma ridic de acolo de emotionata ce eram , mi se inmuiasera piciorele . Bebe e bine sarcina e de 8s si 3zile dar bebe e dezvoltat de 9s . Ma bucur ca lui ii e bine tinand cont ca eu am slabit 2 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Yrrol_13 incearca sa fii mai optimista ... osa fie totul bine si o sa ajungi la termen... Despre calculul DPN, se face de la UM... chiar daca stii cand a avut loc ovulatia... tot de la UM se calculeaza (asta daca n-ai ciclul f. neregulat de peste 40 de zile sa zicem). Cele 40 de sapt. sunt cu tot cu cele doua saptamani de pana la ovulatie.

Roxygeo bine ai venit!

Monica sa ne spui ce-ai facut la eco.

Lili_g bine ai venit. Sunt convinsa fetele se vor bucura!

Alia_ro stai linistita... o sa fie toul bine... o sa faci tratamentul... iar bb o sa fie bine.

Alionushca sper sa treca mai repede starea de rau... cand mai poti, mai spune-ne ce mai faci... Bine ca n-ai mancat si tu salam, asta-ti mai lipsea (oricum, e bine in sarcina sa evitam mezeluri si mai tot ce contine tocaturi). Motanul nostru nu mananca decat daca e f. proaspat... pe el testez carnea, mezelurile ... daca simte ceva in neregula nu se atinge de ea nici daca e nemancat...

Roxanici eu am asteptat 14 zile lucratoare pana am avut rezultatele ... sambata nu intra la zile lucratoare, cu toate ca au program si sambata... Lasa ca trec repede... si o sa iasa totul bine.

Eu sunt relativ bine... greturile de rigoare... nu prea imi vine sa mananc mai nimic... dar tot e bine ca inca nu vomit
Incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt 2 bb... ca o sa ma descurc... doar am ajutor de nadejde (adica pe Elena ) ... Parca vad ca o sa vrea sa le dea sa manance biscuiti, pufuleti si stixuri... ca o sa le dea cu jucariile in cap cand or sa doarma ...
Ma mai incurajeaza si prietenii... "lasa ca o sa fie bine, avem noi niste prieteni care au un copil mai mare si gemeni, care acum au doi ani si cand am fost la ei unu sarea in balcon, altu' pe canapea... O sa ai casa plina..." Nebunie
Si eu am inca o sora si un frate (da' nu gemeni ) Daca s-a descurcat mama mea, io ce am ...

Hai ca m-am intins... doar am promis ca recuperez in dimineata asta!
Gata... ma intorc la muncile mele...

sa aveti o zi frumoasa

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salut dutelor,ce mai faceti?
M-am gandit ca n-ar fi rau sa mai dau si eu un semn de viata ca n-am mai scris cam de mult.....
Eu ma simt putin mai bine,greturile m-au cam lasat de cateva zile incoace,chiar si somnolenta,dar inca tot nu pot sa fac mai nimik,ca m-i tare lene.....
In 12 sept am si eu programare le doctor,atunci as avea11 sapt.,Stie cineva daca se poate deja vedea la o ecografie normala daca e baiat sau fata?Sau e inca prea devreme?Nu de alta ,dar sunt tare curioasa,eu cred ca e fetita,pt ca am numai inainte de ovulatie,dupe deloc.Dar barbatu-meu zice ca e baiat sigur (el zice:"Tu n-ai vazut ce viteaz era,si ce repede ii batea inimioara?Nu se poate numai baiat sa fie!"
N-as vrea sa fie dejamagit,dar eu tot cred ca e fetita...Oare cat mai am de asteptat pana aflu,sau ce trebuie sa fac special ca sa aflu,ma lamureste si pe mine cineva?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Buna,
sunt o graviduta noua pe forum,dar va urmaresc cam de 2 luni.Ma treceti si pe mine la mamici de martie-aprilie?
UM:25.06.2006
DPN:01.04.2007

Mergi la inceput