Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Monica, multumesc pt raspuns. Eu fac munca de birou si din ce am vorbit cu fostele mele colege care au devenit mamici, conditiile optime create au fost pauza de 5 min la o ora de stat cu fundu’ la birou. Si chestia asta nu le-a ajutat f mult, pt ca sefa mea le-a dat de lucru peste puterile unui om (puteau sa doarme fetele la birou si tot nu terminau treaba) si pana la urma si-au luat concediu medical pana au intrat in prenatal.
Mi-e frica ca si eu o sa trebuiasca sa fac la fel, numai ca eu o sa spun atunci cand o sa devina evident ca sunt insarcinata. Nu stiu cat o sa dureze chestia asta, ca deja colegele au remarcat ca am facut putina burtica, dar le-am pacalit ca m-am ingrasat. Nu-mi place sa mint dar...acum am un scop nobil
+10

Mergi la inceput

Yroll banuiesc ca te referi la pericolul de avort spontan. Daca da, din cate am citit si eu pe net pericolul unui avort este prezent pana la 12 saptamani. De fapt, dupa 3 luni bb-le este considerat fat.
Eu am DPN pe 31 martie si sunt in saptamana 10 (de fapt sapt 9 si 5 zile), tu ai DPN 30 martie si esti in saptamana 8. cum se face asta?
In legatura cu anuntatul la servici, eu nu am spus inca. De fapt mi-e groaza de asta. (tocmai mi-am spus oful cateva mesaje mai sus si astept si eu sfaturi de la fete)
+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Off, mi-e si teama sa mai vorbesc de problemele mele, ma stradui sa le las in urma si sa gandesc optimist. Am deschis un subiect pe "clinica virtuala", am primit si niste raspunsuri, si multumesc celor ce mi-au raspuns, dar inca mi-e teama. dar mai am cateva zile si ma duc la o noua consultatie, deja am facut doua. Pana acum totul pare sa fie bine. Ma rog sa fie pana la capat...

Pupici si greturi mai putine !

Mergi la inceput

buna fetelor
Ce dragut sunt si eu pe listuza (de ametita ce sunt abia acum am vazut), mersi.
Se poate corecta anul nasterii ca eu sunt nascuta in 1976 nu in 1970? (si asa sunt destul de „baba”. Hi, hi, hi...)
Mii de multumiri si pupici pe burtici

+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Yrrol,fii mai optimista,bebe are nevoie de o stare buna din partea ta.O sarcina nu este un cosmar,chiar daca exista atatea riscuri.Roaga-te sa fie totul bine si mergi inainte fara frica.fa analizele necesara(ca sa eviti unele riscuri de a o pierde)daca ai atatea temeri si relaxeaza-te.
Eu trebuie sa fac amniocenteza la 16 saptamani,dar cand am plecat la drum ,am facut-o plina de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Yrrol stiu ca ajuta sa ai colege de suferinta, asa ca sa-ti spun despre mine: medicii nu-mi dau nicio sansa sa duc sarcina la bun sfirsit. Bineinteles ca doctora mea face tot posibilul sa o pastrez macar cit mai mult, in ideea sa mi se largeasca suficient uterul ca data viitoare sa avem mai putine emotii. Pt. mine ar creste un pic sansele daca trec de 4 luni, fiindca am uter infantil, hipoplazic si cu sinechii si sarcina gemelara. Deocamdata sint foarte fericita ca am ajuns la 12 saptamini, ca de 3 saptamini nu am mai singerat si ca de 3 zile nu mai am greturi! Miine ma duc la echo (cred ca e a 10-a) si abia astept sa vad fata doctoritei cind o sa-i zic ca sint bine!
Scrie si aici ce temeri ai, ce probleme... poate sint fete in situatii asemanatoare si te pot incuraja.

Magdalena cu asa o sefa... ai dreptate. Mai bine nu o anunti. Si zici ca deja ti se vede burtica? Eu, cu gemeni, abia pe la 11 saptamini a inceput sa se cunoasca. Tot te temeai tu ca o sa fii a treia mamica de gemeni de martie! Poate-poate marim clubul.

Monica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua!

tocmai ce am aflat si eu ca ma incadrez aici...ma primiti si pe mine UM 8.07.2006 - DPN 14.04.2007...am facut cred vreo trei teste de sarcina numai ca sa ma conving ca apar in continuare cele doua liniute, am dat fuga la ecograf si se vedea doar s.g., si evident era mult prea devreme, saptamina viitoare ma duc la doctor.
Momentan mie cam rau cu stari de voma ...apropo de serviciu..puterea mea de concentrare e cam zero..si momentan n-am spus la nimeni, nici in familie, prieteni, cu atit mai putin la serviciu.
Ma treceti si pe mine pe listuta si cu ziua de nastere 12.09.1979

Va pupic si va doresc multa santate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna!
Am o intrebare,va rog...ce sa iau pt durerile de cap.Ma doare de nu pot sta in picioare.Pana acum am suportat dar deja nu mai pot.Oare pot sa iau macar paracetamol?

va pup

Mergi la inceput

Mada in legatura cu durerile de cap stiu ce simti dar, din nefericire, nu este bine sa iei nici un medicament, si, crede-ma am citit o gramada de prospecte. Eu mananc acrituri (mere, lamaie, grefe..) si parca, parca ma mai lasa un pic. Inceraca si tu, poate merge, desi trebuie sa recunosc ca nici la mine nu functioneaza intotdeauna.
pe langa asta eu sunt balonata non-stop, cred ca daca ma intep cu ceva fac explozie.
+10

Mergi la inceput

Monica referitor la gemeni mi-e fricaaa. La mine e primul bb si ma intreb daca o sa ma descurc cu unul, daramite cu 2 bb.
Noroc ca mai am de asteptat un pic pana la urmatoarea eco(5 sept) sa vedem ce-am facut...

+10

Mergi la inceput