Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Hop si eu!
Am facut o mancarica, am baut o cafea si o astept pe mama sa mai facem cateva planuri pt sambata si sa incep lista cu directiuni pt cand o sa fie singura cu Ubitu.
Melina ne luam de mana, si eu imediat cum vad ca Theodora posteaza, salivez pt ca stiu ca pune poze. Lasa ca sunt bolnava si nebuna cu placinta de mere! Orice are mere! Strudel, placinta, rulou, tort, orice! Santaj face Theo cu noi, nu gluma!
Ca tot ma intreba Melina, zbor la 11:30 joi catre Atena si inapoi duminica la 17. Cu Aegean, ce stiti de ei? Oricum mi-e o frica......... Prima data cand am zburat am numarat secundele pana la aterizare. Ca sa nu zic cum m-am circit in scaun cand am decolat. Nu-mi spusese nimeni ca huruitul ala e ingrozitor! Iar aia de langa mine erau deja ca acasa!! Unu sforaia, altu asculta super relaxat muzica, iar eu tremuram ca frunza!

Mey deja nu se mai poate! Ubitu raspunde la fix imediat cum suna, iar la mobil nu ajunge, insa ma lupt cu el ca sa pot lega 2 vorbe fara sa urle sa i-l dau!
Plec sa mai strang prin casa una alta, mai vin si mai pe seara.
Urat e afara!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Mai am o intrebare: se ofera cineva sa deschida capitolul nou cu listuta cu numele noastre, zile de nastere, etc.?
Eu as incerca, desi nu am facut niciodata asta, insa poate vrea vreo alta fata sa o faca mai frumoasa, mai bine, stiu si eu?
Filakiaaaaaaaaa

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Helloooo! Pou eisaste re, paidia? Io-te la ele cum lipsesc!
Mey, de ce vreti voi listuta, ca suntem si putine, chiar ne trebuie?
Ca doar ne stim care suntem.
Iar e nasol afara la noi si cica vine si frigu' peste noi!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! va pupi pe toate, ce daca e nashpa afara si frig, mizerie!!!!noi sa fim sanatoase si sa ne avem ca fratii aici pe forum!!

Artemis, trag concluzia ca ti-ai tras asistent pesonal, deocamdata raspunde doar la fix dar o sa vina vremea cind o sa-ti aduca un suc, o sa-ti caute cheile,pantofii....oops!(si mie mi-e frica de avion, inteleg teama ta, dk incerci sa iei ceva care sa te moleseasca gen distonocalm crezi ca o sa te simti mai bine??)
Eu as face lista dar habar n-am cum, hai sa incerc sa vedem ce iese...

Aldebaran, tu cu ce retete ne uimesti?(nu neaparat din bucatarie, retete ale succesului, de supravietuire...etc)

Eu am facut paste cu sunca si smintina aseara, super bune dar eu le-am facut eu le-am papat,pacat de atita deranj!!!

Theodora, te asteptam cu reteta zilei, mi-am aruncat ochii pe celalalt forum si am incremenit, ce scule aveti fetelor in bucatarie, ce pasionate sinteti!!!

Alooooooooooooooo, restul pe unde umbalti?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kali mera...aud in Bucuresti precum ca ninge...ce frumos,indraznesc sa spun...ca de aici nici macar miros de zapada nu simt...
A plouat dimineata,acum e soare,dar e cu dinti,termometrul meu arata acum 13.7grC...si e in scadere continua...acum o ora era 14.2grC!
Am o durere teribila de cap,azi nu am nimic special de gatit...asa ca nu cautati poze....Melina,sa iti fie de bine la paste...chiar si singura...alti au avut de pierdut!
Ma duc sa fac un dus,sa ma usuc pana ies afara dupa gemeni!

--------------------------------------
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Kalimera fetele,
Am fost afara cu puiul........l-a nins pe fetzica, s-a bucurat si a topait tot timpul!
NU v-am mai scris pt ca abia acum a inceput netul sa mearga, de aseara pana acum 5 minute a fost mort!
Va pup si vin mai incolo dupa ce adoarme Ubitu.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhmeraaaa!!!
na ca am aparut si eu...Piciulica doarme si eu p-aici...mi-e cam lene sa ma apuc de calcat pt ca am o grooooaza de rufe...bleahhhhhh
Am auzit ca ninge si la Bv... va i ce dor m-apucat....de-abia astept sa vina si Mos Nicolae pt ca eu am de gand sa tin cont de traditia asta si o sa lustruim ghetutele si le punem la geam. Sunt tare entuziasmata cand ma gandesc ca anul asta o sa facem Craciunul in casa noastra, o sa ne luam brad,o sa ne impodobim balconul...si il mai avem si pe pitic cu noi!!!La noi e soare cu dinti...bate vantul si e receeeeee...brrrr.
Theo nici nu mai indraznesc sa ma mai uit la pozele tale cu papa ca .Felicitari piticilor pt treaba realizata!!Asa e bine sa-i inveti si cu treaba ca ai vazut ce le-a mai placut!!

Artemis deci pleci ai?!!Nu-ti fie frica mami cu avionul ca e tare fain...la Aegian ma distreaza reclama "Kreas h psari"... Theo si Corina stiu despre ce vb... Sunt gata valizele?In Atena stai?

Madutza am vazut pozicile...frumosi amandoi...ptiu-ptiu na mhn sas matiasw..skorda-skorda!!Mai faza cu socroseniile...da pai si eu am probleme...plus ca eu la pachet mai am si bonus una bucata cumnata tare a naibii!! Pe fata sunt meli-gala iar pe la spate ne barfesc (pe mine si familia mea) ca la balamuc.Eu am avut texte destul de serioase dupa ce am nascut si au inceput cu numele copilului.De atunci mi s-a facut sila si am cam taiat relatiile.Doar de suprafata.Apoi ce mi-au facut la maternitate ca din cauza soacra-mii mi s-a taiat laptele,cum si-au batut joc de mama cand a venit sa fie cu mine la nastere(ca noi suntem romancele alea),si mai ales acum in spital cand am vazut cat de mult le pasa (abia daca a venit soacra-mea de vreo 4 ori la spital si de vreo 5 ori mi-a trimis mancare),nu tu rufe,nu tu nimic...1 data a adus mancare pt copil (pt ca ea a insistat) si si pe aia a adus-o sarata -lissa(eu fusesem pana acasa sa-i gatesc astuia mic).Si cand am ajuns la spital copilu nu manca.Noroc ca am gustat supa.SI acum tot mie imi reproseaza ca eu sunt de vina ca a dat supa sarata la copil ca ea mi-a zis ca face supa pt barba-su....In fine ce sa mai zic..eu d-aia le-am cam taiat macaroana..nu merita....asa ca tine-i la distanta si nu te lasa pacalita de mierosenia de suprafata si impune-le sa te respecte ca altfel te vor calca in picioare.

Mai fetele euas descchide capitol nou dar nu stiu cum sa o fac..daca imi explica careva..cum are drag..
Eu azi fac ciorba de perisoare ca n-am mai papat demult ciorbica.
Na cas-a trezit si piticu.Filakia si poate mai intru mai tarziu

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletz cu ultima realizare a lui:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=159753&cdate=20061101&ctime=092948

Filmuletz la spital:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=159753&cdate=20061029&ctime=173154

Mergi la inceput

Fetele,pt ca voi sunteti mai vechi,scrieti aici toate numele,daca aveti si date de nastere...ok...daca nu le punem apoi,numele copiilor cu date cu tot si o sa fac eu lista si deschid apoi capitol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Imi doarme cupilu'asa ca imi fac de cap.. dtau pe forum..
Poli- citesc de soacra-ta si ma cutremur, saraca de tine.. De ce nu va mutati voi undeva departe de ei.. poate aici in Atena..stiu eu?
Bucura-te de pomul de Craciun anul asta ca la anu' cand o alerga piticu' prin casa si o distruge tot ce o gasi nu te vad bine. Ma uit la al meu ce face si n-am curaj nici sa visez la pom. Vazut pozute si filmulete!
Melina- ce retete mey, sa-ti dau ca yo sunt failure in tot ce fac..Numa cupilu' iesi bine de tot(zic eu) si asta din cauza lu' sotzu' nu a mea.
Pupacesc toate fetili!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Kalispera!
Corina,ma bucur ca am vorbit si la tel...sper sa avem timp frumos si poate ne gasim cu Artemis la o cafea...
Kalo sabbatokyriako kai polla filakia!!!
Fetelor,editez acum ca am vorbit si cu Poli si o sa fac eu lista cu noi toate si bb-ii nostrii,dar am nevoie de data,ala voastre si al copiilor...O sa deschid eu un capitol noi apoi,oricum suntem la pag18 si putem continua pana la pag 20,deci mai e timp...apoi deschid si daca mai e de adaugat ceva,o sa editez ori de cate ori e nevoie!

E frigulet...termometrul arata 12.3grC!!! In casa 19.9gr!...
Gia!

Mergi la inceput