Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Fetelor imi merge netul 2 minute da 5 ba!
Sper sa apuc sa postez, nu ma incumet sa scriu mai mult ca poate iarasi pica!
Eu: 15.04.1978
Matei: 26.06.2004

Va pup si fug! Vine la mine in vizita o buna prietena........am chemat-o ca si consultant de imagine pt ziua de maine!

Ps: Trebuie neaparat sa ne vedem la cafea! Va sun eu imediat cum ajung in Atena!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Grecoaicele

Aldebaran 18.ian.1971
Polixeni 19.ian.1980
Artemis1578 15.apr.1978
Theodora 28.mai.1967
Energy79
Melina34

Iubesc Grecia

Carolada -Austria
Enn -Germania
Nastea -Portugalia
Olim -Spania
Ralucoantza -Elvetia

Micii greci

Nikolas ( Polixeni)-16.mar.2006web
Alexandros & Yannis ( Theodora)-03.apr.2004web
Matei-Gabriel ( Artemis)-26.iun.2004 web
Aris ( Aldebaran)-12.aug.2005web
Xenofon-Alexandros & Sofia -( Zuzunaki)

Am facut un prim pas...in timp ce voi avea datele,o voi completa si infrumuseta...daca aveti idei...spuneti...o sa pun si link-uti cu poze,tot...rabdarica...doar sa dau de voi...si de link-uri!
Se pare ca avem nevoie de NIFES...Numai Sofia e fetita in parea!

--------------------------------------
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Bravo Theo imi place listutza!! Zi ce mai trebuie si ajutam.
Meeeii ce-as fi vrut sa fiu si eu in Atena sa mergem toate la o coffee....
Azi piticu meu s-a tot chinuit sa se ridice singur in picioare!!Se sprijinea de mine,el in genunchi fiind si isi aduna toate puterile sa se ridice in picioare..manca-l-ar mama de baiat!!!!

Voi ati vazut ce se intampla aici in scoli?(ma refer la fetele din Grecia) Pt cele care nu stiu este vb de un caz de viol in grup a unei fete de 16 ani bulgaroaica.Si sora unuia dintre violatori cica filma cu mobilul tot actul.Si stiti care a fost pedeapsa lor?Atat violatorii cat si fata au fost exmatriculati vreo 6 zile parca...daca eposibil asa ceva...a fost pedepsita si victima!!!!!! Intr-adevar rasismul e in floare aici!!

Cu astea fiind spuse ma duc sa ma uit la Nikoloylh.
Kalhnyxta k filakia filenades moy!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
http://www.dropshots.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Kalimera!
Theo bravo pt listuta! Am urmatoarea sugestie: Melina sa stea tot in prima parte, ca e la fel ca si mine, grecoaica 100% cu inima! Ce zici? Sau trec eu la "iubesc Grecia". Las la Latitudinea voastra decizia!
A! Pe Matei il mai cheama si Gabriel. Se sarbatoreste de 2 ori in Noiembrie! Asta asa, pt ca eu nu am nici un nume de sfant si am vrut ca el sa fie tot timpul sarbatorit!

Azi mi-am inceput bine de tot ziua! A nascut aseara o buna prietena, avea cezariana programata pe 6, dar s-a grabit pitica!

Nu stiu cat mai intru sa va scriu astazi, pt ca incep pregatirile. La 11 vine tatal lui Matei sa il ia, o sa il tina pana diseara pt ca e imposibil sa il tin in frau in biserica si va fi si foarte obosit la ora 14 cand incepe botezul. Apoi fug sa iau lumanarea de la florarie si sa ma imbrac, coafez, fardez, etc! Am niste emotii.......E primul meu fin!
Aseara "consiliera de imagine" m-a ajutat sa aleg si hainele pt drum, asa ca le-am pus deja in valijoara. Bagajul e pe jumatate facut. Mai am de pus tona de cosmetice, placa de par, ceva de incaltat si gata! Luni trebuie sa ma duc sa traduc invitatia, pt ca nemernicii de romani cer sa vada asta! La ce le-o trebui nu inteleg, doar pe greci ar trebui sa-i intereseze ce fac in tara lor, nu pe romani! Si habar nu am unde e vreun birou de traduceri in cartier. am unul in apropiere, dar nu au traducator grec, ceva de genul asta, asa ca nu ma pot ajuta. Pfuuuuu, iar imi e ciuda ca nu mi-am luat eu atestatul cand puteam!
Fetele din Atena, am vreo sansa de vreo reducere in perioada asta? As vrea niste pantofiori ceva. Dar nici sa-i platesc cat nu fac nu as vrea..............
Poli, felicitari pt Nikolas exploratorul! Imi aduc aminte ca pe vremea cand Ubitu facea asa, stateam uimita si ma minunam cate progrese face intr-un timp atat de scurt..........

Va pup pe toate si vorbim cat de curand!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Theo!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Kali mera...Brrrrrr si la noi,frigulet cu soare cu dinti...
Artemis,am intrat tare in fuga cand am editat si am pus-o pe Melina sus si nu am vazut atent ce ati scris,fusesem in laiki si ara totul in mijloc...am sa pun si al doilea nume al Ubitului!!!
De reduceri nu stiu ce sa iti spun,eu stau intr-o zona fara magazine si la cumparaturi ies f rar...dar ceva tot cred ca vei gasi,doar sa nu vrei sa faci shopping in Kolonaki sau in Ermou...ca acolo si cand sunt reduceri,tot scump e!
De tradus eu traduceam in Piata Amzei la Notariat cred ca e acolo cand eram in Romania...alceva nu stiu!
Na sou zisei kai to baptistiri,nu am stiut ca o sa fii nasica azi! Si tu sa fii sanatoasa sa ai grija de el...aici stiti nasicile cat de devotate sunt si asta imi place rau de tot,ca nu se boteaza si apoi se uita cum se intampla de multe ori in Romania...

Poli,legat de fata din Evia...e strigator la cer,e adevarat...5 zile le-a dat profesorii pedeapsa,acum se asteapta tribunalul...nu e numai faptul ca ...asa cum e de obicei...fata e acuzata ca a dat din coada si ca barbatul e barbat si femeia e de vina...e rasism impotriva femeii,rasism impotriva unei straine...daca fata ar fi fost grecoaica,ma indoiesc ccc ca ar fi fost la fel...si mai mult,daca violatorii ar fi fost ei straini,nu vreau sa va spun ce ar fi fost...i-ar fi linsat
Si sora care tragea video...fetelor in ce lume traim? In ce lume ne crestem copiii? E posibil asa ceva...in primul rand e FEMEIE...Ca femeie,cum a putut fi spectatoare la asa ceva,maine poate fi ea cea violata...si apoi sa stai cu camera pe ...chestia fratelui sa o filmezi...e peste puterea mea de a intelege...noi cand eram de varta asta si mai fumam o tigara in toaleta,muream de frica...asta era cea mai grava fapta facuta in toaleta...nici macar un sarut cu un coleg de care eram indragostite nu dadeam in scoala de frica...si acum?
Sunt revoltata ca femeie,ca mama,mi-e groaza maine sa imi trimit si eu copiii la scoala cu asa profesori...oricata educatie incearca sa dea parintele acasa,daca la scoala profesorul il pierde din mana...e jale...jocul nu mai e controlat!
Si mobilele in scoli...gresit din partea mea,ai mei copiii nu vor avea oricat s-or da cu fundul de pereti...daca se vor da...
Hai ca m-am intins cat o zi de post iar...
Va pupic si mai vorbim!

Mergi la inceput

Am mai lucrat putin la lista...ia vedeti...va astept si pe restul fetelor cu date...Luni o sa deschid un nou capitol...stam aici pana atunci!
Va pup ma duc sa pun trupa la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele!
Scriu repede ca trebuie sa-i fac lapticul piciului. Moare de somn ca n-a prea dormit azi noapte (si desigur nici eu) si de juma de ora ma bate la cap cu "nana" adica nani.
Mey, cu listuta voastra ma faceti sa imi divulg varsta, na ca va fac pe plac: 18.01.1971 Poli, vad ca ai ziua de nastere imediat dupa mine.
Cat despre cazul ala de care vorbeati,cu fata violata.. no commnet.. Theodora sunt de acord 100% cu ce ai spus tu, nu mai am nimic de adaugat.
Va las ca imi miorlaie cupilu', pupici.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Corina,tot eu raman baba grupului...deocamdata!!! Pana vad alte date!!!
Mi-a placut ca organizatia de femei din Grecia s-a dus in Evia si a protestat!!!
Ai mei copiii desi nu ma obosesc si stau in camera la ei si se joaca cu orele,e imposibil sa nu faca o boacana zilnic...azi desenau si ce au zis ei la un moment dat...au luat carioca si o foloseau in loc de sabie...Alexandros ia bagat o carioca in ochi...de fapt sub ochi...si are un ochi acum de mai toata frumusetea...maine o sa fie negru sigur...nu va mai spun de tipete de durere si alte alea...of copiii astia! uite www.clubaltfel.com/forum/files/img_6106_945.jpg" target="_blank">YANNIS si "infractorul" www.clubaltfel.com/forum/files/img_6110_360.jpg" target="_blank">ALEXANDROS
Hai noapte buna si ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Mpaaaa numai eu sunt p-aici????
Theo ce-mi place listutza!!Tare faina e!!Am vazut si nazdravanii tai! Yannis are sange acolo sau urma de la carioca?? Auuuchhhh.....

Anka have fun la botez si asteptam poze!!

Restul lumii pe unde e?
Eu ma uit la "Koita ti ekanes" cu Pasxalis Terzhs!KATAPLIKTIKOS O ANTHROPOS!!Canta minunat!
Eu maine incep pregatirile pt plecarea in Atena.Am asa niste emotii...nu stiu de ce dar am un nod in stomac...nu=mi palce deloc presentimentul asta...sper sa nu se intample ceva....
Va pup si va urez Kalhnyxta!

Mergi la inceput