Grecia la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 24
Theodora spune:
A tras o mare rapaiala la noi,acum a inceput iar,noroc ca s-a oprit Dumnezeu din "plans"...asa zic gemenii,ca atunci cand ploua plange Dumnezeu...si am putit aduce repede copiii de la gradi...
De la 22gr dimineata acum sunt 17.2gr...
Melina,gatitul e un fel de continuitate a mea...e un hobby pe care probabil il aveam putin ascuns,dar de cand sunt in Grecia si mai ales de cand cu internetul...m-am inebunit de tot...si pe cei din jur...sotul meu se roaga sa nu mai gatesc cate ceva zilnic...are chiar ceva kg in plus si vrea sa inceapa dieta...Uite pt tine o KREATOPITA
--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM
melina34 spune:
intzeleg perfect Theodora dar prea le faci de toata minunea, uita-te si tu cum arata, cum e posibil asa ceva? stii, ma uitam la poza ta si am impresia ca tu doar le faci de placere si probabil le maninca sotzul caci tu esti o silfida, ce maninci, aer?
tot rasfoind eu internetul am gasit o australianca pasionata de gatit, ei bine cucoana organizeaza vacante de cooking,care costa peste 1000 evro, gateste live in fiecare zi, vizita la o vie si crama, etc.....mi s-a parut foarte misto ideea!
M.
Polixeni spune:
Kalhspera se oloys!
Am venit si noi acasa in sfarsit.A fost greu,obositor si traumatizant atat fizic cat si psihic pt micut.Acum continuam cu sirop,mai trebuie sa mai facem niste analize,apoi iar control si tot asa.Mi-a fost tare dor de voi si va multumesc ca v-ati gandit la noi si multumesc Theodorei care m-a sunat si v-a tinut si pe voi la curent,dar si Melinei pt email.
Acum sunt foarte obosita drept pt care o sa ma duc la culcare si incerc sa revin maine mai detaliat.
Filakia k kalhnyxta!
Theodora spune:
Kalimera si din Atena ploioasa...
Poli,ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine,am vrut sa sun ieri si m-am luat cu altele si am uitat. Pupa bb curajos si un pupic si pt mamica!!!
Haideti grecoaicelor,adunarea...........
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM
Artemis1578 spune:
Kalimera kiries!
Noi avem soare azi, mare minune, dupa ce ieri a fost o zi urata de tot! Astept sa se trezeasca trupa de lenesi, trebuie sa mergem la un notariat sa fac invitatia pt saptamana viitoare. Asa ca beau cafea si astept......
Am vb si eu cu Poli aseara, ma bucur ca sunt bine si acasa amandoi.
Va pup pe toate si mai vin!
Anka si Ubitu
melina34 spune:
yasas girls,
intr-adevar, ce soare la noi Artemis dar ce frigggg, brrrrr!!! ieri am iesit cu pantofiorii iar azi mi-am tras cizmele de piele intoarsa; gata bagajul zeitzo?
Theodora cum a fost filmul? ce papa bun ai pt azi, hai ucide-ma lent....!
Polixenia,sa fiti sanatosi, odihneste-te si ai grija de bb, pe noi aici ne gasesti cind ai timp,
M.
Theodora spune:
Melina,filmul e slabut in comparatie cu cartea...mare galagie s-a facut degeaba...
Azi fac KOTOPOULO ME BAMIES si KREPES ME ZAMBON KAI TYRI!!!
Poze cat de curand...gia na olokliroso to ergo si sa te omor ca la carte!!!
La noi plouaaaaaaaaaa.............
Artemis1578 spune:
Melina sorella, abia de lunea viitoare incep sa fac bagajul, insa am rezervat biletul. Nu prea stiu eu ce mai cer astia la vama, ca sa fiu sincera nu prea m-as obosi sa fac traducerea in romana la invitatie.........
Theo e harnica asa cum stim.........eu nici nu mai indraznesc sa ma uit la poze......imi ploua in gura numai cand mi le amintesc pe cele vechi.
Filakia polla
Anka si Ubitu
melina34 spune:
Theodora, ti-ai gasit beleaua cu mine, vreau sa stiu cum si ce le faci la bame; eu dupa ce le oparesc in apa cu otet le calsesc pina scad balele, la voi se fac tot asa sau altfel?cind ai timp sopteste-mi pe pm sau mail la melinamercouri34@yahoo.com,efharisto poli!!!!
Artemis, ce o sa faci cu bb-ul?il lasi la yaya?
am uitat sa va intreb, va place muzica lounge? adica d'aia asa de trindaveala..eu mai ascult pe sky fm aici la birou si imi da o stare super misto, stiti cit e de cool?
M.
Polixeni spune:
Geia
Uite ca am intrat si eu un picut.Din pacate acum nu prea pot intra pe net ca asta micu nu ma lasa sa ma duc nici pana la toaleta (vb aia).Este atat de speriat si vrea numai in brate.Abia daca apuc sa fac treaba prin casa si sa gatesc.Nu va spun ca zilele astea (maine voi afla)va trebui sa mergem in Atena la spitalul Paidon pt niste analize.S-ar putea iar sa ne interneze ca sa faca intr-o zi o analiza si in cealalta cea de-a 2 -a analiza.Maine sper sa aflu mai multe.Iar va fi oboseala,stres si durere pt micut.Mi se pare ca la o analiza ii va face cu cateter.
Va pup si voi incerca sa va tin la curent.Va rog nu va suparati pe mine daca nu intru asa des acum.Sper sa ne revenim la normal cat de repede.
Filakia