Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Polixeni draga de tine, nu-ti cere scuze, voi sa fiti bine! Pupa stumfuletzul si tine-l in brate ca are nevoie de curaj!
Melinada, il las la mama mea. Ca alta bunica prin apropiere nu are, cealalta e in Arad. Lasa..........e prima data cand o sa dorm 3 nopti la rand fara el si deja am o piatra pe inima. Plus ca o sa ma usuc de dor. De Paste o sa il iau si pe el, inca am probleme cu actele lui........
Mey eu bame n-am mancat in viata mea, orice e balos imi provoaca greatza. Melci am incercat, am inchis ochii si m-am gandit ca nu lasa urme in realitate, ca sunt doar mancare......., dar tot n-a mers!
Va pup, sunt cu ochii pe topic.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Poli,daca vii aici sa imi dai un telefon...poate reusesc sa vin sa va vad...si sa imi spui unde exact o sa fii...la AGLAIA KYRIAKOU sau la AGEIA SOFIA...sunt doau spitale de copiii alaturate...
Melina,o sa iti pun mail...ai deja o poza trimisa...vine si restul

--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

kali spera!

ma primiti si pe mine fetelor?
abia acum v-am gasit,ma uitam de regula la grupuri de rezidenti:)

eu locuiesc in thessaloniki de cateva luni cu viitorul meu sot(grec),cu care sunt impreuna de aproape doi ani si jumatate,saptamana viitoare avem cununia civila!abia astept:)

eu caut pe net de ceva vreme romance care locuiesc in thessaloniki pt ca nu am pe nimeni aici,doar pe sotul meu si familia lui si imi e cam greu!vreau prietene!

va pup si va urmaresc!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Kalos irthes edo energy!
Casa de piatra si sa fiti fericiti o viata intreaga!
Noi o sa vrem poze.........

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetili!
Ne mai tineti minte? Si daca da, ne mai primiti inapoi?
Ca yo n-am mai intrat de ceva vreme pe forum si vad ca ceva evenimente s-au mai petrecut..
Poli, imi pare rau sa vad ca treci prin asa ceva, ii doresc multa sanatate puiului si tie sa fii "strong". Sa stii ca la Paidon au doctori buni, noi n-am fost internati niciodata din fericire dar am apelat la ei de 2 ori, ultima data chiar acum o sapt.
Si "speaking about" noi ne luptam cu o dermatita, iritatia de pe burtica lui Aris s-a dovedit a fi o dermatita, ne-au dat o crema cu cortizon pt. 5 zile, a fost mai bine, dupa aia iar s-a inrosit, in fine..Se pare ca m-a mostenit pe mine ca si yo toata copilaria mea prin din astea am trecut.
Artemis, ne vizitezi? Sper sa ai noroc de vreme mai buna nu ca azi. Da' cica maine va fi mai frumos.
Theodora- papicile tale arata tare bine, am vazut pozele da' am incercat sa-ti vaz si pozele din album si.. ioc, nu poci si gata, orice as face! Ce mai fac nazdravanii?
Melina- si tie! vai da' ce user name la email ai, scumpo!
energy- bine ai venit si casa de piatra!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kali mera!
Energy,na zeisete!!! Kai kalous apogonus! Sa traiti si sa faceti multi copiii!!! Kalos Hrthes!
Corina,am modificat la semnatura,nu stiu ce se intampla,mereu trebuie sa reinnoies link-ul...eu vad pozele...daca vrei,cauta-ma si pe ym si iti pun acolo multe poze...
Si noi ne luptam cu dermatita atopica...Yannis are...ce crema ti-a dat?
Azi e soare si 17 gr si ieri s-a scufundat Evia si alte parti si ploaia nu se mai oprea...maine iar de la capat...cica in zone mai nordice,va ninge...
Maine piticii vor merge in prima ekdromi,excursie,cu gradinita,in Lavrio,la cules masline...
Filakia tora...ca am treburi si se lipeste fakesul pe foc.............

--------------------------------------
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera, welcome back aldebaran si welcome energy!!(n-am stiut ca locuiesti in thessa, asta vara am fost un pic pe acolo si habar n-aveam unde sa merg la shopping cu exceptia strazii tsimiski;cind voi mai veni o sa t anuntz dar asa, in general unde sint magazine ok cu preturi aceptabile pt adulti si copii? vreun mall ceva?aaaaaaaa, cind sint reduceri???efharisto!)

Theodora,vrei sa spui ca s-a scufundat insula de tot???vai de mine!!!eu chiar iti sint recunoscatoare pt news, nu mai prind nici un post grecesc dar mai citesc pe net athens news si mai aflu una alta....

pupix tututor celorlalte!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Kalimera kukles!
Tocmai mi-am adormit odrasla asa ca pot sta pe net un picut ca nu ma lasa in pace deloc, cand vreau eu vrea si el sa butoneze pe aici, asta e..cu copilu' mic.
Azi de dimineata mi-a trantit o etajera, a cazut peste el de m-am speriat, am zis ca mor! Nu s-a lovit deloc din fericire dar s-a speriat si el ca a miorlait dupa aia un sfert de ora. S-a cocotat pe prima treapta a etajerei si a tras de ea. Acum il astept pe Dimitris(sotzu) sa o ia de aici sa nu o mai vad.Off!
Theodora- noua ne-a dat pt. dermatita o crema Daktodor se num., ne-a zis doar 5 zile (de 2 ori pe zi) ca tot ce e cu cortizon e cam periculos daca se face exces.
Nu stiu care-i treaba cu messengerul, sunt cam in ceata dar daca vrei, mi-ar place sa-ti vad pozutele prin email la corinastp@yahoo.com. Sper sa aiba micutii tai vreme bune maine in excursie!
Melina- eu nu stiu mare lucru despre Thesal. dar sigur in toata Grecia(si cred ca nu numai) reducerile incep cam la mijlocul lui aug pana pe la sfarsitul lui sept. si dupa aia a doua jum a lui ianuarie si tin cam pana prin martie, dar la sfarsit nu prea mai gasesti mare lucru.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Geia sas!!
Mai eu am o intrebare..de ce ni s-a mutat subiectul?Si eu de unde-l gasesc acum?

Va multumesc fetelor pt ca sunteti alaturi de mine...aseara am tras un bocet sa ma linistesc...luni la 7 dimineata suntem programati la spital in Atena si din fericire ne tine numai 1 zi.Azi am iesit un pic cu bebe la plimbare fiind ozi frumoasa si calduta.Numai ca a inceput sa planga in carut si sa ridice manutele sa-l iau in b rate.In final a adormit...

energy bine ai venit!casa de piatra !na zhsete k kaloys apogonoys!

corina Aris e mai bine?Ouf cu scandurile alea...
Theo o sa incerc sa te sun dar daca o sa stam numai ziua aia nu stiu daca apucam sa ne vedem.Poate imi zici si mie intr-o zi cum sa fac fakes ca vrea Iorgo..Pupam gemenii

Artemis esti gata de plecare?

melina esti bine?pupam printesa!

Va pupicesc pe toate cu mult mult drag si o sa va tin la curent.
Am pus niste poze noi si un filmuletz.

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/album/576460762328182428#page1

Filmuletz:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=159753&cdate=20061101&ctime=092948

Mergi la inceput

Kiries, ne-au mutat sobectu! La grupuri de rezidenti. Nu conteaza, io il am oricum in favoriti si deschid direct fara sa mai caut..........
A fost ceva actiune pe-aici vad.........
Eu sunt obosita, nu radeti de mine ca am obosit de atata iesit in oras si distractie! M-am culcat mai tarziu decat de obicei in fiecare seara si asta se simte. Azi la 10 promit sa incerc sa dorm. Desi Ubitu nu vrea nici cu slujbe sa adoarma inainte de 11. Doar asta-vara la mare adormea pe la 10 jum ca era obosit de la apa si soare, in rest, e super activ seara! Sta pe intuneric si plimba masinuta pe tablia patului sau insira cei 3 ursuleti de plus si oitza din patul lui si ii intoarce pe toate partile..........

Sunt gata de plecare, nici nu-mi mai vine sa imi fac bagajul, asa de fericita sunt! Imi pare asa de rau ca nu pot sa iau Ubitu cu mine......

Zilele trecute ma intreaba Nikos: exei kana gliko? Aude Ubitu si incepe si el: ekikiko? Vai ce-am ras. Mai trebuie sa lucreze un pic la pronuntie, dragu' lu' mama!

Ma duc sa fac niste crepes.

Tha mpo argotera, filakia polla!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput