Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kalispera...
Signomy,ca am lipsit de la apel...dar am avut putine probleme cu copiii...Yannis are dermatita atopica si am avut iar intalnire cu dermatologos,ca nu mai dau de cap...Alexandros a avut putina febra si l-am dus si pe el la pediatros,ca tot aveam randevou cu dermatologo...e bine acum,dar sa vedem ce ne asteapta in we...
Acum am intrat in fuga,s-au trezit si le-am pus Cei 3 muschetari sa am putin timp de scris...
La noie cald in continuare,pe zi ce trece,in loc sa punem haine pe noi...scoatem...acum la 18.10 sunt 22.8gr C!!!

Artemis,beshamelul nu e mare socoteala...eu il fac din ochi...pun 2-3 linguri de margarima(Bitam),1 ceasca(flintzani) de faina si un litru de lapte...cand e gata,pun ceva tyri,orice am,2 oua,sau daca vrei numai galbenusul,dar mie mi-e lene sa le separ si asta e...cauta alta data prin retetele mele poate gasesti idei si ajutor!!!
Melina,ai facut PSAROPITA?

Am vorbim si cu Poli,bb e mai bine,poate luni sunt acasa...acum doua zile am vorbit!
Maine e Ethniki giorti...asa ca o sa fiu la socrii...sas filo ki ta leme!!!
Melina daca ai YM,eu sunt mpapa_50...si oricine!!!

--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera kai kalo evdomada kiries!

am facut psaropita Theodora dar...nu mi-a placut, deci nu o sa mai fac ever!!!diseara intru pe mess si te caut sa te pun in listutza;a propos de dermatita, am facut si eu una in martie facindu-mi singura peeling acasa, well am fost si eu la dermatologos si mi-a dat unguent Locoid(care e cu hidrocortizon) dar mi-a specificat sa nu ma dau cu el pe fata mai mult de 2 zile!!!totodata mi-a dat si niste pastile antialergice, nu-mi amintesc acum.....

Artemisia-ti cana cu cafea si vino!!!

salutari si urari de bine tuturor celorlalte!!

M.

Mergi la inceput

Kali mera...
Pt cine nu a baut uite o www.clubaltfel.com/forum/files/img_6021_782.jpg" target="_blank">CAFEA SI TYROPITA si daca mai e loc www.clubaltfel.com/forum/files/img_6023_641.jpg" target="_blank">CLATITE CU DULCEATA DE VISINE

Melina,suna suspect doar din denumire...ce chestie scriu si astia pe net...asa sa se afle in treba...lasa ca iti arau eu placintele mele...pune-ma pe lista!
Artemis,pupi si tot restul...fug ca am treburi...si sper sa apareti mai des,ca mi se lungeste gatul cautandu-va...cand nu scriam erati mai active!!! Sas malono!!!

Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Theodora esti mortala, ma imbolnavesti!!!la tine toate arata bine, si cafeaua si placinta!!!!!!!!!!!!!ce sa mai spun despre clatitele acelea bestiale!!!!!!!

UITATI_VA LUME SI SALIVATZI!!!!!!!!!!!!!!!!!ARTEMISSSSSSSS!!!!UITE CE CAFEA A FACUT THEODORA!!!!!PE UNDE UMBLI?
Theodora, simbata am gustat niste placinta cu carne la cineva, o sa ma risc sa fac si eu, arata atit de bine si mirosea delicios!!!tu stii vreo reteta?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Gata! Am venit.
Azi iar am trupa de amici la masa, fac chiftelutze si piure, asa ca tre sa termin nebuneala cu gatitul pana la 1 jumate......
Sambata am iesit la un club grecesc, singurul care mai exista prin Bucuresti, am baut o sticla de vin si am ascultat un pic de muzica, insa atmosfera nu mai e ca cea de acum cativa ani.
Theo astept sa bem cafeaua live cat de curand!
Melina, vezi ca ti-am postat un raspuns la subiectul cu telefonul, poate reusesc sa te ajut, ca eu fac tot timpul transferuri de-astea. Da-mi add cu artemis_1578 pe mess, habar nu am de ce nu ne vedem!
Pup toate fetele, astept cu mare interes vesti de la Poli!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

pupix Artemis, esti o sora de nadejde, cum tzip ca-mi trebuie ceva cum apari!!! acum n-am cum sa te vad pe mess pt k eu la birou nu am mess(tb sa vorbesc cu adminul sa-mi dea parola, eu increc sa downloadez dar nu ruleaza in puii mei...)

treaba cu telefonul ma arde caci aseara i/am dat sotului tel meu vechi si cind si-a bagat omu' cartela ce sa vezi, erau amestecate contactele mele cu ale lui..l-am luat cu binisoru si l-am rugat s-si scoata cartela pina imi transfer eu cunostintele+ msg

M.

Mergi la inceput

Melina,cauta-ma pe pm si o sa iti dau ce retete vrei...cu poze pas cu pas!!! Aici nu pot pune!

Am luat Da Vinci Code acum de la video club...ma duc sa il vad!

Artemis,abia te astept in Atena!

Mergi la inceput

Melinaki ti-am raspuns dincolo. Baga-ma pe mess de acasa.
Theo si eu! Mi-e un dor de Grecia de ma usuc!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Theodora saru'mina, nu stiu cum le faci dar arata bestial tot ce am vazut pina acum!!!!Am citit cartea, mi-a placut la nebunie, enjoy the movie!!!
Artemissa nu-mi zici ca pleci in Grecisoara ca ma duc la baie si imi tai venele de ciuda!!! Noi vroiam sa mergem de revelion dar eu am fost cu ideea sa renuntam si sa investim banii in kestii pt home, ne-ar fi costat aprox ca vara cind stam 12 zile!!!

pupix,
o sa merg la baietii portocalii de la Orange shop!

M

Mergi la inceput

Melinaki planuiesc o mini excursie in weekendul viitor. Sa vedem daca e posibil. Iti dai seama ca numai la asta ma gandesc!
pupix

Anka si Ubitu

Mergi la inceput