Grecia la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 21
melina34 spune:
yasas,
ce faceti fetelor?carolada vad ca tu esti cel mai bine dintre noi, calca-ti-as pe urme!!!tot aud povesti despre wurstii vostri minunatzi iar acum i-auzi,,gogosi cu carne si varza murata"!!!!
va pup pe toate, o saptamina excelenta va doresc,
hai bagati noutati!!!
M.
Theodora spune:
Kali ebdomada!!!
Noi suntem pe aici,doar ca va astept la scris...
E asa de cald in Atena ca suntem la maneca scurta...e incredibil!!!
Poli,te asteptam sa ne spui de bb!!!
Filakia se olous!!!
--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM
melina34 spune:
si la noi e cald, cica 20 grade, dar ma bucur pt voi caci credeam ca ploua, tot arata astia la meteo ca e innorat la Atena si ma gindesc numai la catastrofe;ce fac baietii tai?
si eu m-am gindit la polixeni, sper sa nu fie ceva grav cu bb,
M.
Artemis1578 spune:
Fetele kalispera,
Eu iar sunt pe fuga, in scurta vreme ajunge amicul meu grec aici, s-a dus iubita lui sa-l ia de la aeroport, apoi vin pe la mine sa imi lase baxul de Nounou pt Ubit si iesim la restaurant.
Va pup pe toate, ta leme syntoma!
Anka si Ubitu
Theodora spune:
Kali mera!
Tot cald in Atena!
Am primit un mesaj de la Polixeni...e in spital de vineri,bb a facut febra 39.7,acum e mai bine...se pare ca are o infectie urinara,faca analize in continuare si vor ramane cel putin 10 zile in spital...
Am si sunat-o acum,era bine bb,doar serviciul medical lasa de dorit...in sensul ca nu o informeaza,nu ii explica mai nimic cand pune intrebari!
Va transmite toate bune!
O sa mai tin legatura cu ea si cand am vesti,va sapun1
Filakia tora ca am un multe de calcat!
--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM
Artemis1578 spune:
Kalimera............
Tare rau imi pare ce aud despre Poli.........Theo zi-i tu te rog ca ii uram multa sanatate, o pupam si ii dorim insanatosire grabnica lui Nikolas.
Pupici pt toate fetele, fug si eu la diverse trebi casnice.
Anka si Ubitu
melina34 spune:
Theodora multumim pentru vesti,urari si ginduri bune pt bb si multe pt polixeni !!!!
M.
ralucoantza spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578
Ralu, ti-am dat un mail.
Melina, verifica-ti inboxul!
Va pup, tre' sa culc to paidi!
Anka si Ubitu
Salutare!
N-am primit nimic,Artemis...
Theodora, multumim pt stiri! Sper sa se intoarca amandoi cat de curand acasa sanatosi si voiosi.
Va pup cu drag!
melina34 spune:
kalimera kiries,
Artemis, te-am agatat aseara pe net, pe mess, m-ai vazut?
intrebare:stie cineva o reteta de placinta cu peste afumat? mi s-a pus pata, am citit undeva intr-o revista acum vreo saptamina si nu mai stiu unde,
filakia,
M.
Artemis1578 spune:
Neatza fetelor!
Melinaki zau de am primit ceva, da-mi id-ul tau pe mail sau PM ca sa te adaug eu.
Cred ca Theo te poate ajuta cu o reteta delicioasa.
Astept cu mare interes vesti despre Nikolas/POli. Sper sa fie bine.
Pupici multi pt toate grecoaicele .
Anka si Ubitu