Grecia la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 20
Artemis1578 spune:
Melina, o caut si incerc sa iti dau ori un link ori sa ti-o trimit pe mail.
Anka si Ubitu
Polixeni spune:
Kalispera
Fetele intru pt putin numai sa va anunt ca iar am probleme cu Nick...Mi-a facut febra 39,7 .Am fost la pediatru.I-a facut o analiza care se numeste CRP care trebuia sa iasa 8 ca sa fie totul ok si lui ia iesit 60.I-a luat sange din deget.Maine mergem la un laborator sa-i facem niste analize de sange si urina.Sper sa nu ajungem sa ne internam in spital.Sunt foarte ingrijorata.In noaptea asta doarme cu mine.Sper sa nu mai faca febra.
Va pup si ma iertati daca nu intru zilele astea.De acord cu voi cu listutza cu zile de nastere s.a.m.d dar sincer (desi eu am deschis subiectul) nu cred ca ma descruc sa o fac sau sa deschid capitol nou.Sunt noua la fazele astea ...poate dac vreuna din voi stie si ma lumineaza si pe mine.Dar va dati seama ca zilele astea chiar nu-mi sta mintea la asa ceva.
V-am pupat si cand pot o sa va scriu ce si cum
Kalhnyxta!
melina34 spune:
kalimera,
draga polixeni, imi pare tare rau pt bietul tau micutz,iti tin pumnii si sper sa nu fie ceva grav, sanatate multa si tine+ne la curent cu evolutia, poate nu e cazul sa va internati,sper, succes!!!!!
M.
Artemis1578 spune:
Kalimera fetelor.
Poli, draga de tine, iti doresc multa multa sanatate, sper sa nu fie nimic grav si sa ii treaca repede. Suntem alaturi de tine!
Melina, am luat de ieri melodia dorita de tine, ti-am dat un email dar nu ai raspuns. O mai vrei?
Pupici pt restul fetelor.
Noi iesim la o plimbare.
Ps: ma ofer sa fac eu lista, dar tot Poli trebuie sa editeze primul post.Si cum Poli nu poate acum si mai avem cateva pagini de scris, mai bine asteptam un nou capitol si rezolvam atunci.
Anka si Ubitu
ralucoantza spune:
Salutare!
Poli, tin pumnii sa nu fie nimic grav! De-abia astept urmatorul tau post in care o sa ne spui ca totul e in ordine!
Iar in legatura cu melodia aceea... m-ati facut si pe mine curioasa! As putea s-o am si eu, va rog?
Salutari la toate fetele, tre sa plec acu, da mai intru si o sa scriu mai mult!
Artemis1578 spune:
Ralu, ti-am dat un mail.
Melina, verifica-ti inboxul!
Va pup, tre' sa culc to paidi!
Anka si Ubitu
Theodora spune:
Kali mera!
Polixeni,imi pare rau sa aud asa vesti rele...inca nu am inteles ce are bb,dar orice ar fi ii doresc perastika,sa ii treaca,si sa se linisteasca!!!
La noi sambata e linistita,Makis lucreaza la job-ul de dupa amiaza,si maine lucreaza,asa ca e liniste si pace...copiii dorm,cred ca ma duc si eu sa ma intind sau sa ma uit la barfe tv pe Alter...ce noroc a picat pe ei ca a plecat Triandafilopoulos de la Alpha!!!
Si vreu sa rog fetele,chiar daca nu va numesc in parte,va citesc si va port in gand...sa nu va suparati pe mine!!!
Kalo sabbatokyriako
--------------------------------------
Happy 2 be back!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Theodora" target="_blank">POZE IN ALBUM
Theodora spune:
Kali mera!
Ti kanete?
La noi e inca o zi calda si insorita,dar am vazut aseara iar inundatii in MESSINIA,Polixeni sunteti bine,ca am vazut ca si Kalamata era prin zona ploioasa...bb e mai bine?
Ai mei se uita la un film cu Gasper,to fantasmataki,am terminat si de gatit,am facut kolokithakia ghemista...dovlecei umpluti...in rest liniste si pace!
Kali kyriaki!
--------------------------------------
Happy 2 be back! www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=188&cid=999" target="_blank">POZE IN ALBUM
Artemis1578 spune:
Kali kyriaki, pupici pt toate fetele.
Asteptam vesti de la Poli, oare ce face Nikolas?
Copilul meu e plecat in parc cu tac-su. Iar eu am incercat sa fac un pic de ordine, macar o ora sa fie toate la locul lor, pana vine taifunul !
Anka si Ubitu
carolada spune:
saliu
la noi a fost si inca mai e o toamna superba,cu temperaturi in jur de 20 grade ,cer senin si albastru,frunzele multicolore inca n au cazut ,asa ca am fost la berarie azicu sotioru ,am papat gogosi cu carne si varza murataasa ca nu i de mirare ca ma simt euforicade maine iar la scoala ,iar obosita
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com