Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera kiries,
efharisto Artemis,ce m-as face fara tine? a propos de muzica, ai cumva o melodie veche pe care o adoooooor si care se cheama Milla mou???
(o stii?Dau Sakis la schimb)

Theodora, ai facut chec?ai si poze cu gradina superba?
Polima uitam aseara pe harta caci avea fiica-mea de facut un portofoliu despre copiii din alte tari, evident ca l-a facut despre copiii greci si ma uitam ca unde stai tu mama mama ce de plaje sint,ai fost pe-acolo, unde ti-a placut cel mai mult?

tuturor celorlalte

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Cred ca stiu melodia asta Melina, o canta cumva Terzhs? Hai ca o caut prin computer si cd-uri cand adoarme Ubitu, da?
Filakia

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Melina nu am o curte mare,si nu e chiar gradina...o sa fac ceva poze sa va pun...
Am pus poze in ALBUM,unele au fost deja aprobate,altele le-am pus azi,o sa le vedeti sintoma!!!

Si eu tot langa mare stau...vara mergem zilnic,de la Dimo,primarie,avem un pullman,care ne ia la 09.30 si ne aduce la 13.30 in fiecare zi,in afara we timp de doua luni...dar si fara pullman,cu autobuzul sunt 3 statii,5 minute! Alimos e aproape,pt cine stie,si cu Dimo mergem in Agios Kosmas!!!

--------------------------------------
Happy 2 be back!
POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Melina uite ce am gasit:
- Karafotis kostas-Lytra maro - mila mou
- margaritis - Esi milas stin kardia mou
- Parios - 10 - Mila mas kai mi mas agapas
- un rouvas recent si un ploutarxos recente!
Iti suna vreuna cunoscuta?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Poate fi ala cu Karafoths si Maro...ca era tare la moda cand erau in Fame Story si dupa!!!

Happy 2 be back!
POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Theo da-mi pls numele melodiei sa o caut pe net. Cum se numea emisiunea aia pe care a castigat-o Aspa? Btw, Aspa era din Trikala... ()

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Anka,emisiunea se numea FAME STORY,Aspa a fost in primul...Maro si Karafotis in al doilea...uite site-ul lui www.marolitra.net/fslives.html" target="_blank">MARO LITRA e si CD-ul cu Mila mou...sorry ca nu am timp sa caut si eu...

Happy 2 be back!
POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Theodora . Gatesti ceva bun azi?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Artemis1578

Theodora . Gatesti ceva bun azi?

Anka si Ubitu

Am scris cu o pagina in urma...am facut fasolada si chec...am pus si poze!!!
Plec la gradi!

Happy 2 be back!
POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Artemis kai Theodora, efharisto para poli,ekatomiries ,
m-ati facut super happy, aceeea este melodia cintata de duetul Maro si Karafotis;am ascutat-o pe plaja acum 3 ani la radio cosmos, de atunci ma obsedeaza!!!!pot sa o ascult pe site-ul acela sau mi-o poti trimite cumva Artemis????

Theodora, dk stai in Alimos am fost acolo la plaja,excelenta zona!!!! stiu ca la un moment dat imi era pofta de inghetata si imi era si foame, m-am imbracat si am traversat strada unde era un super mega hipermarchet;

Mergi la inceput