Grecia la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 18
zuzunaki spune:
saru´mana de urarile de sanatate!
Xeni,
fa-i tu branzica lui Nick.fierbi laptic normal(de vaca)si cand da in fiert ii adaugi zeama de la jumatate de lamaie .Apoi se strange si strecori.E f sanatoasa si mai are si aport de vit C din lamaita.
va pupilesc si ma duc sa imbaiez copilutii.Tot nasol ma simt:pe la 3 am avut tensiunea 9 cu 6 si acum pe seara 14 cu 8Maine ma infiintez la dr
Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina
carolada spune:
buna fetelor
multumesc ca v ati mai adus aminte de mine,artemis,melinaeu am fost si inca mai sunt racita,plus scoala si inchisu campingului m au dat peste cap,inca nu mi am revenit de tot
ma bucur ca ne am inmultit,salutari fetelor noivad ca am de recuperat(citit)nu gluma
pupicei si sanatate la toate
www.camping-kasern-salzburg.com
ralucoantza spune:
Salutare, fetili!
Ma bucur tare mult ca v-am gasit! iubesc extraordinar de mult Grecia... E asa un fix pe care-l am de mica si pe care nu pot sa-l explic in cuvinte...Pe la 17 ani m-am apucat singura sa-nvat greaca...nu mai stiu acu decat doar cateva cuvinte...Iar dupa ce am si fost in Grecia mi-am dat seama ca sunt pierduta iremediabil...Intre timp mi s-a pus si capsa (da rau de tot) si pe Sakis Rouvas, asta asa, sa fie tabloul complet...
Cine stie, poate intr-o zi o sa ajung sa locuiesc in tara mea preferata (dupa ro, se-ntelege) dar pana atunci ma delectez cu informatiile daruite de voi
Theodora, ia niste raze de soare, cornuletele si trage o fuga pana la mine! ce zici?
Pupici si noapte buna!
melina34 spune:
kalimera pe la prinz,vad ca ati incins forumul aseara, am vazut si eu la euronews ce ravagii a facut vremea in Creta,cica azi ploua la Atena asa este Theodora???mai ai tiropitutze?
polixeni,iti multumesc k te-ai gindit la mine, admir aceasta minunata actrita si fost ministru al culturii dk nu ma insel, prima oara cind am pus piciorul in Atena mi-am facut o poza linga bustul acestei mari doamne, D/zeu sa o odihneasca!!!mi-a placut si numele ei la nebunie de aceea mi-am permis sa-l imprumut, sper ca acolo in lumea ingerilor se bucura ca o iubeste cineva din Ro;
Artemis, ia zi rpd ce este Spiral si detalii multe parakalo efharisto!!!
ralucoantza, dk te incalzeste cu ceva si eu sint contaminata iremediabil,( uita-te ce scrie sub numele meu),nu ma pot abtine sa nu merg cel putin o data pe an in Grecia, e valabila boala si in ceea ce-l priveste pe Sakis,pupa-l-ar mama pe el, te intzeleg absolut perfect,simt la fel, continua!!!
carolada si zuzunaki, din nou urari de sanatate si pt voi!!!
M.
Theodora spune:
Kyries mou,am intrat rapid doar pt salut,am fost azi la ambasada sa iau noul pasaport...revin cand dorm copiii...
In Atena e timp frumos,nici urma de ploaie,sunt 19 gr dar nu pt mult timp ca iar se strica timpul zic astia in WE...
Melina,am tyropitoules,au iesit destul de multe si eu le congelez...cand vreau doar le scot,le lasa sa se dezghete singure sau in cuptor incins din-nainte si sunt ca noi!!!
Raluca si toate care azi va e frig...va trimit multe raze de soare si cate cornulte vreti!!!
Deja ma gandesc ce sa fac...parca as face azi un chec...va tin eu la curent daca o fac!!!
Numai bine si vorbim meta!
--------------------------------------
Happy 2 be back!
Theodora spune:
Unde sunteti?
A mai trecut o zi,noapte buna si kalo ximeroma!!!!
Happy 2 be back!
Artemis1578 spune:
Edo eimaste!
Ma pregatesc sa ii dau ceva odrasei de mancare si sa vad un nou episod din CSI pe AXN. Sunt bolnava dupa filme de groaza si politiste.
Apoi vin cu relatari. Ii datorez si Melinei cateva lamuriri.......
Filakia polla, ta leme se ligo kiries!
Anka si Ubitu
Theodora spune:
Noapte buna,Anca...mi-a parut bine de taclale...ti-am pus mail cu poze!!! Si vin si altele!!!
See u 2morrow!
Happy 2 be back!
Artemis1578 spune:
Kalimera!
Theo, merci de pozici!
Melina, spiral este traducerea in greaca pt sterilet.
ralucoantza am omis sa-ti urez "bun venit". Mai zi-ne despre tine! Am o poza cu Rouvas si un bun amic de-al meu care este muzician, il tot rog de o gramada de vreme sa-mi ia si mie niste autografe asa ca pt aia mici!
Poli ola kala? Branzica de casa poti sa o faci si din lapte batut. Il pui la fiert si astepti sa se lase zerul.
Zuzunaki ce-ai facut la dr.?
Corina esy?
Carolada hai fa-ti timp si treci mai des la apel!
Pup toate fetele, ne vedem mai tarziu!
Anka si Ubitu
Theodora spune:
Buna dimineata!
Azi e o zi superba...soare,veselie...am terminat o parte din treburi,am facut o ciorba de fasole si un CHEC Poza 2
...si ascult de dimineata la maxim niste cd mai vechi...nu foarte vechi...5-6 ani su Yannis Bardis,Ploutarhos,Balandis,Gonidis...de ce oare apar cantece si apoi dispar...unele sunr chiar super...
Anka,daca te numesti si Artemis si nu e doar nick,azi in Grecia sarbatoreste Artemis si Gerasimos...La multi ani,celor cu acest nume!
Am si masina la spalat...si mai e una la rand...sa vad cand le-oi calca toate...
Ta leme!
Happy 2 be back!