Grecia la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Wow!Noi ziua nu deschidem tv-ul de pici,dar diseara ne vom uita la stiri.
Multumim olim

Doamne ajuta!

edit ca sa mai zic:melitsanosalata face si soacra-mea cu tyri si e realmente excelenta !Daca vreti,intreb si va transmit reteta.

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Artemis & others, cind aveti chef si timp I higly reccomend you http://www.loveradio.gr/
(faceti click in stg love radio live)

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Melina sorella mare bucurie mi-ai facut!
Olim, vino sa mai si vorbim daca vrei.
Zuzunaki, imi pare rau ca nu te simti bine...... Spiral te-ai gandit sa-ti pui? Eu am si sunt foarte multumita, vorba ta: am scapat de griji!

Pupici pt toate fetele!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Loipon...ceva trebuie facut sa va adun si sa va fac mai vorbarete...
La noi e asa de mohorat afara,am o stare de cacao...sper sa imi revin!!!

--------------------------------------
Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multumesc pentru invitatie
Vin si eu cu o idee, daca se poateAr fii bine sa faceti o lista cu voi toate si o lista cu invitatii.Eu pe unde postezi mai des asa este, sunt trecute cele care fac parte din grup, copii daca au si invitatii.In unele locuri, chiar am trecut si zilelel de nastere a noastre , a copiilor si a invitatilor.Aceasta lista il punem la inceputul fiecarui capitol.Sper sa nu se supere nimeni, e doar o idee
Va doresc o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhspera !
Hai ca am intrat si eu...bineinteles ca in paralel am o masina de spalat in functiune.Azi am alergat pe la shopping,apoi venit acasa,hranit bebeu,facut papa pt noi,am culcat bebeul,am mancat ,intins rufe...ce mai program administrativ.Si p-aici e naspa vremea...a fost soare dar rece iar acum vad ca s-a innourat.
Haaa o veste buna:socrosenia o sa mai stea in Salonik,nu o sa se intoarca maine cu restul trupei. Ce mai saptamana asta a fost Raaaaaiii!!Ptiu -ptiu sa nu se schimbe ceva ...in rau.
Maine merg la coafor!!I-am zis aleia sa-mi faca si pistolaki ca n-am eu rabdare sa vin acasa sa-mi mai pun si parul pe moatze.

enn insanatosire grabnica!Ai grija de tine! Pupam pitik!

olim bine ai venit!poate ne join-esti p-aici ca zau cca ne bucuram!!

zuzunaki cum te mai simti?las ca poate trece pana maine.Pupicim piticii!

melina azi am vazut la Proino kafe (o emisiune)un reportaj despre Melina Mercouri si m-am gandit la tine.Am luat azi tyrosalata cu gust de masline si .... Nu mi-a placut...mi s-a parut mult prea pregnant gustul de maslina,desi eu papa pastelias ca-mi place.Pupam domnisoara ta!

Theo am uitat sa te intreb..aici exista branza de vaci sau nu m-am prins eu?Ca as vrea sa-i dau lui Nick si nu am vazut pe nicaieri.Fuuuuugii ca incepe Bera sto Dexi! Filakia gia ta didimakia!

Fetele nu stiu daca apuc sa mai intru seara ca tonight my hubbie sta acasa so profit si eu de ocazie...
Filakia se oloys!

http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Mergi la inceput

Poli,pt ca m-ai prins aici...am pus putine poze in albumul dc...iti scriu repede...nu se gaseste branza exact ca la noi...dar incearca sa iei ANTHOTYRO sau cere MIZITHRA GLYKEA KRHTHS...pe care vo prefer...se aseamana cu branza de vaci sau mai e cea italieneasca...RICOTTA!!!
fILAKIA!!!

Happy 2 be back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Olim, buna idee!
Polixeni a deschis..........cred ca ea ar trebui sa editeze primul post, nu-i asa?
Pup toate fetele, ne bagam la caldurica in dormitor, dau drumul la caloriferul electric! Pensionarii din bloc au facut lista de semnaturi cum ca nu vor sa aiba caldura! Ar fi bun un vin fiert!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pai cum adica nu vor caldura, cu frigul care e acum in Romania, o fii sigur ca sa nu trebuiasca sa plateasca saracii oameni
Ma bucur ca va place ideea
O seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Kyries mou,am intrat sa va spun noapte buna si sper ca maine o sa am chef mai mult...am pus ceva poze in album,dar trebuiesc aprobate de admin...

Legat de inundatii...am vazut mai detaliat acum la stiri...au fost probleme in Krhth cum v-am spus,si in Dodekanisa...In Chania marea pur si simplu a navalit in oras...au fost luate masini in mare,cofetarii au fost distruse,hoteluri...tot ce era pe malul marii...e in mare...de fapt acum marea s-a retras,dar totul e distrus.Si un turist britanic agnoite...e disparut...il cauta si nu dau de el,i-au gasit doar masina pe malul marii!!!
Marea are 10 bofor,e interzis pt vapoare,si ieri un elicopter Puma a salvat 10 turci care si-au abandonat vaporul care se scufunda...cred ca asta ati vazut la tv...se pare ca s-a linistit...maine e o zi mai calda cica...in Parnasos ninge si afara miroase a iarna...chiar a zapada!!!

Si cu asta am incheiat buletinul de stiri!!!
Pt fetele din Grecia...va uitati la Apodixis(Dovezi) cu Evanghelatos? Eu cand pot,nu ratez,doar ca mai ma ia somnul din cauza orei inaintate...azi e iar cutremuratoare tema...despre spitalele psihiatrice si cum se comporta cu pacientii cei care se presupune ca au grija de ei!!! Of Doamne!!!

Kali nichta loipon si sa ne auzim cu bine!

Happy 2 be back!

Mergi la inceput