Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

sheritra hai sa asteptam diagnosticul definitiv al med si dupa... oricum e nevoie de bani si un cont iban la persoanele ce vor sa ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Doamne, te rog fa o minune si ajut-o pe aceasta fata, ca a trecut prin multe si nu merita o astfel de soarta.
MIRELA fii tare, o sa ne rugam pt tine si totul o sa fie bine. DOAMNE AJUT-O!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Sheritra si eu sper din tot sufletul sa exista o cit de mica sansa sa mai poata merge...se pare ca in China sint cei mai renumiti pt astfel de interventii...asa cum spunea si Amely recuperarea va fi un calvar...

Sper ca maine sa aflam nr de cont pt a putea trimite banii...
La cum merg treburile in spitalele din Romania,imi imaginez ca deja a trebui sa dea o gramada...cind am sunat-o dupa-amiaza,sora ei se dusese sa-i cumpere un unguent,iar aseara pe soacra o trimisesera dupa algocalmin ...stau si eu si ma intreb,pina si un amarit de algocalmin trebuie cumparat de pacient?

Mirela mult curaj scumpa mea!...sa nu te dai batuta!...
Si nu uita,ca acolo unde omul nu poate face nimic,Dumnezeu POATE!...si noi ne rugam din suflet pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Offfffffffff......
Sheitra ai mare dreptate cu spitalul din China numai ca este ABSOLUT OBLIGATORIU sa ne miscam repede! Cunosc atat de bine spitalul Bagdasar si aceste incredibile fisurari/ruperi ale coloanei incat stiu ca acum inamicul nostru este timpul!!! Eu pot merge vineri seara si sambata dupa-masa! Si vreau sa ajut cu tot ce-mi sta in putinta! Am sufletul greu ca un plumb...credeam ca nu voi mai avea vreodata motive sa ajung acolo!
Mirela scumpa de tine....TREBUIE sa lupti....vom lupta impreuna...toti cei ce formam marea familie DC!
Am vorbit si cu Liana si daca ea vine in weekend voi merge si atunci cu ea. Dar cred ca daca mergem si vineri e foarte bine!
Pfuuu...nu sunt coerenta! O sa ma rog neincetat!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ma rog in continuare pentru Barbye, nu am cunoscut-o, dar aici suntem ca intr-o mare familie si avem aceleasi dorinte!! Ajut-o Doamne sa se refaca, sa poata merge din nou, e cel mai important lucru. Ma bucur ca exista multa omenie pe acest forum si ca indiferent de poroblemele fiecaruia, ne uneste acelasi gand, acelasi spirit!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Sheritra, la ce ora vreti sa mergeti? Unde este spitalul?

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

ancamironiuc, spitalul este in Berceni, in apropiere de Aparatorii Patriei.
Eu nu pot sa scriu 3 cuvinte de imbarbatare, dar ma rog pentru ea din prima clipa in care am aflat. Va rog sa ma treceti pe listuta de vineri seara, voi ajunge dupa 18.00, sper sa nu fie tarziu pentru voi.
Dumnezeule, ai mila de un suflet care a suferit prea mult si ajut-o pe Mirela sa poata merge din nou!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici fetelor si ma bucur ca ati sarit toate in ajutorul ei..si eu vreau sa o ajut ..asa ca contati pe mine.unele dintre voi poate ma stiti eu mai strang banii pentru copii la umanitare..asa ca vreau sa va spun ca eu imi ofer adresa celor care nu pot sa ajunga la banca si ajung mult mai repede la posta!!!
eu am timp destul si pot sa strang banii ca apoi sa merg la banca sa'i pun in cont..
la Buc nu stiu sigur daca ajung..oricum va anunt daca vin..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, cand aveti contul va rog sa-l postati aici ca vreau si eu sa trimit niste bani pentru Mirela.

Alina (38+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ce vesti,totusi eu sper k se poate face ceva,cum spun si fetele de clinica din China
ce bine imi pare k vor deschide cont rudele,e cel mai bine asa.
pacat k nu am cum sa vin in Buc sa o vizitez si eu.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput