Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Imi pare asa de rau pentru Mirela! Cuvintele sunt slabe sa exprime aceasta parere de rau.
Voi sunteti niste fete unite ...parca nici acum cand plang nu imi dau seama cu adevarat ca am in jurul meu niste femei extraordinare.
Dumnezeu sa va rasplateasca la fiecare pentru tot ceea ce faceti.
Ne rugam si noi pentru Mirela!!!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Offffff ce veste trista!
Mirela, Dumnezeu e mare si te va ajuta sa treci peste, iar noi iti suntem alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Doamne, ce cruda poate fi viata asta uneori! Mai multe nu pot sa zic...Si eu,care am crezut ca eu sunt lovita si greu incercata...
Mirela e un "munte" de vointa daca e dispusa sa lupte si de aceea trebuie sa fim cu ea pana la capat!
Vreau sa ajut si eu cu ce pot! Si as vrea sa merg si eu la spital,sa o vad! Poate in weekend,ca in cursul saptamanii am un program....
Si daca e de folos,stiu niste clinici de recuperare din Bucuresti unde de aproape 2 ani de cand le bantui am vazut mute...Multe minuni! Am cunoscut oameni inimosi,nu stiu daca o pot ajuta pe Mirela dar sigur vor incerca macar,daca ajunge acolo....

Doamne ajut-o pe Mirela!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Doamne, atat de trist ! Si eu vreau sa o ajut pe Mirela ... boala si moartea ma impresioneaza si ma ingrozesc cel mai mult ... in rest toate au o rezolvare daca avem vointa.

Sibylle 34 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Si pe mine m-a impresionat ceea ce i s-a intimplat Mirelei.

M-a impresionat bunatatea ei si grija fata de cei din jurul ei. Aflata in cea mai mare primejdie, cind orice om din instinctul de autosalvare cauta se iasa cit mai repede si nu se gindeste decit la asta, ea s-a gindit la sofer, daca este ok... Si apoi la telefon, cind i-au dat fetele telefon, le spunea ca ii este teama sa nu plateasca ele prea mult pe telefon...
M-a impresionat feminitatea ei din mesajele pe care le scria imediat dupa divort, iubirea care inca era vie in ea pentru cel care ii fusese sot si iubit... M-a mirat apoi puterea ei de a se aduna cumva si a trece examenele de licenta!

Luna asta mi-a ramas ceva bani dupa ce am platit totul. I-am trimis ei printr-o fata care o va vizita weekendul asta, cu urarile mele de sanatate.
Se poate sa ne mobilizam un pic si pentru Mirela. Cite un pic, cite ce ne ramine la fiecare la sfirsit de luna. Facem pachetul de acasa, nu mai luam cafeaua in oras, taiem un pachet de tigari pe saptamina (si asa nu sint bune la sanatate), ne lipsim de inca o pereche de pantofi care poate sint la moda dar vor sta in curind in debara... Ce ziceti?

Eu ii urez multa sanatate Mirelei, multa putere caci va avea nevoie, rabdare cu ea insasi si cu cei din jurul ei, intelegere si iertare.
Maica Domnului va fi cu ea si ii va da putere in clipele grele, sint sigura de asta!

Sa te ajute Dumnezeu, Mirela, ca intr-o zi sa mai poti merge! Nu iti pierde speranta!

Cu mult drag,

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mishulina si eu pot sa ajung la spital duminica.Hai sa stabilim o ora.
De asemenea m-am gandit sa-i duc bani la spital.Sigur are nevoie de ei pentru asistente.
Va stept cu propuneri pentru ora .
Pana atunci continuati sa vapentru Mirela.
Dumnezeu sa fie alaturi de ea.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, am incercat sa citesc cam ce ati scris voi. Ideea e ca si eu vreau sa merg la ea, la spital. La ce ora mergeti vineri???
daca vom merge prea multi, mi-e teama sa n-o obosim.
Cine mai vorbeste cu ea, intrebati-o de ce are nevoie, ce ii este absolut necesar in momentul asta.

Ma revolta ingrozitor asta cu spaga. Parca nu esti tu destul de amarat, iti mai trebuie si stresul lipsei banilor stiind ca dandu-i poti capata o vorba buna, sau o informatie. platesti pentru 5 minute de atentie. La naiba.

ID-ul meu pe messenger e ancaq2001. Sunt on line mai tot timpul, dar stau pe invisible. Haideti sa vorbim si sa stabilim detalii. Trebuie sa ne mobilizam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ne rugam atatia pentru ea, stiu ca Dumnezeu este cu ea si o va ajuta sa treaca peste toate. Astept si eu numarul de cont pentru a putea depune banutii.

www.bconsulting.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Sunt impresionata de de ceea ce citesc aici... Si eu vreau sa contribui cu tot ceea ce pot pentru Mirela. Maine seara merg sa o vizitez, la spital, impreuna cu cateva fete. Sheritra, faci tu listuta cu cine mai vine? Am inteles ca si Ancuta Wish vrea sa vina.

Eu voi mai merge si vineri/sambata, daca este cazul. Am inteles ca este la et. 8, salon 806, la neurochirurgie, pt. cine nu stie.

Tocmai am vorbit cu ea acum...are dureri cumplite. Deja vocea ei era disperata... Mi-a promis ca imi trimite azi un nr. de cont pt. lei si valuta (va deschide sora ei). Il voi posta pe forum, pentru fetele care si-au oferit sprijinul.

Astazi am primit prima donatie de 200$ prin Western Union, de la Alyssa, voi ridica azi banii iar maine ii voi duce Mirelei intr-un plic. Totusi este mai bine sa intre direct in contul ei, de aceea am si insistat sa deschida sora ei contul. A spus ca astazi o va face, iar eu am sa vi-l comunic. Am mai vorbit si cu multe alte fete pe PM, care vor sa ajute.

Doamne, saracuta, imi muscam buzele sa nu plang la telefon, in timp ce ea tipa de durere... Cred ca de abia acum incepe sa realizeze ce o asteapta. Mi se rupe inima, e prea mult pt. o fiinta umana, o fata tanara, sa treaca prin asa ceva....

Diagnosticul in termeni medicali nu il stiu, dar stiu ca are fractura de coloana, maduva sectionata, a si pierdut din ea - deci nici o sansa de a mai merge vreodata, in afara de transplant cu stem - deci paralizie, splina desprinsa (va trebui scoasa), edem pulmonar (a cazut pe plaman si are probleme respiratorii, a fost pusa pe aparate, din acest motiv nici nu i se poate opera deocamdata splina), plus alte rani si fracturi (unele sunt la picioare, dar ea nu le simte, au bagat-o in gips).
Asta e tot ce stiu... deci maine seara vom merge la ea, cateva fete... in jur de ora 18. Ea zicea ca e ok, nu sunt ore stricte de vizita.

Picca, stiu prin ce ai trecut si tu, draga mea...
Sunteti toate extraordinare, fetelor, si nu exagerez cu nimic cand spun asta...

Cele care venim sa o vedem, am putea sa ne intalnim la metrou, la Aparatorii Patriei la ora 18, sau chiar mai devreme, daca va convine. Eu pot sa ajung acolo chiar si la ora 17. Am inteles ca are voie sa manance supa, mancaruri foarte usoare, fructe, suc natural... Eu i-am cumparat servetele umede, cred ca sunt practice in situatia ei, ma gandeam sa ii mai cumparam de acolo din zona apa plata, fructe... Nu f. multe, sa nu se strice.

Daca doreste cineva nr. ei de telefon ca sa o sune, vi-l voi da pe PM.... luni este ziua ei

Dumnezeu sa-ti ajute, Mirela...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Amely, vin si eu. Deci, maine la 18:00, metrou Ap Patriei? iti dau pm, mai bine.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput