Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Vad ca nimeni nu se anunta pentru duminica asa ca eu am sa ma duc singura.Cele care va duce-ti intre timp va rog sa ne tineti la curent cu ce nevoi mai are.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Amely, mi-ai rupt sufletul...ce mai..nu am cuvinte.

Eu ies vineri la 14:00. Mi-ar fi mai simplu. Vrea cineva vineri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da Anca! Eu pot vineri, dupa ora 16.30! E bine pentru tine? Hai sa vb pe mess sau pm sa ne punem de acord!
Offfffff.......Ajut-o Doamne pe Mirela!

quote:
Originally posted by Anca Wish

Amely, mi-ai rupt sufletul...ce mai..nu am cuvinte.

Eu ies vineri la 14:00. Mi-ar fi mai simplu. Vrea cineva vineri?

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cred ca trebuie sa ne organizam un pic! Nu putem merge multe pt. ca mai mult ca sigur nu e singura in salon si va fi obositor si pt. ea si pt. ceilalti bolnavi!
Ar fi minunat ca daca putem sa ajungem cand e si program de vizite...sa nu se ia nimeni de noi( Vizite intre orele 14 si 17 ...merci Anca W.)
Eu as putea maine dupa amiaza , vineri dupa 14 dar nu mai tarziu de 17. Sambata si duminica nu sunt in Buc.De aceea caut o fata caci singura...va spun nu am curaj! Asa poate mai iau din puterea voastra!Acolo voi fi tare in salon ! Trebuie sa o incurajam!
Ma gandesc ca ar fi bine sa o intrebam ce medicamente i-au dat sa cumpere; algocalmin? fiole sau pastile! Sa-i aducem ce are nevoie!Eu o sa-i fac un compot de prune si mai vad eu ceva bun!Cred ca o sa caut si o crema pt. ca in timp...de la stat va face escare stiu ca am vazut ceva intr-un hipermarket!Imi vin atatea in cap si sunt asa de ravasita...caci cred ca nu sunt prea coerenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ai dreptate, Danyalo, nu e bine nici sa o obosim prea tare... Atunci cum sa facem? Sa ne vedem maine (joi) la ora 17 la metrou? eu mai devreme nu am cum, iar multe din fete vin direct de la servici.
Mai bine sa mergem esalonat, maine vine cine poate, poimaine la fel... ca sa nu venim toate odata, nici n-am avea loc si cred ca e destul de chinuitor pt. ea...
Astept opiniile voastre...

Intre timp Liana a vorbit personal cu sora ei, i-a cerut nr. de telefon si mi l-a dat si mie. Am sunat-o pe sora ei, i-am spus ca vrem sa o ajutam pe Mirela si ca trebuie sa deschida un cont pt. lei si valuta, la o banca. I-am explicat cat de important e fiecare leut care se va strange pentru Mirela, caci o asteapta o recuperare extrem de dura si de costisitoare... Mi-a promis ca o va face cat de repede poate.

As vrea sa fac mai mult, dar nu stiu ce... Incerc sa-mi organizez gandurile, poate mai veniti voi cu idei...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Tin minte ca in lunile petrecute in spital, m-au innebunit povestile colegelor de salon - le-am invatat pe de rost viatza si suferintzele, ale lor si rubedeniilor...de cel mai mare folos mi-a fost un radio mic, puteam sa ascult si altceva...pe vremea aia nu erau Cd-uri, casti, etc.Poate si carti...trebuie sa isi abata cumva gandurile, viata in spital e grea, e ca un stup, nu poti dormi, tot timpul intra/iese cineva pe usa, cineva vorbeste, sau sforaie, sau plange...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

In sfarsit, m-a sunat sora ei si mi-a dat nr. de cont. Deci:

editez: contul este deschis la BCR - sucursala: agentia Bagdasar,

pt. lei:
RO38RNCB0075058689710001

pt. euro:
RO11RNCB0075058689710002

Contul este pe numele sorei ei, ILAS CRISTINA.

Doamne, te implor, ajut-o pe Mirela, si pe toate fetele care s-au oferit s-o ajute, fie chiar si cu o vorba buna...

Maine la ora 18 ne vom intalni la metrou, la Aparatorii Patriei, si de acolo vom pleca spre spital, care este foarte aproape.

Deja ne-am strans un grup: eu, Danyalo, Bubulina, Sheritra, Raza de Soare... va rog sa scrieti, fetelor, cine vrea sa mai vina, caci eu sunt destul de ametita si poate am uitat...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

La ce banca e deschis contul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Amely, mai intreab-o la ce banca este contul deschis, e f important. Si ce mai are nevoie.
Mai vine cineva joi seara? Intalnire la metrou, ora 18.00, sau la spital.
Of Doamne ce greu este pt Mirela! Sa aibe putere saracuta sa treaca peste acesta incercare, cumplit!
Sa ne rugam pentru ea, ca tare se mai chinuie mititica, imi plange sufletul in mine si atat de mult as vrea sa pot face ceva care sa-i mai usureze povara !
Duminica o sa aprind lumanari la biserica pt sanatatea ei, mai caut pe net, nici nu stiu ce sa mai fac s-o pot ajuta sa n-o mai doara!
Mirela, fii tare, suntem langa tine!

Sheritra

Mergi la inceput

Imi cer scuze... am uitat... la BCR e dechis contul...

multumesc Natasa, eu sunt tare imprastiata...

Pozici cu noi

Mergi la inceput