Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

As vrea sa ajut si eu cumva ...nu stiu cum .
Daca eram in Bucuresti mergeam la spital ..ii ofeream carti care sa ii faca putin mai grea suferinta .
Am sa merg la banca ......
Si incepand de azi ,o candela mica va fii aprinsa zilnic pentru sanatatea ei .

Inca odata ...DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA LUI ,MIRELA!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Angela, vin si eu cu tine duminica! Acum trebuie sa plec la serviciu dar iti trimit un PM diseara (daca nu vin prea tarziu) sau maine dimineata si stabilim o ora si un punct de intalnire,ok?
E bine asa?

Fetelor care mergeti pana duminica la ea,va rog spuneti-ne si noua cum ati gasit-o,ce ii mai trebuie,ca sa nu ne repetam si s-o incarcam inutil pe biata fata!

Doamne-Ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Mishulina astept PM

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Am sunat-o si eu pe Mirela. Nu am vorbit mult, i-am urat sanatate si i-am spus ca ma gindesc si ma rog pentru ea.

Am sunat-o si pe Amely sa ii multumesc ca a acceptat sa fie intermediarul meu. E o fata cu suflet, ca voi toate celelalte de fapt!

Si pentru ca tot eram cu carnetelul de telefoane in mina, l-am sunat pe Parintele cu care ma mai sfatuiesc si eu cind am nevoie. E din Bucuresti si i-am spus sa o pomeneasca in rugaciuni. Mi-a spus ca va fi pomenita miine la Sfintul Maslu si apoi mereu. I-am spus ca o cheama Mirela, numele de familie nu i-l stiu... dar Dumenzeu va sti ca este vorba de Mirela noastra...

Doamne ajuta si sanatate multa!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Am si eu o nelamurire la numele contului : ILA Cristina se numeste sora ei sau ILAA ? ca apare inca un "a" si nu inteleg cum e corect.
O sa pun si eu bani in cont maine, cand iau salariul.

DUMNEZEU SA-TI AJUTE, MIRELA! ma rog ptr tine in continuare sa nu te mai chinui asa si sa te tina Dzeu tare!

Mishule, Amely, transmiteti-i Mirelei ca mai sunt multe fete care se gandesc la ea si o ajuta cu rugaciuni si bani, dar care nu pot veni pana la Bucuresti s-o viziteze! insa suntem alaturi de ea cu tot sufletul!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor, numele sorei este ILAS Cristina, cu "S" de la soim/sarpe etc... dar fiind scris cu diacritice, probabil ca nu toata lumea vede ultima litera...

Andicu, am sa-i transmit maine Mirelei urarile tale de constanteanca sufletista

Am sa-i povestesc de altfel tot ceea ce faceti voi pentru ea, aici pe forum... este coplesita de suferinta, atat fizica cat si psihica, dar stie ca s-a aflat despre situatia ei, va fi o imensa mangaiere sa afle ca nu este singura... Offf, draga de ea, ce o asteapta...mi-e inima grea...
Dar trebuie sa ne adunam, sa ne organizam, pentru Mirela... Oricare din noi am putea fi, Doamne fereste, in situatia asta...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da Amely , transmite Mirelei MULATA SANATATE din partea multor constantence .
Atat eu ,Andreea (andicu) cat si multe alte fete ( care desii nu au postat aici un raspuns , dar am vb cu ele pe PM ) suntem alaturi de ea!

Capul sus Mirela , sa te faci bine si te asteptam cu bratele deschise la noi , la Constanta !
Stim ca vei reusii si ne vei vizita in viitor!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor eu nu sunt chiar asa tare ca voi si nu cred ca pot merge la spital...am sa depun si eu ceva banuti in cont si am sa ma rog in continuare pt. sanatatea ei!Dumnezeu este mare si ma rog din suflet sa faca o minune!DOAMNE-AJUTA!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Amely [navy] pup-o te rog si din partea mea pe Mirela si spune-i ca ii sint alturi si ca ma rog pt ea...

Maine dimineata voi trimite si eu banii...acum am venit acasa,insa aici bancile sint deschise doar dimineata...

Fetelor sa va ajute Dumnezeu tuturor! Sinteti niste fiinte extraordinare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, va inteleg pe cele care nu puteti veni la spital... nu este usor deloc sa poti fi tare in asemenea situatie

Dar am sa-i transmit Mirelei sustinerea voastra, din toata inima...

Sa nu uit: sucursala BCR este agentia Bagdasar. Oricum ajung banii, dar este mai bine daca se cunoaste si sucursala.

Maine vom incerca sa luam copii xerox dupa actele de la spital, cu diagnostice etc. pentru a ajunge la moderatori / admini. E o formalitate, dar am inteles ca e necesara... Eu nu ma pricep, chiar ii rog, daca se poate sa imi scrie cum se procedeaza...

Le multumesc tuturor fetelor care s-au implicat si se implica, IN ORICE MOD sa aline macar putin, suferinta Mirelei...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput