Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Este ingrozitor..am citit si sunt bulversata si nu-mi pot gasi cuvintele..Vreau sa postez de cateva ore bune si efectiv nu stiu ce sa scriu..Ma doare sufletul pt fata asta desi n-o cunosc personal si-mi pare atat de rau ca trece prin aceasta tragedie.Sa o ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste tot,sa-i dea putere si s-o ajute sa-si revina cu bine.....este atat de tragic..

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am stat si eu pe net toata ziua sa citesc despre coloana vertebrala si posibilitati de tratare, si am dat si eu tot peste tratamentul cu celule stem care se face in China, deci exista o speranta Mirela, tine-te tare, trateaza operatiile urgente, si apoi cand spun doctorii gata suntem alaturi de tine la operatia de celule, o sa mergi in China si o sa te pui pe picioare!
Am auzit de spitalul Xi Shan Hospital Beijing unde merg oameni din toate colturile lumii sa trateze paralizii si elte probleme ale aparatului locomotor.
Fetelor care mai stiti amanunte despre spital/doctori sa le strangem s-o putem ajuta mai concret.
Din cate stiu lista este f lunga si se fac programari peste un an-doi, asa ca trebuie sa ne miscam repede sa trimitem mail la spital cu toate analizele pt a nu pierde un timp f pretios pt draga de Mirela.
Apoi ne vom ocupa de campania de strangere a fondurilor necesare pt operatie.
Ce ziceti?
Pt vineri, s-au inscris pe lista la vizita spital:

Sheritra
Danyalo
Amely
Ancamironiuc

draga de Liana-in wk

Haideti fetelor, care mai puteti veni, este f important pt moral sa mergem cat mai multe, se chinuie atat de mult saracuta, macar s-o mai imbarbatam si noi putin.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Barbye,Chiar daca nu am avut ocazia sa ne cunoastem pe forum,sa stii ca si eu ma gandesc la tine si ma rog ca intr-o zi totul sa fie doar o trista amintire.
Mult curaj si nu te lasa ! Poate ca medicii s-au pripit cu verdictul.
Cuvintele sunt de prisos chiar e foarte greu de exprimat ceea ce simt cand cineva primeste o lovitura asa de grea de la viata.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Ma inscriu si eu pentru lista de weekend.
Cine poate sa mearga duminica?

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

acum am raspuns la o rugaminte a unei bune cunostinte de a o insoti la tm joi pt a-l programa pt o interventie in china pe baietelul ei de 9 ani.din cauza hipoxiei la care a fost supus in timpul unui agonizant travaliu(culpe medicale din nou)baietelul abia merge cu proteze.
ideea e ca tote informatiile ce le voi afla in legatura cu interventii pt recuperare posttraumatica ce se fac in china le voi scrie joi pe forum, dar parerea mea e ca ajutorul financiar ii trebuie acum, ca o vor toca de bani spitalul si personalul de pe acolo
astept nr de cont si detaliile
sa ne rugam sa treaca cu bine peste operatie.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Maine va deschide sora ei un cont pt. lei si valuta... am obosit-o cu atatea telefoane, abia vorbea saracuta, dar i-am zis ca e important... ea nu isi da seama acum... e mult prea bulversata biata de ea. Iar recuperarea am inteles ca va fi un calvar...
Offf, in loc sa sufle in tort de ziua ei, ea va sta pironita cu ochii in tavan si cu perfuzii... Ce ciudata este uneori viata...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Si eu vreau sa contribui financiar pt Mirela. Cand se deschide contul ma anuntati si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Cat am stat eu in Bagdasar, ai mei si-au cheltuit economiile de o viata ca sa ma tina in spital...si niste persoane pe care le cunoscusem intamplator au venit la mine la spital si mi-au dat bani pentru operatie, absolut neasteptat...vreau sa contribui si eu pentru Mirela, in aceste momente ea are nevoie de orice ajutor.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Anul trecut in septembrie tatal meu a fost internat la Bagtasar ptr ca facuse un accident vascular cerebral. Am facut naveta zi de zi, noi fiind din Targoviste, ne duceam dimineata si asteptam asistentele sa le putem "unge" cum spuneam noi, intram doar 1 ora atunci cand era programul de vizita si nu plecam pana seara la 7 cand asteptam sa vina schimbul de noapte sa il ungem si pe ala. Multumim lui Dumnezeu ca printre asistente erau si oameni cu suflet care au avut intr-adevar grija de el, mai ales ca plecasem din Targoviste spre Bucuresti fara mari sperante. Dar Dumnezeu a fost mare si a avut grija de noi. M-a busit plansul numai cand mi-am amintit de acea perioada cumplita.
De cand am vazut ce s-a intamplat cu aceasta tanara , am intrat mereu sa vad care mai este starea ei. Vreau sa trimit si eu banutzi pentru ea. Conteaza foarte mult in astfel de momente sa stii ca nu esti singur!

Curaj, Mirela, cu ajutorul bunului Dumnezeu, totul va fi bine!

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

pentru barbie sanatate...sint alaturi de voi toate,chit ca e primul meu post,mi-a fost si imi e draga!!! astept un cont IBAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ia uitati fetelor ce-am gasit, nu ma pricep eu la medicina prea mult, dar pare asemanator la diagnostic,

http://www.need-help.go.ro/

Daniel a primit raspuns de la clinica din Bijing ca paralizia lui provocata de fisurarea maduvei SE POATE OPERA!
Citesc ca este vorba de 20.000$ + alte costuri pt operatie!
Sa dea DD sa fie milostiv cu Barby!
Cine mai vine la spital?

Sheritra

Mergi la inceput