PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 8
saddie spune:
Anca - am incercat cu el toate variantele de nume: Coditza, Codi, Blanosh, etc. si nu vrea nimic, nimic! Pana la urma toata lumea ii spune Motanu'
ancamironiuc spune:
Pisoi3 chiar ma intrebam pe unde esti! Ce mai face Yodi? A mai facut baita
Saddie, concureaza cu al meu la nume. Pe Moti l-au boitezat cu multa imaginatie cei care l-au cules din strada. M-am gandit ca dupa o asemenea trauma si 1 luna intr-un depozit nu mai avea nevoie si de schimbari de nume... insa tare as fi vrut sa-l botez altfel!
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
danielutzu spune:
A cam trecut ceva de cand nu am mai intrat acilea.........Imi cer scuze, nu am observat intrebarea....... Exact nu stiu cat are Ditzuca mea.....noi am luat-o 2004 prin iunie-iulie (a gasit mama o batranica care o tinea in brate si intreba pe toata lumea daca o vrea......) si apoi am fost cu ea la vet ca avea nistre probleme cu urechiusele (nu erau curatate de cand s-a nascut) si a facut niste crize ca de epilepsie (nu stiu sigur, dar semanau) si a facut saracutza injectii cu vitamine si antibiotic o saptamana intreaga La vet ne-a spus ca ar avea cam 6 luni.... Deci ar trebui sa fie acu o domnisoara de 2,5 ani....Oricum, cu, caldurile nu ne lasa sa dormim...
PS: cu pozele, va tin la curent, pt ca acum nu am facut inca cu aparatul ala care se conecteaza la calc si ies pozele, dar cum le fac le postez, da?
rasfatzata de Bucuresti
Victoria spune:
quote:
Originally posted by ancamironiuc
Victoria, vrei sa pun un anunt la primul post?
Sa o ajutam pe BARBYE
Anca, da, te rog mult, poate reusim sa-i gasim stapan...
Multumesc,
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
pisoi3 spune:
ANCA, nu am mai avut timp de net din pacate, a lucrat sotul pana tarziu si a trebuit sa ma ocup eu singura de bebe, asa ca nu am mai intrat pe net.
Yodi e bine, nu a mai facut baita, dar il scoatem la plimbare cu bebe, el sta in brate la noi si bebe in carut.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
ancamironiuc spune:
Victoria am pus anuntul, sa speram ca il vor citi, pentru ca este pe prima pagina si acum toti cunosc subiectul...incercam!
Pisoi3 Yodi sta la plimbare? Moti daca scoate nasul pe usa se sperie. Se lasa jos ca un pres si ma cauta cu disperare miorlaind de frica. Am ajuns sa stiu ce vrea dupa mieunat
Craciunitza, ne-ai abandonat? Ce mai fac pisele frumoase? Virginia?
Sa o ajutam pe BARBYE
pisoi3 spune:
ANCA, Yodi sta la plimbare, la inceput i-a fost frica dar acum s-a obisnuit, e curios si ciuleste mustatile. Il tinem numai in brate.
La fel e si Oscar, si el sta la plimbare, tot de mic l-am invatat, e super fericit cand iesim afara.
Lui César ii este frica dar e adevarat ca nici nu prea l-am scos afara, din lipsa de timp, cand era el mic eu lucram ca nebuna si nu aveam prea mult timp de el, la fel si sotul.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
ancamironiuc spune:
A fost o pãerioada in care am incercat sa scot la plimbare pisica maica-mii, o persana alba mofturoasa rau. I-am luat lesa de pisici si mndra am scos-o in lume. A fugiti din lesa in 2 secunde si s-a bagat intr-un tufis de unde abia am scos-o. Nici ca am mai incercat de atunci.
Am vazut insa pisicute la plimbare tare incantate. Cu siguranta au fost obisnuite de mici.
Sa o ajutam pe BARBYE
magda raluca spune:
Sunt atat de suparata! Am plans toata noaptea, pentru ca ieri seara a murit Yuky.Cam atat, ca iar ma apuca plansul ...
ancamironiuc spune:
Nuuu!!! Ce s-a intamplat cu el? Era micut dar perioada "critica" este cand sunt abia nascuti. El era cel care a facut cu sange? Imi pare tare rau saracutul.
Sa o ajutam pe BARBYE