PROBLEME PISICESTI

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Salutare!
Am o pisicutza birmaneza de 2 ani..castrata..si un catel...problema mea a aparut de cateva luni...
pisica nu mai vrea sa bea apa nici din castronul lor comun de unde beau nestingherite si ea si cainele...nici din castronul ei pe care l-am creat ulterior...ci se duce sa bea apa din vasul de closet...si are grija sa pazeasca cand se trage apa...ca sa o bea "proaspata"..
chiar adca ii inchid capacul de wc..se duce si racaie...trage de capac..normal ca as putea pune o greutate pe capac...dar apoi stau cu teama ca nu mai bea apa...ca se abtine...
ideal ar fi sa o dezvat si o readuc la vechile ei obiceiuri...
s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?..aveti vreo idee?

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Anda, bine ai venit. Nu am nici o idee de ce bea matzulica ta apa din closet, incearca sa ii lasi sa picure la chiuveta sau la cada, s-ar putea sa ii placa si sa renunte la baut din closet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Spun prezent si eu, cu o pisica in varsta de 4 luni, Mitzi, care e educata, dar isi cam scoate gherutele, atat pe tocurile usilor, pe canapele, cat si pe mainile si picioarele stapanilor ei. E lunguta, n-am cantarit-o pana acum, dar trece de 1 kg, cu siguranta.
Cea mai mare placere a ei este sa se ascunda in sacose de plastic si sa stea pe marginea cazii cand face cineva baie, incercand din cand in cand apa cu labuta.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, am incurcat-o.
Maritza mea si-a fracturat un picior. am gasit-o azi dimineata pe scara blocului, nu putea urca scarile pana la noi acasa. am dus-o la doctor si tre sa ii faca radiografie, sa ii puna o tija, daca se poate, la picior. nu se poate in ghips cica pt ca e batrana si nu se prinde. o iau maine seara.
toata treaba ma costa pana in 5 milioane. dar o sa dau, nici nu ma gandesc sa o las de izbeliste. problema e ca ea se accidenteaza cam mult pe afara, nu stiu ce sa ma fac cu ea.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Ma mai primiti si pe mine, dupa 100 de ani?
Sunt eu, mama lui Asti! N-am mai intrat pe aici de foarte mult timp, dar azi, cum am prins momentul, am citit totul dintro suflare. Mi-a placut ideea Danei, sa povestim ce ne face sa credem ca matza ca a nostra, asa draga si frumoasa si cuminte si desteapta nimeni nu mai are! Pai: cum venim acasa se catara cu nonsalanta pe noi si daca nu o mangaiem cat are ea chef, ne miaun pana raguseste; sta pe balcon, pe saua de la bicicleta si priveste cu ochi gogonati la porumbelul vecinului (cu geamul inchis, normal). Iar ticalosul de porumbel da capul usor intr-o parte si se uita fix si el. Iar cand se plictiseste de hipnotizat porumbelul, se culca frumos pe sa, pana cand, in somn, cade si se trezeste buimaca pe jos.
Iar cu luminitza de la laser, e bestiala! Cateodata isi inchipuie ca o prinde, si se uita de jur-imprejur, ridica milimetric labutza, apoi e total nedumerita ca, totusi, nu se afla nimic acolo. Si as mai povesti trei ceasuri, dar nu se face sa impui capul altora cu minunile copchilului.

Aoleu, ca uitam: la cat este normal sa se schimbe dintii la pisica? ca ieri m-am trezit cu un dintisor (da, si inteapa asa tare la cat de mic este)pe maneca de la bluza. I-a cazut unul de jos. La cealalta pisica, de la mama, nu am vazut cand i-au cazut. Oricum, i-am dat mai multa hrana umeda si moale, ca or dureaua si pe ea gingiile, saraca!

si acum va pup, fete dragi, si primiti si o , de revedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

bun venit mamicilor si felinelor noi

si pisoii mei beau apa de oriunde numai de unde trebuie nu; cred ca e o modalitate prin care incearca sa atraga atentia sau pur si simplu... se prostesc . solutia cu robinetul suna insa bine, chiar sint curioasa daca va merge.

ramonika, insanatosire grabnica ii doresc Maritzei si curaj tie.

da, dintzisorii de lapte cad undeva pe la 6 luni, si eu m-am speriat si am sunat vet-ul . dar am remarcat ca porcu' de motan avea deja alt dinte crescut "sub" - ca si cum cel vechi era o teaca peste cel nou!! ce tehnica, dom'le, ce tehnica...

va pup si va doresc numai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squrriel spune:

Subscriu si eu la discutii despre pisoi! Am una bucata de motan, aprox. 8 luni (sau mai putin, habar n-am) pe nume Tomi Lee (Jones ) sau Pegueot (initial asa i-am spus dar nu raspundea la numele asta, dupa cateva luni ne-am dat seama ca ar fi raspuns si la asta dc n-ar fi fost asa micutz). Numele asta i l-am dat pt ca are niste ochi exact ca farurile de la Pegueot Feline. Acum ii spunem simplu Tomitza, s-a obisnuit cu numele asta si, de cate ori il strig, imi raspunde cu un miorlait mortal: scurt si parca din gat.
Sotul meu l-a adus acasa de la serviciu cand avea cam 2 luni. Statea intr-un birou (nu al sotului) cu sora-sa si, de cate ori intra cineva in acel birou Tomitza se gudura de toti, pe cand sora-sa nici macar nu reactiona. In fine, s-a atasat de le si l-a luat acasa. Era plin de purici (cei din birou ii dadeau drumul pe-afara sa-si faca nevoile, si peste noapte dormea acolo) asa ca l-am spalat. Greu de tot, zgarieturi, balti pe jos, trening ca scos din masina de spalat etc. Dar... am reusit! Tot n-am scapat de purici si, pana sa apucam sa ne ducem la vet pt asta am fost nevoiti sa ajungem la el de urgenta pt ca facuse febra 40. A facut o viroza (tot citind pe forum mi-am dat seama ca a racit de la baita, cu toate ca l-am sters f bine si l-am bagat intr-o patura calduroasa, dar a iesit de-acolo si se lingea mai abitir ca pana atunci). In fine, tratament cu injectii 3 zile la rand, fara deparazitare - interna, externa. A urmat si aia dupa 2 sapt. de la tratam.
Am trecut si noi prin multe cu el din cauza nazbatiilor. Ros tapet, zgariat canapea noua, facut kk in toata debaraua (desi din prima zi a facut in litiera, ca ne-a invatat cineva sa-l dam cu labutele prin nisip, si cred ca de aceea s-a dus din prima la litiera), mancat frunze de la flori, zdrelit pantofi etc. Acum s-a mai cumintit, stie cand il cert, miorlaie la mine dupa care pleaca (imi raspunde cu un miorlait de parca l-as fi calcat pe coada!). La inceput nu l-am lasat pe-afara (stau la parter) dar intr-o zi a scapat pe geamul de la unul din dormitoare. Si dus a fost 5 ore! Dupa aia m-am obisnuit si l-am lasat sa alerge cat vrea si sa-si toceasca gherutele pe copaci (am o gradinita in fata blocului unde are tot ce vrea, de la tufisuri si flori, pana la copaci).
De mancat nu mananca decat Royal C. La inceput ii dadeam \Wiskas dar nu se omora deloc cu ele, plus ca dupa ce manca parca ragaia-sugita si vet ne-a spus sa-i dam numai Royal C. Apa ne-a spus sa-i dam numai plata ca sa nu faca (in timp ce-i drept) giardia. Ne-a spus ca e foarte greu de tratat la ei! Asa ca ne-am conformat.
Pt ca iese pe-afara i-am cumparat o zgarda antiparazitara - Bolfo care miroase cumplit, dar parca nu i-as scoate-o!
Si da, am observat si eu asta, de cand iese afara nu mai face in litiera!
Cat despre baiatul meu (care are aproape 8 ani) este o alta poveste de spus referitor la raportul dintre ei 2. Pe scurt, ceva intre: eu te-am prins si ma joc cu tine pana ma plictisesc (asta fiind fiu-meu); eu miorlai si te zgarii pana-mi dai drumul. Dar este foarte atasat de matz si viceversa. Alearga de la un geam la altul si miorlaie cand e fiu-meu afara in spatele blocului (pe acolo nu iese pt ca e prea sus pervazul, la dormitoare are casa unde este contorul de gaze langa pervaz).
Cred ca am scris prea mult. Va pup pe toate iubitoarele de pisoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna fetelor, va pup pe voi si pe pisicoantele voastre si imi fac mea culpa ca nu am mai dat de un car de ani pe aici (de fapt nu am scris, ca de citit, tot timpul).
Dau mare anunt mare ca de sambata mi s-a marit familia de matze cu inca o pisicuta birmaneza cam de 7 luni pe care a abandonat-o cineva pe gardul biroului meu.
E curatica (are un puricel sau doi dar lucram la asta), putin mucioasa (ne ocupam si de asta ca numai ce am vizitat duminica veterinarul) si frumusica foc. Pe langa imensitatea mea de motan de 5 kile jumate, ea arata ca un soricel.
Problema care o am e faptul ca e apatica rau de tot nu face nimic, da' nimic, nimic! Io n-am vazut pisica mai blazata in viata mea! Zapacitul meu tot ar vrea sa se joace, o miauna, face rotocoale, da sa o muste de coada iar ea il ignora in totalitate parca nici nu e acolo. Am incercat si noi sa ne jucam cu ea cu snurul cu mingea, cu orice dar nimic nu functioneaza.
Voi v-ati mai confruntat cu asa ceva? Nu stiu daca e din cauza faptului ca inca nu s-a adaptat la noua locuinta sau asa e ea dar tar as vrea sa o vad mai jucausa, mai ales ca e micuta si puitutii sunt ceva mai jucausi.

Va pupicesc!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna fetelor!

Da de ce nu mai scrieti?? De abia am reusit sa gasesc subeictul.

Va rog sa mai completati listuta cu un pisoi din februarie 2006, care se numeste Tigrutz si care de fapt are blanita neagra . Mami a lui e birmaneza, iar tati e vecinu`.

E foarte dragalas, pupacios si atasat de noi. Cu toate astea are momente cand nu vrea sa fie atins de nimeni si momente cand face ture prin casa.

O zi cat mai buna voua si ghemuletelor voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

am si eu un pisoi ,acum implineste 4 ani ,tot asa a iesit din mama birmaneza are ochii verzi si toarce mai mult decat toate pisicile,dar are si sora tot negruta .

Mergi la inceput