PROBLEME PISICESTI
Raspunsuri - Pagina 13
ancamironiuc spune:
Giul, inca nu este castrat dar daca mai are o noapte ca asta in castrez cu mana mea. Si eu incep sa cred ca asta este problema. Mai bine il castrez ca poate asa scapa si el de exilul in gradina... Nu prea il vad eu sa stea in gradina...
Litiera de care spui tu trebuie sa fie super. Din pacate acum nu am unde sa o pun, nu iti spun ca stau cu tavita in bucatarie. Cat a fost in baie facea numai langa!
Magda, tare scumpa Asti cu biscuitii cunosc eu pe cineva care face la fel.
Sa o ajutam pe BARBYE
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
POZE: EMANUEL
giul spune:
Anca ,nu e operatie grea castrarea,costa cam 4-500 000 si te scapa de pipi,miorlaieli.s-ar putea apoi sa fie mai sensibil la calculi urinari,dar ti-am mai scris,cand vezi ca ar vrea sa faca pipi si nu face ii dai tinctura de coada calului 7-10 zile si se rezolva .nu mai amana .fetelor ,orice sfat gasiti de la mine ,este sigur testat de mine.
ancamironiuc spune:
Giul te cred, eu am si o pisica sterilizata la mica-mea. Nu a avut nicio problema. Aici am sotul care se simte lezat daca car'strez motanul. Dar il iau si-l duc fara comentarii ca eu ma plimb noaptea cu spray-ul nu el. poate asa mai pune ceva pe el. De asta cu tinctura nu stiam. Oricum odata castrat il voi duce mai des la control.
Sa o ajutam pe BARBYE
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
POZE: EMANUEL
anyella spune:
anca,vreau si eu pe listuta cind ai timp...motan de "rasa europeana" -pisica de catifea- asa le mai spune (hai sa ne umflam in pene posesoarele de matze maidaneze ,vezi nr.din ianuarie 2006 al revistei de specialitate),virsta preconizata aproximativ un an (adoptat pe la doua luni zic eu),nume de botez...brutus
multumesc
anyella spune:
anca,multumesc mult si pentru listuta si pentru compliment ...fetelor iubitoare de matze,am si eu o problema cu al meu motan:musca si chiar musca,mai rau ca un ciine!Citeam undeva ca pisicile parasite de mici si traumatizate in "tinerete" au aceasta problema...al meu da,a fost parasit si poate si traumatizat nu stiu,dupa cum spuneam l-am adoptat cind nici macar nu ii distingeam sexul ...am incercat sa il dezvat cu frumosul (nu e voie etc.)dar degeaba,la masuri mai drastice(sa il ating macar cu un ziar facut sul) nu am ajuns si rau am facut pt. ca acum e deja tirziu zic eu...usor,usor muscaturile "finute" de puisor s-au transformat in adevarate muscaturi cu colti de felina...asta e,soarta imi e,sa ma invat minte!aseara chiar m-a compostat rau,el are senzatia ca se joaca...dati-mi si mie un sfat desi stiu ca e cam tirziu la un anisor de viata! mamici de pisici...
ancamironiuc spune:
Anyella, ii place sa te muste doar pe tine? Daca da, s-ar putea sa fie un mod de a te iubi...ceva mai violent. Daca mai capseaza si altele i-ai niste jucarii de cauciuc, micute sa poata sa isi faca coltii pe ele.
Moti musca numai cand are impresia ca ii facem ceva rau copilului. Daca dansez cu el in brate, sau ii faca vionul pe picioare ma musca rau, fiind convins ca bat copilul sau mai stiu eu ce.
anyella spune:
anca,pe mine in mod special pt. ca mi-a simtit slabiciunea pentru el, dar am aflat un pont de la o persoana draga mie si experta in probleme pisicesti...daca functioneaza vi-l impartasesc si voua
saddie spune:
Anyella, cateodata mai sta si in firea matzelor nu numai a cainilor sa muste... Al meu ma capseaza de ma zapaceste, nu cred ca m-a zgariat de 5 ori in 4 ani dar in schimb musca grupa mare.
Daca alerg prin casa (ma mai apuca si pe mine ) fuge dupa mine si ma musca de picioare, daca intind o mana mai amenintator spre el lasa urechile pe spate si tzop pe mana mea si trage o rafuiala cu ea frate de parca e pe viata si pe moarte
Crede-ma ca pe ametitul asta al meu nu l-a speriat nimeni niciodata, el si la caini ar vrea sa sara de la geam... ca daca tot misca! ... asa e el mushcacios!
anyella spune:
saddie,primul impuls a fost sa ma intreb...or fi frati ,dar am verificat lista si voi sinteti de'i cu fitze ...
am mai spus ca va vind un pont...dar numai dupa ce il incerc(eu am ris o juma de ora azi cu lacrimi cind l-am aflat)
editez: e absolut bestial!!! acum am vazut pozele...felina ,mama ,arata a "mushcacios"