Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 25
sim spune:
Iulia bine ai venit acasa, mamico! Am vazut si eu pozele puiutilor. Doamne, cat sunt de frumosi amandoi! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Cum e David? Papa, e cumintel? Mai povesteste-ne cand ai vreme ca pe mine cel putin incep sa ma ia tremuricii cand vad ca sunt urmatoarea la rand. Ma uit la Ruxi ca e mare, ma inteleg cu ea (de 5 ani e ceva!) si ma incearca niste emotii ca inainte sa o nasc pe ea.
Cornelia saru'mana de intrebare, sunt pe aici, dar cum noutati nu prea am nici nu stiu ce sa scriu. Noi crestem maricei deocamdata si ne uitam in calendar cu se duce si luna noiembrie...iar decembrie o sa zboare ca un gand cu toate sarbatorile. Asa ca iata-ma-s la un pas de ianuarie cand o sa si incep sa lucrez de acasa, daca nu mi-o da dr. alte instructiuni pana atunci.
In rest, tin pumnii stransi aspirantelor noastre dragi sa ne aduca bucuria anunturilor fericite.
O zi linistita va doresc!
Simona 31+ si Ruxi
Ioanatugs spune:
Herra tin pumnii sa nu mai vina!! Hai da-ne o veste buna!!
Sim o sa fie totul bine, nu mai avea emotii iubita!
paxela spune:
Herra mult noroc sa fie cu ochisori sa treci cat mai curand pe lista gravidutelor
ioanatugs ce face fina ta? cum sunt analizele
Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Ioanatugs spune:
Paxela multumesc de intrebare, din pacate beta HCG-ul a scazut si deci sarcina moare, o sa mai repete maine ca sa fie sigur ca nu e SEU, dupa care o sa primeasca un tratament, dupa un alt consult luni. Concluzia dr. e tot avort menstrual, dar problema e ca nu i se opreste sangerearea(de 13 zile). Sunt trista ca trece prin aceleasi chinuri prin care am trecut si eu acum 3 luni, doar stiti cat am suferit si n-as fi vrut sa aiba parte de acelasi lucru. I-mi e tare draga si toate aceste suferinte ne leaga si mai mult, dar ea e o luptatoare si nu se lasa, a mai trecut cat de cat socul acela ingrozitor. Intr-o singura zi sa te bucuri si sa plangi ca ceva nu e in regula si ca poate nu va fi bine, nu e asa usor! Va dati seama daca eu am trecut greu peste aceste vesti tulburatoare, dar ea, numai Dumnezeu stie ce e cu adevarat in sufletelul ei! Ma bucur ca si-a mai revenit din soc si ca e hotarata sa mearga inainte indiferent de situatie! E o luptatoare ca mine si o iubesc!
cornelia_laura spune:
Of ioana, imi pare tare rau sa aud asa vesti. Ma rog pentru fina ta sa depaseasca incercarea asta!!! Dumnezeu e mare si are un plan cu fiecare dintre noi.Eu cred foarte mult in "Dumnezeu iti da cat poti sa duci". Si nasa puilor mei a trecut acum mai bine de un an prin ceva similar, a suferit mult, dar uite ca acum e in 20 de sapt si bebe e ff bine. Si a ramas in luna in care nici test nu a vrut sa faca. Deja nu mai spera nimic.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
cornelia_laura spune:
Nici eu nu sunt prea vesela. Diseara merg la ginecolog ca nu ma simt bine. Am dureri de burta de 2 zile si o scurgere maronie. Asta in situtia in care menstruatia abia s-a oprit luni. Ceva nu e bine si sunt cam derutata. Sper doar sa nu fie ceva grav. Va scriu diseara ce am aflat.
POZE
herra spune:
multumesc, fetelor, pentru sustinere; dar din pacate a fost "alarma" falsa.
poate are cineva totusi noroc si capitolul asta...
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
asi spune:
Herra imi pare rau da poate data viitoare.
Cornelia sanatate multa!Asteptam vesti bune.
Ioana imi pare rau de prietena si fina ta.Multumesc de informatia cu bu dar eu am luat-o ca afrodisiac nu pentru bebe.
Sim iti tin pumnii sa treaca emotiile.
Va doresc la toate un we frumos.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Va multumesc mult pentru complimente.
Ioana, imi pare rau pentru fina ta. Sa nu se descurajeze insa si vestile bune vor urma cat de curand.
Sim, curaj, totul va fi bine si mult mai usor decat prima data. Vei vedea!
Cornelia, nu pot decat sa iti intorc complimentele: ai toate motivele sa fii mandra de puiutii tai, care sunt nemaipomeniti. Eric este bucatica rupta din mami! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! A, sa nu uit, sa vii cu vesti bune de la doctor, sa nu fie nimic grav.
In rest, eu imi impart timpul cum pot de bine intre cei doi cavaleri ai mei. Din fericire, sotul meu ma ajuta foarte mult. Deja am pus la punct un plan de echipa: mergi la Tommy sau la David? In functie de nevoia piticului la momentul respectiv, ne ocupam de ei pe rand (cand eu de Tommy si sotul meu de David, cand invers).
Va doresc un sfarsit de saptamana cat se poate de placut!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
cornelia_laura spune:
Fetelor am fost la medic si m-am mai linistit. Nu a gasit nimic in uter sau pe ovare. Dar am aderente multe si astea imi vor da mereu dureri. A zis el ca in special in partea dreapta. Din pacate stiu ca doar chirurgical se pot indeparta. Iar scurgerea maronie a catalogat-o drept o tulburare menstruala, comuna dupa nastere, si mi-a prescris Duphaston 10 zile, 2 pe zi. Ma rog, am sa iau 10 zile desi sunt impotriva tratamentelor hormonale date fara analize.
Culmea e ca acum rana pe col e mult mai bine, adica si-a redus dimensiunea si nu mai e asa ionflamata. Eu am folosita luna asta supozitoare Carpicon, oare de la ele o fi? Ca altceva nu am luat.
Analize am sa ma duc sa-mi fac oricum. Cred ca cel mai sigur ar fi sa ajung la un endocrinolog. Mai ales ca m-ar interesa sa fac si dozare de hormoni tiroidieni. Eu am mai fost suspectata de hipotiroidie acum 4 ani dar analizele au iesit la limita inf a normalului si nu mi s-a dat tratament. Dar de vreo 3 luni am in permanenta o senzatie de nod in gat si nu suport nici o bluza incheiata pana sus.
Daca voi aveti vreo idee referitoare la probleme mele, sau vreun sfat, tare bine mi-ar prinde.
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!!!
POZE