Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 26
cornelia_laura spune:
herra, imi pare rau dar nu ai voie sa te descurajezi!!!! O noua luna de sanse te asteapta. Spor la treaba.
iulia, ce bine ca te ajuta sotul. Si noi ne impartim atributiile cand e si el acasa. Oricum e un pic mai greu pana isi face si bebe mic un program cat de cat. Eric deja de la 2 luni are cam acelasi program zilnic si asa e mai usor.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
POZE
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!
Iulia_P., Cornelia_Laura, Asi va multumesc pentru incurajarile voastre, o sa i le trimit finutzei mele! Asteapta si ea cu infrigurare ziua de luni cand o va vedea din nou medicul si-i va spune ce tratament sa faca acum. S-a mai impacat cu ideea si ii e putin mai bine, va multumesc inca o data pentru gandurile voastre frumoase!
Herra i-mi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta si multa bafta luna viitoare!!!
Sim, Mariana_1976, Irinel- i-mi e tare dor de voi!!! Va trimit la toate cate o si cate un
Astazi e "sfantul Stelian - ocrotitorul copiilor", deci o sarbatoare importanta pentru toate mamicile de aici. Sa va traiasca copii mari si sanatosi!!!
asi spune:
Paxela sa iti traiasca feciorul!
La multi ani fericiti Silviu!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
cornelia_laura spune:
paxela, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos! LA MULTI ANI SILVIU!!
POZE
cornelia_laura spune:
ioana, ce a mai facut fina ta?
POZE
Ioanatugs spune:
Paxela sa-ti traiasca baiatul mare si sanatos! La multi ani Silviu puiut de mami Paxela!!
Cornelia_Laura multumesc de intrebare, e bine acum, a fost la medic si i-a spus ca a fost clar avort spontan, se reface incet, incet si e pregatita sa o ia de la capat cu incercarile! Ma bucur ca e o luptatoare si chiar hotarata sa faca si laparo, ca sa fie sigura ca totul e in regula!
Ma bucur ca ti-ai intrat in normal cu cresterea a doi copii si ca Eric e un baietel cuminte! Sa-ti traiasca baieteii si sa se faca mari!!
paxela spune:
multumesc tuturor pentru urari
ioanatugs multa sanatate finei tale si multa putere, sa treaca peste acest hop dureros intradevar , poate nu era momentul bebelul ei nu era pregatit inca , chiar daca am trecut si eu prina asta ar fi mult prea mult spus ca o inteleg, stiu prin ce trece si ii doresc sa se refaca repede si cat mai curand asteptam vesti bune de bebici in burtici, multa multa putere , la mine sa putut sigur va fi si la ea
Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Ioanatugs spune:
Paxela multumesc pentru incurajarile adresate finei mele, o sa i le transmit, sau o s-o rog chiar pe ea sa intre si aici sa citeasca, cata frumusete sufleteasca e aici si cum a-ti incurajat-o!!
Multumim inca o data pentru tot!
mariana_1976 spune:
Paxela ii urez si eu La multi ani lui Silviu, ce e drept cu o mica intirziere, dar din inima!
Ioana chiar ca e o idee buna ca fina ta sa intre aici pe forum.Mie imi pare atit de bine ca am descoperit DC-ul si am cunoscut virtual niste fete extraordinare!
Cind va duceti duce la Dr. Soare? De-abia astept niste vesti bune de Mosu!
Herra, poate si la voi MosuŽo sa fie darnic!
Cornelia vecina mea cu 5 cezariene a avut aderente si i-au fost indepartate mereu in timpul operatiei.Cel mai bine sa se scoata la cezariana urmatoare, nu-ti face probleme.
Azi am fost la doctor si iata vestile.
Cele bune:
- bebe s-a intors in pozitia corespunzatoare(cit ma rugasem sa se intoarca si Markus sa scap de cezariana dar uite ca nu a fost sa fie...)
-se pare ca va fi fetita asa cum ne doream si eu si tati
Cele mai putin bune:
-nu au vrut sa-mi dea acordul la cezariana electiva, asa ca sau voi insista sa ma reprogramez si sa cer parerile altor doctori si a unui psiholog sau...ma asteapta nastere vaginala dup doar 12 luni de la cezariana.
Ma simt cam dezorientata si nu prea am incredere ca am uterul puternic si capabil de o nastere vaginala asa cum imi cinta medicii suedezi
Decembrie e luna cadourilor si ard de nerabdare sa citesc ca avem iar gravidute pe lista!
Mariana 27+
mama de Monica, Matei si Markus
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!
Mariana_1976 felicitari pentru vestea buna si ce bine i-ti sta ca mamica de fetita!!! Chiar ma intrebam ce se intampla de numai carucioare albastre avem, v-ati vorbit intre voi? Si imediat a a parut Paxela si apoi tu, cu vesti de fetite cu codite!! Ma bucur pentru voi, mai ales ca stiu ca va mai doreati o fetita, ce frumos doua fetite si doi baieti!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!!
Despre mine ce sa-ti spun abia poimaine merge o prietena la dr. Soare si o sa-mi faca si mie o programare, pentru ca la telefon nu prea dam de d-sul. Eu tin in continuare trat. apicol, iar sotului ai dau Tribullus Terestris(la indicatia dr. Tutunaru) si pe langa asta branca ursului si tinctura de propolis. Abia astept sa repetam spermograma aia si sa faca sotul consultatia aceea ca ni s-au lungit urechile de atatea asteptari! Of, ce sa zic de Mosul as vrea eu sa vina si la noi cu un pui mic, dar nu prea cred sa se intample asa de curand, cred ca deja m-am obisnuit cu asteptarile si nu e bine!! Dar speranta nu mi-am pierdut-o inca, asa ca sper si eu! te pup si-ti multumesc ca deobicei pentru incurajari!!
Sim, Roandre, Cornelia_Laura, Asi, Paxela, Iulia_P., Herra,....va pup pe toate si va urez noapte buna!!