Mamici aspirante din nou - 20
Raspunsuri - Pagina 14
Iulia P. spune:
Ioana, multumesc mult pentru gandul bun, dar ma tem ca ai inteles gresit: cezariana este programata pe 14 noiembrie, nu pe 14 octombrie, deci mai este o luna pana atunci. Bineinteles, asta in cazul in care David va dori sa stea cumintel, la mami in burtica, caci in ultimele zile am cam avut contractii, dar nimic foarte intens sau regulat.
Oricum, eu iti doresc sa te simti minunat maine si, bineinteles, asteptam imagini.
Tommy a dormit noaptea trecuta in patul lui de baiat mare. Suntem asa mandri de el si nu ne vine sa credem ca nu mai este bebelus...
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
roandre spune:
Iulia.P, super ca a dormit singurel. De saptamana viitoare facem si noi schimbarea cea mare si speram sa doarma si Alexia in patul cel mare.
Ioanatugs, sunt cu ochii pe tine de data asta. Hai ca trebuie sa fie bine!
cornelia_laura, sper ca sunteti bine...imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie! Multa sanatate si asteptam vesti bune!
Sim, eram sigura ca totul e bine...asa trebuia sa fie! Unii doctori chiar se joaca uneori cu cuvintele fara sa-i intereseze ce inseamna asta pt o mamica.
Noi suntem bine...creste burtica intr-un ritm ametitor. Am fost sambata la dr si cand m-a vazut mi-a zis ca burta arata ca pt 30 sapt si nu pt 24 sapt cat am eu...asa de mare este. dar nu conteaza asta ci important este ca bb e dezv pt 24 sapt, lichidul e in cantitate normala, uterul arata ca pt 24 sapt...deci sunt doar umflata desi in greutate am luat doar 5-6 kg pana acum.
Bb ne-a tratat "cu fundul" asa ca nu s-a putut vedea sexul...deci ramane in continuare baietel pana la proba contrarie.
Va pup!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Ioanatugs spune:
Buna mamici dragi!!!
Am avut un sfarsit de saptamana pe cat de agitat pe atat de frumos!! A fost o nunta superba, am avut o fina frumoasa ca o zana si un finut la fel de frumos si sunt tare fericita ca ne-au ales pe noi de nasi! Am venit cu pozele promise, sper sa va placa!!
P.S.: cat despre mine, sunt in z26 si inca mai astept, nu ma hazardez inca la nici un test, pentru ca am cunoscut odata gustul amaraciunii de dupa, asa ca stau cuminte pina prin z28-30, daca nu vin rushii intre timp!
Iulia_P. i-mi pare rau pentru confuzia de data, eu am inteles 14 oct., nu te supara pe mine! Pupici si tin pumnii pentru luna viitoare!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos
Iulia P. spune:
Ioana, nu ma supar, Doamne fereste, de ce sa ma supar? A fost o confuzie si atata tot. Am vazut imaginile si v-am admirat pe toti. Wow, ce fini frumosi aveti! Dar si nasii au fost pe masura! Nu a avut volane rochita ta cea rosie, dar ti-a venit de minune! Si botezul a fost deosebit, cu un finut asa de mare...
Mihaela, succes, va tin pumnii sa ii placa printesei in patul cel nou. Trebuie multa rabdare, caci sunt nopti in care accepta mai usor tranzitia, iar altele in care nu sunt asa de fericiti sa doarma singurei...
Eu sunt inca la serviciu, dar numar zilele, orele si minutele care ma mai despart de momentul in care voi putea sta acasa, sa aranjez lucrusoarele lui bebe. In weekend-ul care tocmai a trecut am reusit sa spalam lenjeriile pentru patutul lui David + husa pentru scaunelul de masina, deci tot este un progres...
Va doresc o zi frumoasa si linistita!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (35+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
Ioanatugs spune:
Iulia_P. multumesc pentru complimente harnicuto !
Eu ma apropii de z28 si am deja emotii, dar mi-e frica sa fac un test, astept o intarziere, cat de mica si pe urma voi face testul Barza pe care-l plimb prin geanta de cateva zile. Ma mir si eu de unde am atata rabdare si nu ma reped la testul ala, cred ca sunt prea patita si deaceea "suflu si-n iaurt"! Semne nu prea am de nici un fel, in afara de durerea de sale, ce ma tot tine de vreo saptamana, nici sanii nu ma dor in mod special, asa ca nu stiu ce sa zic. Ma bucur doar ca nu am inca nici un fel de pete, care sa prevesteasca vreo invazie, dar va las ca v-am facut capul patrat cu dilemele mele!
O noapte linistita va doresc la toate!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos
roandre spune:
Ioanatugs, am intrat special pt tine...azi e ziua 28!!!
Iti tin pumnii in continuare...cred ca am mai multe emotii ca tine...hehehe.
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
asi spune:
Ioana ti-am vazut pozele si vreau sa iti spun ca mireasa a fost frumoasa dar din nefericire pentru ea ai eclipsat-o.Ai fost o nasa foarte frumoasa , stralucitoare chiar.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
sim spune:
Ioana ce poze frumoase! Nasico sa-ti traiasca si finutul mic si cei doi mai mari! Nici n-am cuvinte sa-ti spun cat de mult mi-au placut pozele: tu esti o frumusete, iar rochia ti-a stat suuuper! Si ce asortate ati fost voi doua! O minunatie, ce sa mai spun! Cat despre numaratoare...vorba ta, uit-o cateva zile si incearca sa nu te stresezi prea tare, si asa se va implini si marea voastra dorinta.
Roandre drept sa-ti spun incerc sa cred ca dr respectiva chiar credea ce-mi spune, de unde deduc faptul ca nu stie destula meserie. Ar merita sa-i dau numele, da chiar nu-mi sta in fire sa fac mizerii. In sfarsit... din tot ce am vazut prin clinicile particulare de pe la noi, sanador mi s-a parut cel mai jos ca si mod de tratare al pacientilor (desi aparatura este destul de ok). Vad ca si Elyanne a avut probleme asa ca nu mai pun pe seama intamplarii cele doua reprogramari de care am "beneficiat" eu.
Cornelia saracuta de tine cate probleme! Cum se mai simte Eric? Si noi am tinut-o tot intr-o bronsita cu Ruxi de cand a intrat in colectivitate si cand ne-am saturat de bagat siropuri in bietul copil, am trecut pe aerosoli. Am vazut ca asa trece mult mai repede. Multa sanatate puiutilor si rabdare maxima pentru mami.
Iulia draga, inca putin si vine puiul mic. Cred ca deja a inceput sa-ti fie greu. Ma uit la mine ca nu-mi mai gasesc pozitia potrivita pentru somn si abia defilam prin saptamana 27...
O zi linistita va doresc!
Simona 26+ si Ruxi
sim spune:
Ehei...tocmai am aflat ca ni s-a marit "familia"! Ia cititi aici ce spune Dana (alias Acd2you).
Dana sa-ti traiasca Teodora Maria, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Simona 26+ si Ruxi
Ioanatugs spune:
Asi iubita, merci de complimente, a fost o nunta frumoasa si ma bucur ca am fost nasica la nunta lor!!
Sim draga, multumesc si asa o sa fac !!
Roandre incerc sa uit de numarat, dar nici test nu fac, vreau sa mai visez frumos macar pentru cateva zile si sa sper!! Multumesc
Mariana_1976 ce mai faci??? Mi-e dor de tine!!
Irinel dulci din partea mea, stiu ca ne citesti si-ti multumim esti alaturi de noi!!!
Acd2you sa-ti traiasca fetita mare si sanatoasa si sa te bucuri de ea!!