Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ioana, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau, si cat mai curand bebelusul dorit.

Alexa15+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!
Irinel draga m-ai induiosat cu mesajul tau si-ti multumesc din suflet ca te gandesti si la mine! Ai un suflet mare si frumos si ai sa vezi ca Dumnezeu o sa fie mereu alaturi de voi! Pupici Mariucai si lui Daniel si-ti multumesc inca o data pentru incurajarile tale!
Mariana_1976 multumesc pentru incurajari si felicitari, a fost intr-adevar o zi speciala pentru mine!
Paxela, Herra, Iulia.P, va multumesc, sunteti miununate toate ca deobicei!

Am avut parte intr-adevar de o zi plina si frumoasa! Dimineata am inceput-o pe la ora 9, cand am fost la spital la monitorizare si aveam doi foliculi mari, unul de 29, care mai avea putin si se spargea si unul de 27, asa ca dr. mi-a propus inseminarea la ora 13:00, exact cand trebuia sa fiu in biserica sa botez baietelul. I-am spus disperata ca nu pot atunci, pentru ca voi boteza un copil si atunci am sunat embriologul, care a fost foarte draguta si m-a chemat cu sperma sotului la ora 12:00, iar dupa botez, am fugit la spital pentru inseminare. La botez m-am simtit foarte bine, chiar mi-au dat lacrimile cand mi-a spus preotul ca acum, noi suntem parintii spirituali ai copilului. Iar seara am sarbatorit cu cativa prieteni si cu viitorii fini, cei 6 ani de casnicie. A fost frumos si am primit o groaza de flori, de nu mai aveam vaze in care sa le pun. In aceasta inseminare facuta pe fuga si intre multe alte treburi, nu-mi pun mari sperante, sa stiti. Am facut-o pentru ca era momentul bun si nu am vrut sa-l ratam, dar nu stiu daca se va prinde ceva cu toata agitatia din jur. O sa astept 15 zile, dar nu mai vreau sa visez cu ochii deschisi, ca alta data cand am suferit enorm dupa. Ce va fi, va fi!! Pe 14 oct. vom fi din nou nasi, vom cununa pe cei doi tineri si le-am promis aseara ca nu voi face nici un test, pina nu trece nunta lor! Nu vreau sa cad in depresie chiar atunci, in caz ca nu va iesi cu ochisori si sa stiti ca nu voi face!! Va promit si voua, ca voi sta cuminte de data asta si n-o sa mai fac teste, decat daca voi avea vreo intarziere, altfel nu!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana draga, cu ceva intarziere iti spun si eu la multi ani din tot sufletul si va doresc sa primiti cel mai frumos cadou de chiar daca doar "inceputul" a fost facut de ziua voastra. Eu cred ca toate s-au legat atat de frumos...botezul, inseminarea si sarbatoarea voastra, incat arata ca si cum ar fi fost aranjate sa fie asa. Va imbratisez pe amandoi si sper sa ne dai cat mai curand minunata veste.

Mami Irinel daca ai sti ce bine imi face cand te vad trecand pe la noi! Stiu ca nu ai timp, stiu ca viata ta s-a schimbat mult si uite cu toate astea gasesti (numai tu stii cum!) vreme sa aduci o vorba buna in jurul tau exact atunci cand este mai multa nevoie.

Iulia ma uit la semnatura ta si ma minunez: cand a trecut timpul?! Mai e putin ...

Asi pupici si de la noi!

Eu am fost foarte intoarsa pe dos saptamana asta si o sa va spun in cateva cuvinte ce si cum. Pentru ca la ecografia facuta in medicover nu s-a putut vedea inimioara puiului (din cauza pozitiei lui) mi-am zis sa mai fac una in alta parte saptamana urmatoare si poate isi va schimba pozitia. Am facut programare la sanador...ca si prima data cand am fost la ei, si de data asta mi-au facut probleme: am cerut sa merg intr-o anumita locatie si dupa ce mi-au facut programarea la o saptamana m-au sunat ca nu se mai poate acolo si sa merg altundeva. M-am suparat pe ei, dar am insistat sa-mi gaseasca loc unde cerusem. Cu chiu cu vai m-au adaugat peste programarile unei doctorite pe care inca n-am s-o numesc. Bun, esentialul este ca dupa ce am asteptat cam o ora sa-mi vina randul, iar dr. era foarte enervata ca eu nu mai puteam sta, m-a bagat la eco. Surpriza etapei: dupa ce toti doctorii imi laudasera colul lung (si care cu o saptamana inainte avea 4 cm) ea imi spune ca e scurtat mult (la vreo 2 cm) si chiar ca e deschis!!! M-a socat peste masura ca la asta chiar nu ma asteptam. A doua zi am fost la dr. meu care m-a consultat si mi-a zis ca nu stie ce s-a vazut la eco, dar el e sigur ca are 3,5 cm, iar ce se vede la exterior e cat se poate de inchis. Voi merge luni sa mai fac o eco si sa ne lamurim daca dr. respectiva a avut sau nu dreptate sa ma bage in sperieti la modul asta. Va dati seama ca m-am mai linistit, dar inca ma gandesc...dar daca are dreptate... huh!

Va pup si va doresc o zi linistita!

Simona 24+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Irinel, ma bucur tare, tare mult ca totul merge bine cu Mariuca si ca ti-au dat voie sa o pui din nou la san. Este, intr-adevar, un semn foarte bun! in continuare pentru ea si pentru voi! lui Danutz.

Sim, intr-adevar, a trecut foarte, foarte repede timpul. In curand intru in luna a noua si am inceput deja sa visez ca a venit timpul sa plec la spital, iar eu nu sunt pregatita. In alta ordine de idei, iti doresc din suflet sa nu fii fost vorba decat de o sperietura, iar bebe Tudor sa stea cat mai mult la mami in burtica.

Ioana, ma bucur ca ati petrecut bine si sa dea Domnul sa fie cu noroc inseminarea.

Eu nu prea am noutati. Am intrat in ultima luna de serviciu si astept cu mare nerabdare ziua de 25 octombrie (ultima zi la lucru). Noaptea a devenit un chin (abia mai pot sa ma intorc de pe o parte pe alta, iar caldura - nu ca ar fi neaparat cald, dar mie asa mi se pare - ma chinuie ingrozior).

Tommy a primit de curand pat de baiat mare, dar nu l-a primit cu prea mult entuziasm. A plans chiar atunci cand si-a dat seama ca avem intentia sa-l lasam sa doarma acolo, fara mami. Mai avem deci de lucru...

Va doresc o zi frumoasa!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (33+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salutam lumea.Lasatima va rog sa ma umflu putin in pene.......ia priviti ce face puiul meu....canta la pian http://www.youtube.com/watch?v=SuxMpO7HKMA si rade ca un pui de om mare http://www.youtube.com/watch?v=eG2Yo_VIXLw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Delia e delicios puiutul tau!

Ioana
sa fie intr-un ceas bun inseminarea si felicitari pentru aniversare!

Carrie e graviduta de 6 saptamani!

Noi suntem bine doar ca nu am noutati.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

am venit de la echograf, bebe e bine dezvoltat normal, are degetele, calcaie un capusor de 3 cm, si se pare si o putica, nu a vrut sa bage mana in foc dar din ce mi-a aratat asa pare a fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicitari Paxela pentru bebe.....si sa fie fetita cum se pare ca-ti doresti.Sa ne mai spu si noua cand mai ai noutati de bebe.Si pe cand ar trebui sa nasti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delia21

Felicitari Paxela pentru bebe.....si sa fie fetita cum se pare ca-ti doresti.Sa ne mai spu si noua cand mai ai noutati de bebe.Si pe cand ar trebui sa nasti?

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

multumesc de urari, promit noutati de fiecare data, iar de nascut , dupa calcule pe 22 martie

va dati seama, am incurcat-o de-a binelea, sotul berbec, fimiu un sagetator incapatanat si "cuminteee", si acum inca un berbecut...... ehee mult mai e pana atunci sanatosi sa fie ei toti ca pt mami sau inventat psihiatrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by paxela

ca pt mami sau inventat psihiatrii

Ce multa dreptate ai

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput