Mamici aspirante din nou - 20

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am fost la ecograf, dar multe noutati nu am sa va dau. Totul este in regula, bebe este cu capul in jos (acest lucru nu este foarte important insa, tinand cont de faptul ca am optat pentru cezariana), este tot baietel si cantareste in jur de 2300 g. Asa cum am preconizat va avea, ca si fratiorul lui, peste 4 kg la nastere...

Maine margem si la doctor, sa vedem daca ne mai poate spune ceva in plus. Am uitat sa intreb care este situatia cu cordonul ombilical, dar tehniciana nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula, deci ar trebui sa fie bine...

Va doresc o zi frumoasa!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (33+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele! am lipsit cam mult de aici , mi-a luat ceva timp sa citesc ce ati scris .... mi-a fost dor de voi . Eu am fost plecata din oras o perioada , am umblat pe la toate spitalele sa-mi dea de cap cu ce am, 3 luni si jumatate nu au venit rushii , si acum dupa atatea analize si tratamente au venit rushii, n-am crezut ca ajung sa ma bucur ca au venit . Ieri a fost ultima zi si incep monitorizarea ovulatiei in caz de va fi , chisturile au disparut dar m-am trezit cu o lambliaza de toata frumusetea pe langa toate si fetita mea la fel , am luat tratament si de luni incep din nou. Incet incet intra lucrurile in normal. Va pup pe toate ,n-as vrea sa nominalizez sa nu uit pe cineva
Va doresc tot binele din lume si o zi cat mai buna !
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!!
Haideti sa va povestesc despre mine: azi eram in z8 si eu m-am dus la dr.T mai mult pentru a-mi citi rezultatul de la spermograma si ma gandeam oare sa incep monitorizarile de azi?? S-o vedea ceva, sau sa-i duc doar rezultatul sotului si pina la urma i-am spus ca eu ovulez deobicei prin z11, 12 si deaceea vreau monitorizare. Si ce credeti?? Aveam urmatoarele valori in z8 : E=8.00 si aveam ovulatie doar pe ovarul stang cu doi foliculi unul de 14.80 si unul de 18.90, adica pe ovarul unde e trompita buna. Asa ca m-a chemat sambata la Elias pentru inseminare. Mi-a placut ca nu a dramatizat rezultatul sotului, i-a dat tribullus si mi-a zis ca sunt sanse mai mici cu o asa spermograma, dar nu imposibile. Nici nu mai stiu daca i-am spus de la inceput ca vreau sa fac inseminare, sau el a hotarat asa din cauza spermogramei, cert e ca mi-a spus clar ca sambata sa vin cu sotul la spital si s-o sun pe dr. Matei din timp sa fie si ea acolo, pentru inseminare. Asa ca mi-a dat un licar de speranta, desi m-a avertizat ca endometrioza nu trece doar cu operatie, mai ramane acolo, dar nu pune probleme majore pentru obtinerea unei sarcini, cel putin nu acum la 4 luni de la operatie. Asa ca acum trebuie incercat, nu mai tarziu. Sambata la ora 09:00 o sa facem deci prima inseminare cu dr. T, ceea ce e o sansa pentru toate pacientele cu probleme, o sansa in plus. Sper si eu putin in ea, dar nu mai vreau sa-mi fac sperante desarte, ca sa nu cad apoi din visul meu, ca in trecut. O fac pentru ca e o ovulatie buna si trebuie sa profit de ea, ma surprinde chiar ca voi ovula asa de devreme, in z10, ciudat nu??? Sa fie oare de la Maca pe care am tot luat-o de vreo 3 luni incoace?? Sambata voi fi foarte agitata, dimineata inseminarea, la pranz botezul si seara petrecerea celor 6 ani de casnicie. Va fi o zi plina de surprize, sper sa treaca cu bine!! Va pup si va multumesc ca m-ati suportat zilele trecute, cand eram cu moralul la pamant!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Ioana, succes cu inseminarea si distractie placuta la botez si la petrecere. Asteptam , sa te vedem nasica.

Dupa cum puteti observa la semnatura, sotul meu a decis ca nu este potrivit numele de Gregory, deci am revenit la numele ales de mine initial si anume David William.

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (33+)

Mergi la inceput

Scuzati, am uitat sa schimb semnatura

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana va tin pumnii si ma sa fie bine de aceasta data! Daca ai luat medicamente pt. scaderea prolactinei,acestea sporesc fertilitatea si dau o ovulatie traznet!
da reusiti cit de curind posibil ceea ce v-ati propus!

Beatrice, bine ai revenit.Sper ca problemele voastre sa se rezolve cit mai repede si sa ne dai vesti foarte bune!

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ioana, iti doresc o zi in care sa se realizeze tot ce ti-ai propus, si multi ani fericiti impreuna cu sotul!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si acum vin cu o intrebare, probabil stupida: oare sa incep sa iau acid folic?

cunosc persoane care iau, cam cu trei luni inainte de o preconizata sarcina; mie nu mi-a spus doctorita nimic, si din prospectul www.farmaline.ro/?cid=1&pid=858" target="_blank">asta nu-mi place cum suna "proces neoplazic latent"...
si mai precizeaza ca "nu impiedica fenomenele degenerative spinale (este obligatorie asocierea cu ciancobalamina)"; asta e vitamina B12...
si atunci, sa iau acid folic sau vitamine prenatale mai bine?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Herra cel putin aici in Suedia nu se spune sa luam asa ceva nici macar in timpul sarcinii.Aceste tablete se dau fara reteta numai in doze foarte mici,altfel doar la recomandarea doctorului.
Stiu ca in USA se recomanda exact cum ai scris tu, cu 3 luni inainte, dar nu in multe tari europene.
Din pacate nu stiu sa-ti spun mai mult.

Eu am luat vitamine prenatale doar la a treia sarcina fiindca aveam hemoglobina 110-112.La celelalte 2 sarcini anterioare si acum la a patra nu mi-a recomandat doctorul fiindca analizele mele au fost bune si nu s-au constatat (deocamdata) carente.
Weekend placut va doresc tuturor mamicilor aspirante,oaspetilor si gravidutelor

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ioana te pup si iti doresc din tot sufletul bebe mic in burtica luna asta si urmatoarele 8... Imi pare rau ca intru asa rar si nu pot fi mereu langa tine cu incurajari, da uite chiar nu mai apuc... Si eu cred ca si Simo ca visul tau se va realiza, si eu cred ca asteptarea asta a fost doar la primul bebe, cand te vei hotari la al doilea va veni mai repede...Doamne ajuta! si sa stii ca eu cred ac nu intamplator sunt atatea evenimente azi (de fapt la voi e deja ieri)

Fete dragi va pup pe toate: pe gravidute pe burtici, pe celelalte pe obrajori, cu dorinta de a auzi cat mai curand ca ati trecut la gravidute.

Iulia mai e putin. Pupici.

Lory Doamne ajuta sa fie bine, sa nu mai ai probleme si sa vina bebe.

Iertati-ma ca nu va scriu la toate...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput