Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut minunatele mele!
Eu am fost la farmacie dupa reteta, ca e 1 si... atat vad gratuit! Si la cumparaturi si... de acum la leneveala acasa.
Esmeeeee, mersiiiii! Ce bine ca ai mai dat pe aici!M-as bucura sa vii tu la Suceava! Poate odata, candva ajungi, totusi! As veni cu drag la ajutat, dar uite ca ma incurca burtica acum!
Gaby, apoi cauta psiholog ca e aiurea cu asa ceva! Nu de alta, dar vine nunta si tre' sa fii in forma!
Georgi... baftaaaaa! Spor la munci!
Adriana, musai sa te vezi cu Ana, ca ai de livrat la pupiciiii! Pupa si pilotistul, stie el ce stie de doarme!
Monica, cum mai e Ruxi?
Gata, fug sa fac mancare!
Va pup in gashka si pe fetele absente!
O zi bestiala, Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata fetele...Prima zi s-a dus.
Un colectiv super cu director cu tot.Cred ca imi va placea acolo.

Stef a ramas cu tati acasa, au fost la dr sa ia avizul si fisa cu vaccinurile, pe urma au fost la cresa si s-au inscris.De luni am scolaritza.Pot sa-i zic asa ca doar intra in sistem, nu?

In rest...toate bunicele.Ma omoara mutatul asta...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Georgi pe mine m-au ajutat f mult la mutat etichetele. coli a4 sau mai mici pe care scriam tot ce bag in cutie sau sac. si camera din care le-am luat. o sa te ajute enorm. plus ca dupa aia cine e ca tine? pupici.

eu ma plicti. dupa masa mergem la Moreni, asa ca destul pe weekendul asta.

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

georgi, noi lui razvan ii spunem ca "merge la servici"

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragele mele scorpiutze !
Suntem bine, ne bucuram ca a aparut din nou soarele dupa cateva zile ploioase si reci ca de toamna.
In schimb, dupa acest weekend, Cristinuca nu le va mai avea pe verisoarele ei dragi in preajma. Asteptam cu nerabdare urmatoarea vacanta pt. a ne intalni din nou.
Elena, ma bucur ca esti bine si ai grija de tine si bb din burtica. Cat concediu ai ?
Ii veti face petrecere lui George ?
Cred ca abia asteapta sa sufle in lumanari.
Gaby, in sfarsit, am aflat data la care vei fi miresica !
Bine ca ai scapat si de ate, acum poti rade linistita, cat decat, nu ?
Georgi, ma bucur ca ai vei lucra intr-un colectiv super !
Asteptam povesti cu prima zi de cresa a zambaretei scolarite !
Adriana, ca si Georgi, cred ca aveti niste emotii cu inceperea cresei pt. micutii vostri. Dar o sa vedeti ca mai repede se acomodeaza ei, decat parintii cu gandul la a-i lasa singuri pe micuti la cresa.
Monica, Alex cand incepe gradinita ? Asteapta ?
Ruxi ce va face ? Va merge la gradi doar de la anu' ?
E mai bine mititica cu urechiusele ?
Iri, spor la treaba si pupici tie, si frumoasei tale !
Lory, ce mai face Alinutzul ? Dar tu ?
Ce vreme aveti pe acolo ?
Esme, venim sa te ajutam, cum sa nu ! Facem galerie, sa aveti spor la munci !
Va doresc un weekend cat placut ! Sa ne "revedem" cu bine, luni !
Va imbratisez si va pup pe toate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare scorpiute,
multumesc mult de incurajari nu stiu ce ma faceam fara voi, fara toate fetele de pe DC...ce bine-mi prind vorbele "bune"
ma bucur ca sunteti toate bine, asa si trebuie ca doar a inceput we si trebuie sa fie distractie.
noi suntem bine, continuam insa tratamentul pana luni seara(de data asta corect)
va pup pe toate sa aveti un we fain de tot

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Va pup si sa aveti un weekend fain!
Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara la fetele,
Noi inca suntem la Constanta,abia marti dimineata ajungem acasa.Am reusit a imi iau si permisul de sofer,saru-mana de ajutor Adrianei si sotului ei,am facut si noi o baita pe cinste in mare si cam atat,ca s-a cam stricat vremea p-aici.
Adriana,am tot asteptat sa ma suni. Daca nu apucam sa ne vedem mai zic o data saru-mana si raman datoare...Io maine am de mers iar la rude si luni dimineata fac bagaje si ultimele cumparaturi...
Dragelor,mai vorbim cand ma intorc...Va pup si sa aveti parte numai de bine.
Gabi,ce faci?Cum te simti?Scuza-ma ca nu te-am sunat...aici sunt intr-un continuu vartej,plec dimineata si ajung intotdeauna dupa 8-9 seara,nani si dimineata o luam de capat...Te pup si iti doresc numai bine!

Dragelor,pupaturi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna!!!

Offf...merit deja taiata de pe listuta . Abia acum am reusit sa citesc din urma si vreau sa o pe GABI si sa-i doresc refacere cat mai rapida . .

In rest va imbratisez pe toate si va doresc o noua saptamana minunata(asa ca voi).

*grupul fetelor fantastice *
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, iarta-ma.stiu ca trebuia sa te sun dar am avut ceva de rezolvat urgent.sper sa apuc sa te sun si sa ne vedem, daca nu imi cer scuze.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput