Minunatele Scorpiute (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
bolnavioarele si bolnaviorii si insanatosire grabnica.

Adriana spune-mi ce pui maine in plasutza lui Razvan la camin.Sotului i-au spus de haine de interior, papuci, prosop, sapun, hartie igienica.Mai e ceva?
Acum merg la piatza sa-i cumpar papucei si prosopel.

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragelor! Eu vad ca simt tot mai mult sarcina asta... mi-e rau de numar orele, chiar mai aiurea decat la George. Sa treaca timpul mai repede si apoi sper sa fie ok.
Georgi, eu i-am pus lui George o gentuta cu schimburi, de la chilotel, pana la ciorapi... si bagajul mare avea: prosop cu numele lui scris pe el, pijamale, la fel cu numele scris, papuci de casa, hartie igienica, sapun, servetele, canita. De regula il duc imbracat de acasa comod, nu mai stau sa il schimb acolo, altii asa procedeaza dar eu mereu sunt in contratimp (mama denaturata ce sunt). Are mereu panatloni cu elastic, asa ne cer educatoarele, sa le fie mai usor cand merg la toaleta. Cam asta e important! Tinem maine pumnii zambaretei sa fie viteaza si sa se acomodeze din prima!
Va pup in gashka, duminica placuta, pacat ca nu pot iesi afara, s-a mai "insorit" putin! Dar nici pana la colt nu ma mai incumet la ce rau am in mine!
Sa fiti iubite, Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Eu sunt pe-acasa, mai e un pic si a trecut ziua...si nu puteam sa o las sa treaca fara sa va salut si pe voi!

HELLENE, imi pare rau ca nu te simti prea bine, asa am patit si eu cand am fost gravida, vreo 2 luni am fost vraiste! Sa dea D-zeu. sa-ti treaca raul cat mai repede!
ZAMBAREATA & RAZVAN, maine o iau de coada?si pe mamici ca sa le treaca supararea sa nu planga prea tare de grija copiilor! Cand mi-aduc aminte cum plangeam si eu cand il lasam pe Alinut la gradinita mi se rupe sufletul! Va pup inca o data si bafta!
ANINA, noi suntem bine, Alinutul cu nebunii...multumesc lui D-zeu ca nu mai plange dimineata cand il duc la gradinita, in rest ce sa-ti spun...ma supara ca nu face kk la olita inca!Pipi face la wc dar kk nici nu vrea sa auda! Sper sa se dea pe brazda cat mai repede ca mai avem o luna si facem 3 ani!Aici este inca foarte cald, se pare ca pana prin octombrie o va tine tot asa si cam atat despre noi! Voi ce faceti? Cristinuta este bine!pe amandoua!
MONICA, GABY, ANA, va pup si pe voi!
Fetelor, ma opresc aici, va doresc o duminica placuta si sa auzim numai de bine!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Fetelor, am revenit! Am reusit sa pun catevanoi, si va invit daca aveti timp si placere sa le vedeti si voi!

Inca o data va si aveti grija de voi!

Lory_k mamica lui ALIN CRISTIAN (3.10.2003)
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Multzam Elena.La hainutze de schimb ma gandisem si eu asta in caz de accidente.Tin minte cand il avea sora-mea pe nepotelul meu la camin si se intampla sa mai faca pipi si nu mai aveau haine.Il imbracau in hainutze de la ei si era asa caraghios...Ziceai ca-i un pui de Doamne-ajuta.Scump foc.Deci mai adaug pe lista servetele si canutza.
Mersic.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Lory... vorba lui George: "Cine este doamna stralcitoare?" Tu infloresti, iar Alinutul m-a lasat.... uite asaaaaa, are cravata si costum? Zi drept ca v-ati sus la agatat fetite!
Georgi, la mine e verificat: daca nu duc apar accidente. Insa si daca transpira are cu ce sa il schimbe, sa nu stea ud acolo! Eu i-am dus canita (si restul parintilor la fel) sa fie numai a lui. O iau saptamanal acasa sa o dezinfectez.
Dana, nu te sterge nimeni de pe lista, sigur ai avut motive sa nu mai scrii!
Ana, te astept acasa... sa mai stam la povesti!
Pup la toate, am mancat prune, ca aveam o poftaaaaa, mai am, cine are drum la mine va servesc!
Dupa amiaza placuta, Elena

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiutelor,
razvan si stefaniabafta multa si succes la camin
elenalasa ca starea asta trece dar in schim ramai cu minunea cea mica...ai sa vezi ce repede trece per asta de greturisi pilotistului
loryce frumuhsei sunteti amandoi ceesti in rochitza rosie
anasa ajungeti cu bine acasa
danabine ai revenit
gabycum mai esti?
noi suntem binishor...ruxi s-a cam chinuit azi sa faca kk desi a papat cam acelasi lucru...nu stiu cum a reusit sa se constipe din nou...oare sa fie de la atat antibiotic? hai ca maia vem o zi si scapam de el.
va pup pe toate si va doresc o Duminica placuta in continuare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

georgi, razvan nu incepe maine ca nu sunt gata cu dosarul.cred ca lunea viitoare.mie mi-a spus un prosop cu initiale, pijama, pampers(ca noi mai folosim), servetele umede(ca mai folosim), hartie igienica, totosi sau papuci(noi inca nu stim sa mergem in papuci asa ca punem niste ghetute de interior,o olita rosie, un scaunel, si apoi mi-a spus ca niste canite si farfurii o sa-mi arate de care sa fie la fel ca sa nu se certe.
elena, ai mare dreptate cu imbracatul comod.nici eu nu stau sa pierd timpul sa-l gatesc ca sa-l schimb acolo.oricum nu ne alege nimeni dimineata.cel putin in partea de sus asa o sa fac.eventual in jos ii trag niste blugi si-l schimb acolo cu un trening mai lejer.
va pup fetele, va doresc o duminica placuta.fug la nunta, la o cununie de fapt.

,

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

gerogi, si niste schimburi pentru daca transpira, un maieu, un tricou, un bluzon de schimb, si 2 barbetici pentru cand mananca sa nu se murdareasca.noi suntem mai mici asa ca difera un pic.

albumul meu

Mergi la inceput

iar scriu aiurea.am vrut sa zic georgi.iarta-ma

albumul meu

Mergi la inceput