Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La multi ani Mariucaaaa!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai dragi si luptatori! Cristina

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani, Mariuca!! Multa sanatate si sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

LA MULTI ANI Mariuca
Cu ocazia zilei tale de nastere iti dorim sa ai parte de zile senine,sanatate si multa fericire alaturi de parinti !!!

De dimineata strang prin casa pentru ca maine vine echipa de muncitori pentru renovare. Cred ca de acum voi intra mai rar pe DC.
Va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

dragele mele mamici va multumesc pentru urari!sanatate si voua si bucurii multe alaturi de cei dragi voua!
Azi a fost o zi superba si am petrecut minunat alaturi de invitati.revin maine cu poze.
pupici si o saptamana cat mai placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sa va povestesc ce am patit vineri la gradi...
Am aliniat copii la usa sa iesim afara in curte, si cand sa deschid usa, 2 copii au zbughit-o deja...si atunci am vazut un sarpe agitat ca se foia pe trotuar!!!! Am incremenit!!!! Nu stiam ce sa fac mai intai...am inceput sa strig la copii sa intre inauntru, si la cei 2 care iesisera sa incremeneasca, ei fie nu isi dadeau seama ce se intampla...fie curiosi, nu conteneau sa navaleasca peste mine spre sarpe!!!
De abia i-am bagat inapoi, am sarit peste sarpe (desi imi e tare teama de ei) i-am luat pe cei 2 la subtzioara, am sarit din nou peste el...i-am bagat in clasa si am chemat ingrijitorul...
Care a constat ca e un sarpe cu corn (foarte veninos) si s-a chinuit sa il goneasca cu o matura...

Cica sunt foarte rari serpii prin zona aia...dar am ramas cu imaginea sarpelui care se unduia pe acolo (saracul era si el la fel de speriat si incerca sa fuga) si cum se ridica si scotea limba la noi...br...sper sa nu ma mai intalnesc vreodata cu ei...uf...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Lucia, cred ca e tardiv acum, nu stiu cand sunteti sau daca ati fost deja nasi, dar totusi iti raspund. Nu cred ca are importanta culoarea vinului. Noi am dus de fiecare data vin alb.
Sinzi, prin ce ati trecut si voi cu sarpele. Bine ca s-a terminat totul cu bine. Nici mie nu-mi plac reptilele (serpii imi provoaca frisoane numai cand ii vad).
Crig, frumoase coifurile, chiar nu cred ca ai fi gasit asa frumoase in comert!
Criss, grea perioada va asteapta! Dar cine o sa aiba casa frumoasa? Bafta la renovare!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Intr-adevar, ce scurta e vacanta mare, Sinzi ! Si orice vacanta, de fapt. Parca mai ieri am adus nepotelele la noi, iar acum, gata, aproape s-a terminat vacanta si au plecat, acasa.
Stiu ca in unele tari este foarte scurta vacanta dintre anii scolari.
Credeam ca va fi grea despartirea, dar Cristina nu s-a manifestat nicicum. Si-a vazut de joaca ei cu papusile, a scris pe intelesul ei, si a citit povesti papusilor. Tare imi place cand se joaca si vorbeste intr-una de ale ei cu papusile sau cu alte jucarii.
Va merge si Cristina la gradi, dar altfel este cand partenerii de joaca(si nu numai) sunt chiar in casa.
Iar gradinita cu program scurt(de stat) incepe abia pe 15 sept., o data cu scolile. Exact cand noi plecam la Buzias. Asa ca, mititica mea mai are 1 luna de vacanta.
Doamne, Sinzi, ce experienta neplacuta cu sarpele. Dar te-ai descurcat, bravo !
Am vazut si pozele de la petrecere, Cristina. Ce frumos s-a distrat Mariuca de ziua ei ! Si ce tort imens si de basm a avut !
Sa inteleg ca ii plac personajele din Padurea celor 100 de stejari ?
La fel si Cristinei.
Caruciorul acela cu bb abia l-a primit de ziua ei ? Tare fain este !
Urmeaza petrecerea lui George al Elenei !
Ce tort isi doreste George, Elena ?
katty, ce mai face Andrei ? Tot cu Ana ?
Lucia, ma bucur ca Liviu pune pe el. Desi, mie nu mi se pare slab. Ce mai deseneaza ?
Lia, khristin, unde ati disparut ? Ce mai fac, copilasii vostri ?
Va doresc o zi faina in continuare si o seara si mai faina mai tarziu...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nina, da Andrei este inca la sora mea cu Ana. A fost la noi de vineri seara pana ieri seara! Joi trebuie sa plecam sa-l ducem la tara, inca trei sapatamani! O sa stea cu mama acolo!!!
Ai intrebat de Lia si Khristin! Lia (ruxij) am vazut ca i s-a inchis contul la cerere, , dar nu stiu de ce!
Eu n-am vazut pozele de la petrecerea Mariucai! Tu unde le-ai vazut??!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ne-am intors si noi de la botez, adica eu, singura, pentru ca am avut iar necazuri. L-am luat pe Liviu cu noi la biserica, nu a vrut sa manance nimic decat dimineata, apoi a mers cu noi si la restaurant si a stat pana la aperitiv, dar intre timp i s-a facut rau si foame si nu voia banana sau ce mai era pe masa si a stat asa obosit, nemancat, a mancat apoi ceva din aperitiv si l-am dus acasa cu tatal meu, la ai mei, si cand i-am pus termometrul si am vazut ca are 38.5 nici nu m-am mai intors la restaurant, am ramas cu el acasa, temperatura i-a scazut pana la 37.7 pana azi cand a inceput sa ii creasca la 39.7 desi era pe antitermice la 4 ore.I-am dat si un novocalmin, doctorita de familie a spus ca nu poate trece sa il vada decat pe seara iar eu pe seara merg sa fac baita finului asa ca sunt un pic cam stresata, mi-e teama sa nu ii creasca iar temperatura, abia maine putem merge cu el la Budimex sa il vada doctorita lui. Acum am sunat la ai mei si are 37.8 si nici un alt simptom.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si-a inchis Ruxij contul?? Ce rau imi pare!!!!! Macar la copilasii sa mai postezi Ruxij!!!!

Katty, voi nu incepeti gradinita??? Sau vrei sa ii prelungesti vacanta lui Andrei?

Nina, probabil ca le va simti lipsa mai tarziu!! Si David se joaca bine singur (ca nu prea are de ales)....dar am observat ca poate din cauza asta e tare egoist...nu prea imparte jucarii...
Dar nici nu prea a avut parte de tovarasii de joaca care sa il invete cum sa se joace si sa imparta....

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput