Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si noi avem probleme cu mancarea! Pana la gradinita manca orice (inclusiv toate legumele din ciorba, chiar cerea sa i le dau). De cand e la gradinita, unde le da felul 1, 2 si desert, s-a mofturosit, in sensul ca maninca supa cat mai clara, fara patrunjel, rosii sau alte legume vizibile. Sa fie doar paste si carnita. Ce mai accepta sunt morcovii si cartofii. Iar la felul doi nu mai vrea decat cartofi piure sau natur si friptura. In rest, nu mananca cascaval sau branza (doar Almette). Ii mai plac cremwurstii si pateul de ficat, dar nu-i dau prea des, iaurturile simple, nu dulci sau cu fructe. Dimineata mananca doar lapte cu cereale (niciodata altceva).
Nicoleta, cum mai e Stefan?
Crig, ai rezolvat pana la urma?
Sinzi, si noi avem probleme cu jucariile insirate prin camera, mai ales cu traseele (de masinute). Unele piese sunt culoarea covorului si nu le vezi si vai mama lui cine calca pe ele!
Elena, sanatate si lui George!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Abia am ajuns si eu acasa.Din fericire azi am avut zi scurta de munca si acum ma pregatesc pentru ziua Mariucai cu ultimele detalii.Nu am gasit coifuri si-mi pare rau dar voi incerca sa-i bucur cu alte surprize pe copilasi.
pupici si revin mai tarziu

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Crig, imi pare rau ca nu ai gasit pana la urma! Eu nu voi avea cum sa intru in weekend pe net (ca plecam undeva la tara), dar ii urez Mariucai, multa-multa sanatate, fericire, sa creasca mare si sa aiba parte de tot ce-si poate dori! . Iar voi sa va bucurati de ea!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Mariuca !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, sa-ti bucuri parintii multi ani inainte !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Cristina !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, voastra !

La noi, pleaca fetitele...Cristinuca va ramane singurica, dupa 2 luni petrecute cu verisoarele ei dragi. Deja, asteptam vacanta de iarna !
Va doresc un weekend cat mai placut, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Am iutat, Cristina, sa va urez Petrecere Frumoasa, si va asteptam cu poze!!!

Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Cristina petrecere frumoasa de ziua Mariucai.Sinzi, Liviu a inceput sa manance bine, chiar mi-e frica sa nu il deochi.Katty, ca tot te oferisei sa ma sfatuiesti legat de botez. De care vin sa duc la biserica la preot? Rosu sau alb sau nu conteaza?

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Dragele mele mamici ,
Va multumesc din toata inima mea pentru urarile voastre.La randul meu va urez si eu tot ce-i mai bun pe lumea asta...multa sanatate!
pupici

patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Lucia sa aveti si voi petrecere placuta la botez!
Am reusit sa fac ceva.
Uitati aici.Mariuca e tare fericita si tot isi canta Happy Birthday!anticipat..hihi
pupici

patatina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim Cristina!Pai coifurile astea par mai frumoase decat orice ai fi putut cumpara gata facut. ARata foarte bine.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani dulce Mariuca!!!! NE grabim sa iti uram azi, sa nu pierdem fusul orar!!!!

Criss, Ernesto la noi a fost tare bland (din fericire), acum e in alte parti si isi face de cap (desi se asteptau sa se calmeze si mai tare)...
Ah...as vrea si eu sa mi-l indoape cineva, ca mie mi s-a cam acrit...dar parca acum in ultima vreme, cand mananca ce vrea si singur s-a mai ingreunat!!!
Sau ii mai tin in brate pe copilasii de la gradi, care sunt asa slabi si nu imi mai dau seama!!! hihi...

Katty, si David mananca carne pe banda rulanta!!! Si lui ii plac friptanele!!!
Eu nu stiu cum el nu calca in jucariile lui insirate prin casa...ca el mereu le iau in picioare!!!!

Nina, ce scurta e lunga vacanta de vara?? Ah...si eu ii simt lipsa!!! hihi...
Dar Cristina va merge la gradinita, nu? Are acolo alti prieteni!!!

Lucia, bravo...eu ma bucur ca David mananca singur si ca am scapat in mare de indopat si alergat dupa copchil!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput