Copilasi din 2002 (27)
Raspunsuri - Pagina 10

katty spune:
Sinzi, nu stiu daca ruxij mai poate posta nici macar la copii, daca i s-a inchis contul.
Da, i-am prelungit vacanta lui Andrei cu 2 saptamani. Stiam de la inceput ca va fi asa, fiindca mama vrea sa-l ia NEAPARAT la tara (aer curat, vacuta, oua etc.) si nu putea decat in septembrie. faza naspa e ca e in nordul Moldovei si trebuie sa-i ducem noi (500 km dus+ inca 500 de intors). plecam joi, ei raman acolo, noi ne intoarcem duminica!
Lucia, i mi pare rau ca a fost bolnavior Liviu, dar sper sa se simta mai bine acum! Sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos!!!! Cum il cheama? Sa ne pui si noua poze sa-l vedem!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei

crig72 spune:
http://family.webshots.com/photo/553758443/2093430710065090328BWflMZ
cateva poze de la ziua Mariucai.Azi noapte am reusit sa le pun pana la urma dar n-am mai postat si aici la copilasi ca n-am mai fost in stare.Sa nu va suparati pe mine
Multumesc mult pentru felicitarile de pe mail!!Superbe !!Mariuca s-a amuzat la toate.
Da Nina ii place si nu numai ei si mamicii.
Lucia cum se simte Liviu?
va pup si revin mai tarziu
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

light spune:
Liviu tot cu febra mare si nimic mai mult, in final am mers la medicul nostru de familie pentru ca nu a mai fost chip sa gasim doctorita lui de la spital si am aflat ca desi io nu vazusem rosu in gat, are angina eritemoasa, a 4 a pe anul asta, si ne-a recomandat antibiotic, asa ca desi am scapat fara la celelalte 3 acum nu am mai stat pe ganduri si i l-am dat.Poze de la botez o sa descarc acum dar nu le pun pana nu o sa le prelucrez si deocamdata sunt taaaaaaare obosita.Cristina, v-am trimis si noi felicitare si am bifat optiunea 'anunta-ma cand va fi ridicata felicitare" insa nu am primit nimic. Voi ati primit de la noi, aia cu puii de catelus multi multi?
fara drept de semnatura

light spune:
Cristina, superbe pozele de la ziua Maiucai, nu am cuvinte sa spun cat mi-a placut, cred ca a iesit totul nemaipomenit, ce sa zic, am vazut doar cateva poze, dar m-au trecut fiorii si am simtit parca emotia voastra si a Mariucai.
fara drept de semnatura

Gabbriela spune:
Sanatate la toti pitici scumpi
Va invit sa trimiteti o poza clara cu tortul de la aniversarea pitilor.
Poza de preferat sa fie clara, doar tortu sa apara in poza (daca apar si copii e ok cu conditia tortul sa se vada clar si in detalii).
Pozele se primesc la atelierul piticilor si se pun pe albumul Torturi de la aniversarile piticilor
Daca aveti poze cu torturile de la toate aniversarile copilului nu ezitati sa le trimiteti. Daca copilul a avut 2 sau 3 torturi diferite pe aceeas aniversare trimiteti toate pozele
O zi superba
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

khristin spune:
Crig, sa-ti traiasca Mariuca, La Multi Ani cu intarziere, e o scumpa
Nina, m-am uitat pe pozele voastre intr-o zi, Cristina o frumoasa, si se pare ca a avut o vacanta pe cinste
Sanziana, bine ca ati scapat de Ernesto...La noi aici a fost numai ploaie din cauza 'mnealui
De ce si-a inchis contul Ruxi?
Eu de maine incep efectiv activitatea...mi-am poleit zambetul, revizuit planificarea
, sa-mi tineti pumnii...acum mergem la restaurant, sarbatorim 10 ani de casnicie
Cristina
noi si poze mai noi

crig72 spune:
Khristin multumim!si multi ani inainte si voua! Si noi am sarbatorit de curand cu doi mai multi ca voi.
Lucia am primit pupiceii de la catelusi dar nu stiu de ce nu ai primit confirmarea.Intr-adevar a fost o petrecere reusita si chiar sa stii ca am avut emotii....de fapt eu oare cand nu am?
O sa mai pun poze dar nu reusesc pe dotphoto unde as fi vrut.Dupa ce le culeg de la prieteni o sa va arat mai multe.
noapte buna!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

sinzi_ana spune:
Hai sa va amuz cu o poveste:
Un pupic si va invitam la o plimbare de weekend impreuna cu noi
Ca intotdeauna imbatranesc si sunt furioasa pana cand e gata si sotul meu cu toate "documentele" la bord!!!
In sfarsit suntem gata de plecare dar nu pierd ocazia sa il mai bombanesc un pic pe Radu la plecare
Ne intalnim cu gasca vesela si la drum!!!
Dimineata ne racorim la piscina si David face pluta , e un inotator perfect...!!!!
La pranz mancam in oras...
Sotul conduce
Eu ma relaxez in dreapta
Iar David admira privelistea din zare
Ne oprim la un restaurant sa mancam in familie
E destul de ...cald azi dar am descoperit ca limba un pic pe afara ajuta!!!
Asa ca stam si putin la umbracu prietenii nostrii buni!!!
Mai pe seara sotul trage de niste fiare sa puna ceva muschi pe el
Eu privesc ganditoare
David roade snackuri sanatoase
Apoi face o intrecere cu tati
Si ziua s-a incheiat...plecam spre casa
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

sinzi_ana spune:
Cu alte cuvinte am fost azi la gradina zoologica si David a fost tare incantat!!!!!!
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

sinzi_ana spune:
Si mie imi pare tare rau ca Ruxij si-a inchis contul!!!!!
Ruxij, nu te razgandesti poate?? Macar sa intrii doar aici cu alt nick...
Katty, si eu l-as lasa acolo cat as putea de mult!!! Mai ales ca nu e singur, ca o are pe verisoara lui cu care socializeaza!!! Si mai profitati de vremea care va permite!!!
Lucia, uf...sanatate multa lui Liviu!!!! Nu mai stiu daca ai incercat ceva de intarire a sist imunitar...La noi mare succes a avut Imunobaby (si il recomand tuturor)...nu stiu daca coincidenta sau nu...dar cand a inceput gradinita am inceput sa ii dau (toamna si primavara) si Doamne Ajuta nu am mai avut absolut nici o pb cu el...nici macar cand am ajuns aici...si banuiesc ca am dat de alti virusi....
Si vitamina C mereu iarna...fie fiola, fie lamaie sau grapefruit, fie fructe multe...sau chiar pastilute de Vit C (bombonele!!!)
Gabb...eu nu cred ca am nici o poza cu vre-un tort!!! hihi..oricum nu una de calitate....hm...
Khristin, La multi ani pentru cei 10 ani!!!!!
Numai noi suntem "incepatori"....vom sarbatori 4 in curand...si pana acum mi se parea asa mult...acum cand va citesc mi se pare asa putin!!!!
Si aici ne tine tot intr-o ploaie...dar nu imi pare rau...hihi...ca e "racoare" adica cat de racoare poate fi in Florida, si poti sa stai mai mult pe afara !!! De asta am profitat si am fost la Zoo...
Succes la poleit "zambete"!!! hihi...
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor