Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna mamici si pitici.
Cum a fost la voi prima zi de gradi, ca la noi n-a fost.
Carina-mandarina s-a imbolnavit, febra mare, varsaturi.
La spital, diagnostic:herpangina si o caruta de medicamente.
Deocamdata am scapat fara internare, sper sa nici nu fie nevoie.
sinzi_ana, mi-a placut tare mult povestea vizitei la zoo, mi-a mai
alungat tristetea. Cred ca atunci cand sunt copiii bolnavi ar trebui
tratati si parintii impotriva fricii.
Gabbriella, singura poza clara cu tortul nostru e de la 1 an, dar nu e tocmai aspectuos tortul, ca e facut in casa. Trimit poza diseara.

Crig sa-ti traiasca minunea si sa fiti toti sanatosi si fericiti!
Lucia Mirela, va doresc sa va insanatositi repede.
Va astept cu povesti, impresii, emotii de la gradi.
Pup,
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Am niste restante LA MULTI ANI! pentru Mariuca noastra iubita! Nu am internet acasa, scuze Crig...

Revin si eu dupa o perioada urata si plina de detoate... Am fost in concediu medical. Joi, probleme cu zona lombara... Vineri, febra mare si amigdale inflemate... duminica abia am inceput tratamentul cu antibiotic... Amigdalita pultacee. Dar m-a pus la pat, norocul a fost ca a putut veni sotul mai devreme din delegatie si... Uf, a fost destul de greu. dar trece. :)
Stefan este ok, nu pare sa fi luat de la mine ceva, este voios... Plange ca nu vrea la gradinita...
Voi ati fost harnicute si ati scris mult, voi citi si eu in tihna in timp, cand il voi avea... am citit ceva si..
Sinzi, ce bine ca nu a fost urat la voi! Cat despre jucarii, si Stefan le lasa peste tot, insa uneori mai facem si ordine :)). Si noi avem aproape peste tot parchet deschis la culoare si nu le putem confunda cu el (un singur covor avem in toata casa, deocamdata...). Dar tot mai calcam si noi in cate una de ne vine sa...Imunogrip Junior nu are ecchinaceea?
Lucia, circula o viroza urata care ii afecteaza pe copii si la burtica... Asa a fost Stefan. Sper ca Liviu sa bine.
Khristin, LA MULTI ANI! pentru aniversare, si noi facem 10 ani de cand suntem impreuna in decembrie. Abia astept, poate vom reusi sa facem ceva special.
Nina, ce bine ca micuta ta are inca o luna de vacanta!
Revin, mai am si de lucru.
Nicoleta

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu Mariuca cea indragostita de caruciorul cu bebe. Banuiesc eu ca este un cadou... Foarte frumoasa locatia. Noi nu avem in Bv asa, sau o fi si nu stiu eu... Si tortul, superb.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi multumim pentru sfaturi!Va multumesc tuturor pentru urarile de insanatosire.Nicoleta, cica nu e viroza, e amigdalita in toata regula cu dureri usoare de burtica pentru ca sunt niste ganglioni acolo care corespund ceelor de la gat, in fine cred ca intelegi. In rest fara voma sau diaree, insa cu febra mare si noaptea trecuta. A facut 39.5, l-am imbaiat in apa calda, i-am bagat ciorapi cu otet, plus antibioticul + novocalminul care si-a facut efect abia dupa o ora jumate si in final de la 4 dimineata ne-am mai linistit. Nui-a mai crescut febra, sper sa ramana asa.Fug ca suna telefonul.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Lucia, Stefan a avut o viroza cu rosu in gat, a si vomat de 3 ori in prima zi... scaune moi, febra mare 39,5, tot tacamul, ba si o iritatie gastrica de m-a bagat in boale! Ei, acum este randul meu, eu am amigdalita pultacee. Uf, ce nasol e antibioticul asta!
Lasa, ca se face puiul tau bine si veti uita. S-a intamplat cand te asteptai mai putin... Asa cum este mai rau si cum ni s-a intamplat si noua. Multa sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nicoleta acum ca tot incepuram antibioticul am avut inspiratia sa cumpar biotics baby care e un praf ce contine bacterii lactice si e recomandat ptr protejarea stomacului atunci cand se administreaza antibiotice.Nu s-a mai vaitat de burtica, sper ca asta a fost tot de data asta, adica febra asta mare in doua episoade de ne-a bagat in sperieti si atat.Va pun si cateva poze de la botez, imi pare rau ca nu am mai multe din biserica, dar voi primi in curand un dvd de la fini cu tot ce s-a fotografiat si va voi arata mai multe:Poze de la botez

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Deci, asa se explica absenta Liei(ruxij).
Tare rau imi pare ca nu intra macar la noi, aici.
khristin, felicitari pt. cei 10 ani de casnicie ! La cati mai multi ani fericiti, plini de dragoste si bucurii !
Tinem pumnii pt. azi, sa nu ai emotii prea mari si sa fie un succes prima zi !
Nicole, am reusit sa trimit si eu, poze cu torturile Cristinei. Insa, exact de la a 4-a aniversare nu avem poza cu tortul. Dar vom avea.
Ce face Julian in mica vacanta ? Cere la gradi ?
Pupici si toate cele bune, draga mea !
Sinzi, mulutmesc pt. povestea haioasa cu poze ! Mai vreau !
Katty, eu reusisem sa vad pozele de la aniversarea Mariucai vizualizand albumele Cristinei.
Lui Andrei ii place la bunici, in nordul Moldovei ? A mai fost, acolo ? Va fi si Ana cu el ?
Cristina, inainte de a face diabet, mai mergea si ea cu mama mea la Toplita, la sora mea, la verisoarele ei si nici nu ne ducea dorul. Daca are parteneri de joaca, nu simte atat de tare lipsa parintilor.
Lucia si Nicoleta, tare afurisite sunt problemele cu gatul, stiu. Insanatosire grabnica lui Liviu si tie, Nicoleta !
La fel si Mandarinei tale, Nadina !
Cred ca, majoritatea copilasilor de aici, din RO, incep gradinita pe 15. Iar prima zi de gradi cu emotii ...tot asa, majoritatea au avut-o anul trecut.
Eu imi amintesc ca aveam emotii mai mari decat Cristina, iar ea n-a avut nimic. Incepusem pregatirea psihica cu povesti despre ce frumos este la gradi cu mult timp in urma. Iar gradinita era alaturi de blocul nostru, era curtea in care ieseam la joaca de cand era ea bb.
In fiecare dimineata se uita curioasa la cei 2 baietei care plangeau, cand erau adusi la gradi. Era cea mai mica(2,8 ani), cea mai linistita, cea mai cuminte din grupa(combinata). Timp de 1 luna a mers cu placere la gradi(cu program prelungit), apoi a inceput sa mearga mai greu, caci ii plecase partenerul de joaca la alta gradi. Cam asa a fost la noi.
Va astept povestile, doamnelor !
Elena, ce facei ? Esti bine ? Pregatesti tortul pt. George ? [;0]
O zi cat mai faina in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Eu pana sa dau comanda de tort pentru George m-am apucat de gem de prune: George incantat, mi-a spus ca lui ii place gemul (si asa si este, imi cere dimineata cate o felie)!
Va multumesc pentru urari, eu am emotii la fiecare aniversare a lui, retraiesc fiecare moment si ne uitam la toate pozele adunate de la nastere incoace! De la anul vom aduna mai multe amintiri si vom fi de doua ori mai fericiti!
Va pupam si va dorim muuulta sanatate si zile faine de toamna, sa mai alergam pe afara!
Ah, tortul pe care il vrea George trebuie sa fie musai de ciocolata, si avem noi cofetaria de la care ne aprovizionam mereu!
Elena si George

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ceau fetelor,
noi suntem bine sanatosi, Julian cam nervos si nerabdator sa mearga la gradinita, nu prea ii prieste vacanta , simnte lispa copiilor.
Duminica am fost la munte la pescuit, nu avem poze, dar ne-a prins ploaia tare ia placut la pitic.
Maine incepe scoala, sper sa reusesc sa fac ceva poze, cu camera aia parlita a mea.
Fetelor pozele cu torturi, m-am gandit sa fie asa un locusori cu amintiri de la zilele piticilor, nu conteaza ca tortu e facut in casa, ca e sau nu e aspectos, ca sunt copii sau nu in poza, atata timp cat se vede tortu si ce e pe el e ok.

khristine felicitari pt cei 10 ani de casatortie, multi inainte fericiti si impliniri.
nicoleta, lucia sanatate la pitici
ruxij scrie ceva pe adresa de la copii din 2002 daca pe DC nu mai postezi, imi pare si mie rau ca ai inchis contul.
crig pozele de la ziua lui Mariuca sunt super si Mariuca e o dragalasa.
helleneC cum e sarcina? Ce tema va avea ziua de nastere a lui George? Sa ne dai si noua poze, ok?
nina pupici lui Cristina scumpa.. cum ii este fara verisoare, le simnte lipsa cred eu.
sinzi super pozele de la zoo, si la Julian i-a placut tare la zoo, abea l-am dus acasa de acolo.
nadina sanatate lui Carina

pupici la toate mamicile si la toti copilasii

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gabb, noi nu ii facem ziua nicaieri lui George maine, in schimb pe 8 sept mergem la tara unde este si sarbatoare mare si vin ca si anul trecut copilutii de acolo cu care s-a jucat atata vreme. Vroiam sa mergem in parc, insa unii prieteni ai lui sunt plecati in perioada asta, sunt doar 2 care vin acum. Iar la camin am vorbit deja cu doamna si ii voi duce dupa ce incepe caminul, pe 18 sau 19 septembrie. Ii organizeaza asa ca la fiecare copil, asta si asteapta George si viseaza sa ii spuna doamnele "sa fii sanatos"
In rest, sarcina inainteaza, astept sa treaca cele 7 luni jumate ramase (mi se pare cumplit de mult), si de fapt astept sa treaca fiecare zi mai repede sa ma bucur de minunile mele!
Va pup pe toate, ma intorc la gemul meu!

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput