Copilasi din 2002 (27)
Raspunsuri - Pagina 12

Nicoleta spune:
Servus.
Gabb, ce fain va distrati! Eu in week-end am bolit... :(.
Elena, si eu am observat ca lui Stefan ii plac aniversarile de la gradi. Si cand era mai mic, de cate ori aprindeam lumanarica de la vasul de aromoterapie incepe cu "Multi ani traiasca!...." :)). UIte, incep si eu sa visez la bebele meu cand ma gandesc la tine, m-am intalnit ieri cu mama unui coleg al lui Stef si zicea ca poate este si ea insarcinata (avea testul in geanta)... Ma apuca nostalgii..
Noi suntem bine, ieri am iesit in parc si Stefan s-a bucurat de o vreme frumusica...s-a tot zbenguit ca un iedut si seara a cazut de oboseala, la 8 dimineata inca nu se trezise... (ma gandesc la tanti Ica saraca, trebuie sa il linisteasca, mai plange dupa noi...)
Sa aveti o zi usoara.
Nicoleta

katty spune:
Va salut si eu, n-am timp sa va scriu pe indelete ca stau f.putin la serviciu (sunt cu Andrei - ca n-am avut cu cine sa-l las), maine dimineata devreme plecam la tara (nu vine si Ana, doar noi doi, Andrei si buni), si suntem in febra cumparaturilor si a pregatirilor de plecare!!!
Ne vedem saptamana viitoare cand ne intoarcem!!!
Va pup pe toate!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei

HelleneC spune:
Buna tuturor!
Noi vroiam sa ii uram La multi ani fericiti colegei de salon a lui George, Biancai de Oanaralu!!!
Bianca sa cresti mare, fericita si iubita si mereu incojurata de dragoste, ca si pana acum! Te pupam!
Elena si George
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

nadina spune:
Dragi mamici si pitici, Carina-mandarina se simte ceva mai bine, dar e in continuare f palida si mananca putin. Parca s-a topit, nu mai are obrajiori.
La multi sarbatoritilor!
Mie imi e putin frica de cum va reactiona mandarina la gradi, nu e f. ascultatoare. Om vedea.
Eu pt ziua ei vreau sa fac un tort in forma de catel, sa vedem ce-o iesi.
Nici noi nu facem party, ca nu are atatia prieteni. Poate ceva la gradinita.
Ce cadouri le cumparati? Mandarina isi doreste un carucior de papusa care sa nu se mai rupa dupa 2 saptamani. Deja l-am comandat.
Nadina

Anina_n spune:
La multi ani, George !
Sa cresti sanatos si voios, sa ai o copilarie ca-n basme !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Elena !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, minunea voastra de baiat, alaturi de minunea ce urmeaza sa se nasca peste cateva luni !
La multi ani si Biancai, colega de salon al lui George !
Felicitari, Oanaralu13 !
Elena, asteptam poze cu frumosul tau si tortul lui de ciocolata ! Sa aveti o zi superba, de neuitat !
katty, drum bun si calatorie placuta ! Aveti grija de voi !
Nicoleta, tu esti mai bine ?
S-a suparat Stefan ca nu v-a prins acasa cand s-a trezit ?
Sinzi, ce faceti ? M-am obisnuit sa citesc despre voi si nu avem nici o vste, azi.
Nadina, asa sunt micutii, slabesc usor si repede si recupereaza greu si incet.
Este foarte potrivit cadoul si sunt sigura ca ii va place, altfel nu te opreai la el. Vezi, ce a primit si Mariuca si cred ca este peste tot cu bb si caruciorul.
khristin, cum a fost prima zi ? Cum a fost la restaurant ? V-ati facut si cadouri ?
Nicole, Cristina zice ca nu simte lipsa fetelor, doar un pic, a Patriciei, cu ea jucandu-se mai mult. Deja, am observat expresii noi la ea, luate de la Patri.
Cum a fost azi la gradi ? S-a bucurat tare Julian, ca tot scriai ca parea ca ii lipseste gradinita.
Va doresc o zi faina in continuare si o seara si mai faina, alaturi de cei dragi de acasa ! Pe maine !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

gabibarta spune:
Buna, mamici de pitici din 2002!
Am ajuns si noi acasa dintr-o vacanta mai lunga.
La multi ani lui George! Ce surpriza ii pregatiti?
Va pup!

nadina spune:
Bine ati revenit Gabi, sper ca ati avut parte de un concediu frumos.
Nina m-am uitat din nou la pozele Mariucai si am vazut ca parea tare fericita de papusa si carucior. Mandarina ne-a cerut imposibilul un carucior si un bebelus viu. Sper sa nu fie dezamagita.
Nadina

HelleneC spune:
Revenim acum, George a cazut la datorie: doarme dus, de obosit ce era!
A primit masini prea multe, deja nu mai incap, are 2 cu telecomabda si alta mare, a fost foarte incantat de musafiri, desi erau adulti! Chiar a zis ca e multumit, probabil nu a trebui sa imparta masinile cu nimeni!
A primit si hainute, insa nici nu s-a uitat la ele, desi sunt splendide!
Faza urata e ca a vomat dupa masa, si m-am speriat, o indigestie ceva, mai ales ca azi a fost toata ziua emotionat ca are 4 ani si sufla in lumanare in sfarsit! Acum il pazesc sa vad ca e ok! Din cauza asta am renuntat la tortul de ciocolata si am luat ceva mai usor, ne revansam alta data cu tortul celalalt, a inteles oricum si a mancat putin!
Va multumim pentru urari, ma retrag langa el sa il pazesc!
O noapte buna, Elena si George
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

sinzi_ana spune:
Elena, LA multi ani pentru George!!!
Ah...ce copii mari avem...deja 4 ani!!!!
Nina, eu intru mai tarziu...pana vin de la gradi acasa, plus fusul orar...plus oboseala...
Nadina, eu am rasuflat usurata cu David la gradi...ca nici el nu e ascultator...dar macar isi bat capul altii cu el...hihi...iar mie imi ramane "crema de pe tort"...hihi...
Katty, drum bun si distractie placuta la tara!!!!
Gabb, ce vacanta ati avut? sau doar luni???
Revin si eu mai incolo...ma duc sa ma intind un pic!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

Gabbriela spune:
poze recente cu Julian - prima zi de gradi
Prima zi de gradi a fost super, Julian tare incantat si nerabdator se trezeste da fuguta la baie si se spala pe fata cu doua degete asa ca pisoiu lenes... periaza dinti 30 sec si e la masa... inghide de 2 ori si imi zice "gata, let's go mami to school" . Nici vb sa mai aiba rabadre, abea l-am convins sa mai mance ceva si sa stea la imbracat si dupaia sa ii periez eu dinti... am facut rapid cateva poze si in masina.. ajuns la gradi a repezit un "bye tati, see you later" un pupic rapid si a fugit in sala de clasa unde erau deja copii adunati.
Toti copii la un loc in prima zi pana se face imparteala, 2 ani, 3 ani 4 ani. dupa ce ajung toti pitici ii separe in clase diferite pe cei de 2 si 3 si 4... dupa ce le da testu (cand saptamana asta), ii pune in clasa dupa nivelullor, incepatori mediu sau avansati.
Ma pupacit si pe mine si ma impins pe usa afara, era fericit ca e la copii si bucuros, zicea la toata lumea ca acum are si el papuci cu beculete .
la 12:30 cand tacsu a mers sa il ia a zis ca terminase cu masa deja, si cu stransul mesei si astepta frumos sa il ia cineva casa...
Gata prima zi de scoala.
sinzi de miercuri 30 august si pana miercuri 6 septembrie, nu au avut scoala [itici, se pregateau clasele pt nou an scolar. Am petrecut acasa si pe la munte si pe la cumparaturi, incercad sa mergem des cu el si la park , dar tot a simntit lipsa copiilor de la scoala.
sanatate la toti copilasi .
La Multi Ani inca o data George si Bianca, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti cararile vieti presarate cu bucuri, noroc si fericire.
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato