Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va scriu un picutz ca n-am mai reusit in ultimul timp.Noi am inceput gradinita de luni asa ca avem deja o saptamana.Totul a fost ok pentru Mariuca chiar daca si-a schimbat clasa si pe Miss.De intrebat ma intreaba si acum de ce nu mai are aceeasi educatoare.Mi se pare nepotrivita pentru varsta lor adaptarea de la an la an cu alt educator.
Eu am dat-o in bara ca nu am luat flori in prima zi si bineinteles ca am primit reprosuri de la MariucaAsa ca azi am facut un efort si am ajuns si eu cu floricele la gradi.Am fost tare ocupata si bioritmul meu sufera schimbari.Maine incepe scoala si unii se pare cu o greva.Eu nu-mi mai pun sperante in asa ceva.Schimbari cu siguranta nu vor fi.
cu numerele va lamuresc eu 8 1/2 e 25,9 e 26,9 1/2 e 27,10 tot 27,
10 1/2 28 etc
succes pentru pitici si sanatate multa!
pupici

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Andrada are 104 - 105 cm si cam 16 kg,dar nu imi fac probleme ca este slabuta. Arata bine . Se poate si mai bine dar si eu eram o slabanoaga si sotul meu la fel. Oricum mai bine slabut decat gras. Parerea mea.
In rest stam bine. Pana acum am scapat de raceala, dar incepe gradinita si recuperam noi .Nu am mers astazi la gradinita. Vom invepe de luni. Gradinita s-a deschis dar am mai lasat-o o zi in vacanta. ce e mai grav si urgent este ca nu i=am gasit nici o pijama mai draguta, dar ne-a ajuns cutitul la os si vom cumpara ce vom gasi. mai cautam astazi.
Mult succes celor care au inceput gradinita/scoala astazi.
Celor care mai sunt raciti le dorim sanatate multa.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
la http://photos.yahoo.com/criss80serg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Noi gata, am inceput grupa mijlocie! George a adormit greu de emotii dar dimineata la 7 s-a trezit fara probleme, a mancat si s-a imbracat... a luat ghiozdanelul in spate, florile... a mers asa bucuros! Acolo nu dovedea sa le spuna la doamne de toate, ce ii enea in cap. Nici nu ne-a bagat in seama cand am plecat.
Partea urata de tot e ca una dintre doamne e fff bolnava, operata pe creier de 2 zile si... atat de rau imi pare. Va veni anul acesta o educatoare noua, insa doamna care e dimineata era suparata, atat de bine se completau, chiar niste profesioniste, pe care le-am apreciat mereu! Acum ma gandesc cum va reactiona George, pentru ca o iubeste foarte mult si sigur ii va lipsi. Oricum, o veste urata din prima zi.
Criq, nu sunt de acord cu schimbarile, decat uite, in cazuri de astea, cand nu te poti pune cu boala. Ei sunt prea mici sa se acomodeze, sa prinda alt ritm, practic au nevoie de continuitate.
Gabibarta, sigur poti sa imi spui orice: eu ma astept la de toate, deci diferenta e pe aproape de a ta... mersi mult de ideea cu cadoul, cred ca asa voi face sa ii imprietenesc din prima! Data viitoare voi face poze la eco sa vada si el, ca acolo nu il duc, medicul meu nu e de acord cu copiii la cabinet, si are dreptate. Mi-a parut rau ca ieri nu am avut aparatul la mine sa inregistrez inimioara si sa vada.
Gabb, sanatate maxima, sa va reveniti pana maine si sa fiti in forma!
Sanzi, sananate si lui David... uite ca si la 33 de grade te poti imbolnavi.
Lucia, am sa caut si eu Imunobaby, vad ca e in voga pe aici, ca e acum incepe distractia la camin!
Nicoleta, eu am dus flori doar la educatoare, directoare nu avem, am vazut ca unele mame au dus si la asistenta, infirmiere... 6 buchete imi trebuiau si mie. Maine le duc o cutie de bomboane sa aiba la cafea dimineata, cred ca e suficient!
Crissandrada, al meu are 107-108 cm si 18 kg (vad ca e in grafic cu Bogdan al Karinei si cu Andrei al lui Katty) si desi i se vad toate costale, nu mai imi fac griji... cata vreme mananca.
Va pup, ma apuc de treaba, e asa o liniste si ordine in casa! Abia astept sa vad cu a fost prima zi!
Va pupam si va dorim sanatate maxima, Elena si George

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Iata ca si noi suntem victoriosi! Stefan a ramas la gradi fara sa planga!!!! Sunt extrem de vesela si sper sa il tina.
Pana la urma am cumparat flori pentru toata lumea vizata... 6 buchete... Cheltuiala a fost destul de mare, dar mi-a facut placere sa le ofere Stefan.
Inca nu au 2 educatoare, a doua trebuie sa vina cat de curand... Fireste ca am emotii. D-ra de anul trecut era suplinitoare. In rest au colegi noi si sunt extrem de multi in clasa! 32. Asta ma inspaimanta cel mai tare.
In rest... am azi intalnire cu dentistul... Am emotii.
si vine sotul meu acasa, spre bucuria mea si a lui Stefan (care il intreaba: Tati, dar te intorci, nu-i asa?).
Sa aveti o zi buna,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Noua doctorita pediatru ORL de la V. Gomoiu ne-a recomadat Septilin de la firma Himalaya. Tot ea ne-a recomandat acum 2 ani LantigenB si tare bine ne-a prins. I-am facut o cura de Bronhovaxom (acum luam a treia luna) si dupa ce terminam, sa luam Septilin (detalii: www.naturaplant.ro/produse/1736/Septilin).

Sa va spun ce am patit aseara. A venit Bogdan de la gradi si l-am pus sa se dezbrace. Ca in fiecare zi, incepe circul, ca nu, dezbraca-ma tu. L-am trimis in dormitor sa stea acolo pina se dezbraca. Bineinteles, tipete, plinsete, nervi, topait, ca nu vrea. Si sarind asa, a alunecat si a cazut cu fruntea exact in marginea patului. Instant s-a umflat cit o nuca, de am simtit ca lesin. Eram singura cu el, m-am dus la congelator, am scos o bucata de gheata si i-am pus-o pe frunte. In citeva minute a aparut si tati si am plecat urgent la spital. I-au facut o radiografie si se pare ca totul e ok, doar ca tb supravegheat citeva zile si sa stea linistit, sa nu alerge, sa nu sara, etc. Numai e asa de umflat, dar tot e. Acum e fericit ca sta acasa cu bunica, asa ne-a zis dr. de la spital, sa nu-l ducem la gradi. Am inceput de ieri si tratamentul impotriva bacilului Piocianic.

Nu stiu ce sa mai fac sa nu se mai manifeste asa cind nu-i convine ceva. Nici pedeapsa nu-l opreste. Sta pe pat si urla, efectiv. Da din picioare, se trinteste pe spate si-si arcuieste spatele. O adevarata criza de nervi. Nu stiu ce metoda sa mai adopt. Poate-mi dati voi vreo idee.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Karina, si Stefan mai are crize din-astea... Pur si simplu il lasam sa se linisteasca...dupa care ii explicam ca suntem suparati si ca nu ne-a placut ca s-a manifestat asa... De cele mai multe ori isi cere scuze si promite ca nu se mai intample... Se intampla totusi extrem de rar sa mai faca asa.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Karina, imi pare rau ca ati trecut prin asta cu Bogdanel, bine ca e bine, si noi i-am dat anul trecut in noiembrie LantigenB-ul si a trecut destul de bine iarna, nu a facut nici o viroza respiratorie. Anul asta vrem sa-i dam Immunobaby. Nu stiu ce sa te sfatuiesc in legatura cu "crizele de personalitate" cred ca mai bine e sa-l eviti adica sa-l lasi singur sa se linisteasca fara sa-i satisfaci poftele, sau sa te faci ca nu observi, sa nu vada ca te afecteaza!
Nicoleta, ai vazut ca ati trecut cu bine prima zi de gradinita?
Nicole, ce inseamna la voi 101-103 F (adica cat in sistemul nostru cu grade C?)
Elena, in ce saptamana esti? Cred ca ai fost asa de emotionata auzindu-i inimioara...
Crig72, Crissandrada, bafta si voua la gradinita! Noi o sa scapam de dus flori la toata lumea, fiindca il ducem la 1 oct., si atunci vom duce doar educatoarelor, ca nu va mai fi asa festiv.
Sinzi, sanatate lui David, sper sa fie mai bine!
La fel si ptr. tine Nicole si pentru Julian!

Mircea (sotul) a trecut ieri pe la gradinita sa vada listele si ce mai e afisat, si era un vacarm de pikamer-e si zgomote de santier, de mai mare dragul. In fosta curte a gradinitei, a luat cineva terenul (retrocedat)si face un hotel. Nu stiu cum vor dormi copii daca va fi asa galagie.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Hm, Catalina! Ce oameni! Sper sa nu dureze mult vacarmul, este clar ca nu vor putea dormi in atata galagie! Si ei mai au curte? Unde se joaca?
Eu am emotii, sper sa se comporte bine la gradi Stefan.
Nicoleta

Mergi la inceput

Criss, v-am vazut pozele. Ce frumosele sunteti! Ati fost in Arezzo? Am un unchi, o matusa, o verisoara acolo. :))
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Hm, Catalina! Ce oameni! Sper sa nu dureze mult vacarmul, este clar ca nu vor putea dormi in atata galagie! Si ei mai au curte? Unde se joaca?
Eu am emotii, sper sa se comporte bine la gradi Stefan.
Nicoleta

Gradinita are trei curti, una mica, una medie si una mare (vis-a-vis, adica trebuie sa traverseze o straduta nu foarte circulata). A fost data cea medie, unde se faceau deschiderile de an, festivitatile etc. Acolo sunt si lucrarile, iar in curtea cea mare si-au facut organizarea de santier (cu acceptul directoarei gradinitei). Poate au facut si vre-un acord ca nu strica programul de odihna al copiilor, dar pana nu-l voi duce nu stiu cum e!! Ieri nu erau copii in gradinita. Mai problematic va fi ca acea straduta pe care copii o vor traversa catre locul de joaca va fi de-acum loc de trecere ptr. camioane si alte masini de la santier. Cam stresant! Bietii copilasi!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput