--> --> -->

Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Voi incepeti gradinita iar noi...vom fi in vacanta pt. 2 sapt., la Buzias !
Abia asteptam sa mergem, cu mic, cu mare, caci este tare fain, acolo !
Cristina numara zilele ramase pana la plecare, din weekend-ul trecut, mai ales ca abia asteapta sa calatoreasca cu trenul.
Iar la revenire, va incepe si ea gradinita, caci asteapta cu mare drag, reintalnirea cu prietenele ei de acolo.
Va doresc numai zile senine, fara probleme de nici un fel !
Abia astept sa revin, sa citesc ce ati mai facut cat am lipsit noi !
Sa ne "revedem" cu bine pe 2 oct. !

Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Drum bun, Nina si vreme buna! Sa-i fie cat mai bine Cristinei!
O sa ne fie dor de voi!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Nina, drum bun, ne mai auzim la telefon.
Katty, sunt in sapt. 9, si am vazut pe ecran inimioara, mai am un pic pana i-o aud. Abia astept, am zis ca inregistrez pe telefon sa auda si George.
Fug sa il iau pe George, abia astept sa vad ce a facut!
Va pup!

Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi ne-am ales si cu diaree...
Gabb ii dau si eu PediaCare pt tuse (are efect la voi?)

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, Da-le lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna,
noi suntem ceva mai bine nu ne mai curge nasucu dar inca tuseste copilul, asa ca azi inlocuim siropul.
Va multumesc la toate care ne-ai urat insanatosire grabnica si va dorim si noi numai bine si sanatate
Nina drum bun si sa aveti 2 saptamani frumoase
sinzi la tuse severe nu are nici un efect, cel mai bine la mine pediacare merge pt nas infundat iar pt tusa celalalt cu V ce am sc ieri.. ma rog la julian nu lamine. Mai sunt si altele care merg bine la tusa cum ar fi robitussin e foarte bun, ai grija sa iei cu aroma ca de nu e oribil si nu poate sa bea copilul.
hellenec rabdare rabdare, imediat trec si greturile si ametelile, si 9 luni zboara nu alta... cu G ai avut tot asa zile grele?
karina sanatate lui Bogdanel.. si sa verific lista sa vad de te-a trecut nina sau nu, daca nu esti pe lista sa imi spui... crissandrada si tu sa verifici lista.

101 degrees Fahrenheit = 38.3333333 degrees Celsius
103 degrees Fahrenheit = 39.4444444 degrees Celsius

toate cele bune

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Noi ne-am ales si cu diaree...
Gabb ii dau si eu PediaCare pt tuse (are efect la voi?)

:
varsta, poze, Da-le lui David

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Am fost la dr si avem infectie la o ureche...asa ca trecem pe antibiotic... uf...

:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Insanatosire grabnica puiutilor vostri!
sanzi_ana, infectia la ureche are legatura cu inotul? Ma gandeam sa o dau si eu la vara pe Carina la inot,dar aici in Romania mi-e teama de tot felu de ciuperci.
Nina, drum bun si vacanta placuta in continuare. Va asteptam cu poze si impresii de calatorie.
Gabb, sanatate lui Julian sa se poata intoarce la copiii de la gradi.Si tie, de asemenea, ca sa te poti pune pe picioare.
Carina dupa 3 zile de gradinita e rupta de oboseala, tare mi-e ca nu prea dorm ei acolo. Acu doarme de trei ore.
Am terminat tortul in forma de cap de catel, dar desi in mod normal avem 3 camere foto in casa, n-am cu ce sa-l pozez. 2 le-a luat tati si s-a dus la o nunta, iar pentru a 3-a nu am acumulatori. Am sa-l imortalizez maine.
Am postat un mesaj la umanitare dar n-a fost moderat, nu stiu de ce si a murit pe undeva.
Un baietel din Eritreea, frumusel foc are nevoie de ajutor constand in hainute, lapte praf, conserve, orice e disponibil. Desi in ianuarie va implini 6 ani, arata ca un copil de 4. Carina cred ca e mai inalta decat el. Mama lui nu-i stie masurile. Mi-a spus mama lui ca de 2 luni nu a mai mancat lapte. Daca stiti pe cineva care ii poate ajuta cu ceva, va rog sa-mi dati de veste.Pe Basi il puteti vedea in unul dintre albumele mele.
Va multumesc,
Nadina

Mergi la inceput

Nadina, nu...nu e de la inot...
Cel putin asa mi-a spus dr...ba chiar cica daca nu are febra pot sa il duc linistita la plaja sau la inot!!! hihi..astia-s nebuni p-aci!!!
Desi antibiotic tre sa ii dau 10 zile!!!

Oricum de azi nu mai face febra...si a inceput sa fie mai vioi!!! A primit de la tati si mami o train table...

:

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/553800286/2874523050087737923dZHkrY

cateva poze noi...ultimile sunt cu train table...

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Botezul lui Julian... fetelor pe fugha vin sa va pun un link cu pozele de la botezu... luni cand sunt mai odihnita o sa povestesc cuma fost si o sa citesc si posturile voastre si sa ma uit la poze... va spun asta: A FOST SUPER!.... sanatate la toata lumea

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput