Copilasi din 2002 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
Karina spune:
Sinzi sanatate multa. Sa-i dai ceaiuri multe lui David cu lamiie si miere de albine. Lui Bogdan i-a facut f. bine tinctura de propolis, dar nu stiu daca gasesti in SUA.
Ce inseamna 9 si 10 1/2 ? Ca Bogdan poarta 28 . De fapt laba piciorului lui are vreo 15-16 cm . Dar el intotdeauna a avut piciorul mic, cred ca David are mai mult.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
katty spune:
Karina, bine ai venit pe la noi! Nu te stresa de kg lui Bogdanel, e si inaltut pentru varsta asta, iar daca se si inalta cu atat mai mult. Al meu are cam 107-110 cm si 18-19 kg, poate acum mai mult ca mananca ca spartul la tara unde l-am dus 2 saptamani.
Despre gradinita ce sa-ti spun. Andrei a suferit (plans) 2 zile, dupa care totul a fost ok, timp de 4-5 luni, dupa care, in fiecare zi imi zicea ca-i place, ca a fost frumos la gradi, dar a doua zi nu mai vroia la gradinita. Acum, pe perioada vacantei ma tot intreba, "Da eu cand mai merg la gradinita?" Sanatate multa lui Bogdanel, sa se termine cu bine tratamentul!
Sinzi, te astept la bunicii mei! E departe, dar ai vazut ce frumos e acolo! Ma bucur ca e mai bine David!
Nicoleta, eu cred ca poti sa duci buchete de flori doar ptr. educatoare! La directoare, asistenta , supraveghetoare nu!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Servus.
Cred ca voi lua si pentru ingrijitoare, si pentru directoare. Am lucrat acolo si...
Ce mari sunt copiii vostri! Stefan are 16 kg (sper!) si 100 cm. Si poarta 26 la picior.
Nicoleta
light spune:
Sanatate multa David si Julian.Eu deja sunt ingrozita, toti in jurul meu tusesc, au probleme cu gatul, si eu sunt pe sfarsitul tratamentului, si Liviu a avut acum o saptamana, si deja caut sa ma aprovizionez cu siropele si imunostimulatoare.Sinzi sa stii ca o sa iau Imunobaby, parca tu ziceai ca a fost bun, sper ca e si ptr varsta de 4 ani.
fara drept de semnatura
sinzi_ana spune:
Da Lucia...eu spuneam ca e bun...noi nu am avut pb cu el...ah...i-as mai lua si acum, dar nu am de unde...poate rog pe cineva din Ro sa imi trimita...ca uite...nu credeam ca se poate raci si la 33 de grade!!! hihi...
Nu stiu cat e 10 1/2...hm...cred ca 27-28 dar nu bag mana in foc...In Ro ii venea 26, si daca i=a crescut piciorul cred ca acum e de 27-28...
Eu sper ca va ajunge si David odata la 16kg...ca suntem vraiste cu greutatea...uneori chiar ma ingrijorez, daca nu o fi ceva mai grav...
Adica la 3 ani avea 15 kg...pe la 3.3 ani avea 13kg...acum la 2.7 are iar 15kg...sper sa nu mai ajungem la 13kg iar!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
Gabbriela spune:
Sinzi nu am fost la medic cu el ca nu l-a primit, a spus la telefon sa ii dau Pedia Care aiai in cutie mov pt tusa si desfundat de nas, din 6 in 6 ore cate 1 tbs timp de 5 zile si dupaia sa trec pe Pediatric Vicks 44e "cough & chest congestion relief", asta in caz ca nu ii mai curge nasu, daca ii tot curge nasu sa ma duc cu el la cabinet dupa 5 zile.
Nasu e mai bine acuma, mai are tusa, si sper pana sambata sa treaca.
Eu ceva mai bine, nu tusesc, nu mai am febra, nu ma mai doare nimic, nasu putin mai curge.
Julian poarta 9 la adidas si 8 1/2 la sandale
Karina, am o pereche de papuci din ro cumparati de la leonardo si la marime scrie 27/88 25 nu am nici o idee care e marimea pt ro, 27 sau 25.. asa ca afla asta si atunci sti cat e marimea 10 in USA.
Multumesc de incurajari si multa sanatate va doresc si eu ...
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
sinzi_ana spune:
Gabb, a avut si febra??? David nu tuseste asa rau...dar cred ca asta e doar debutul...ah...maine cred ca o sa ajungem si pe la gradinita...
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
Gabbriela spune:
un picut de febra 101 F si eu 103 F... dar numai pt o seara si i-am pus comprese cu apa si otet si un supozitor si a trecut.
Pe voi va lasa la gradi cu tusa si cu nas curgator? Pe noi nu ne lasa la gradi...
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Gabb, a avut si febra??? David nu tuseste asa rau...dar cred ca asta e doar debutul...ah...maine cred ca o sa ajungem si pe la gradinita...
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- Plato
sinzi_ana spune:
Mai sunt si exceptii...exceptia este ca nu ma pot inlocui prea mult timp...si eu nu am cu cine sa il las pe David...
Nu am ce face...nici mie nu imi convine...as vrea sa stau acasa cu el pana e bine...dar ce sa fac? Nu vreau sa imi risc jobu....
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Mai sunt si exceptii...exceptia este ca nu ma pot inlocui prea mult timp...si eu nu am cu cine sa il las pe David...
Nu am ce face...nici mie nu imi convine...as vrea sa stau acasa cu el pana e bine...dar ce sa fac? Nu vreau sa imi risc jobu....
aha inteles... pai insanatosire grabnica si sa nu mai patin asa raceli, flu , tuse sau ce or fi.. vezi la atelier am pus ce cuti de lego am, si care le mai vreau sa le mai cumpar.PS: ptiu pe tine ce semnatura ravasita ai , nu o poti aduna putin... sa nu te superi
- Plato