Copilasi din 2002 (27)
Raspunsuri - Pagina 20

crissandrada spune:
Cred ca noi suntem o exceptie ca Andrada vroia sa mearga la gradinita in vacanta. Acasa nu are cu cine sa se joace. Poate cu noi si in parc. In rest singurica. Si in plus nu are cu cine sa stea acasa si se tot plimba ba la bunici (care lucreaza) ba la servici la mine sau la tati. In fine noi suntem bucurosi ca vacanta se apropie de sfarsit.
Poze de la petrecerea Andradei inca nu am pentru ca aparatul foto nu a mai mers dar am filmat si am sa scot de acolo cateva poze plus de pe la invitatii care au facut poze si ei.
Anina_n ai uitat de noi?
Sinzi_ana si Gabbriela insanatosire grabnica!
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson la http://photos.yahoo.com/criss80serg

HelleneC spune:
Buna dimineata!
Gata, maine incepe caminul, George e atat de fericit, de astazi vroia sa mearga!
Crissandrada, si George ar fi vrut sa nu fie vacanta. Intr-una ma intreba cand deschide caminul. asta imi arata ca nu trebuie sa imi fac griji, e bine ingrijit si are numai de invatat de acolo!
Nicoleta, apoi la noi doamnele (desi sunt in varsta) nu au pretentii de la copii de genul asta. Chiar daca le spune "doamna" toti copii le vorbesc cu tu, si ele inteleg pentru ca au suficienta experienta sa nu le ceara imposibilul la varsta asta. Cand ne-am intalnit pe strada George le-a intrebat: "ce faci?" si ele s-au bucurat. Au timp sa invete si formulele celelalte in curand!
Sanzi, sanatate lui David!
Gabb, la fel si voua, sa va refaceti grabnic!
Nadina, super fain ca au inceput mai repede. Mai ai emotii cand o duci la gradi? Si noi avem curte maaare la camin si vin si eleve de la liceu sa faca practica cu ei. Sunt foarte incantati. Eu am emotii pentru ca aici am fost si eu de la camin pana in clasa a X-a si am senzatia ca de 25 de ani nimic nu e schimbat. Am noroc ca e la 3 minute de casa.
Nina, gata bagajele pentru Buzias?
Va pupam, o zi buna, fugim sa cumparam flori pentru doamne si papucei de casa (suntem mai lenesi si am uitat de ei)! Tineti-mi pumnii sa nu imi fie rau pe strada...
Elena si George
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)

katty spune:
Buna, intru si eu putin astazi sa va salut, desi sunt ca de obicei pe fuga!
Nicole si Sinzi, imi pare rau ca Julian si David sunt bolnaviori, le urez insanatosire cat mai grabnica!
Elena, sigur o sa te contactez cand mai trec prin Suceava, daca stiam dinainte de a pleca ca drumul la intoarcere il vom face pe acolo ti-as fi spus si acum! Ne-am dus prin Botosani si am vrut sa vedem cum e si prin Suceava!!!
Nina, am luat si eu legatura cu Ana-Maria222 sa-i dau niste banuti ptr. Mirela. Drum bun la Buzias si sa va intoarceti cu bine. Cat stati?
Nadina, ma bucur ca e fericita Carina la gradinita! Bafta si in continuare!
Crissandrada, Nicoleta, imi pare intr-un fel rau ca Andrei e la tara si maine nu incepe gradinita, ca as fi vrut sa fim impreuna si de aceasta data! Dar va urez ca miine sa aveti o zi cu emotii cat mai putine!
Eu vorbesc zilnic cu el la telefon si e de o veselie rara. Mama imi spune ca cere tot timpul sa manance (cere supliment de orice are la masa). Nu-mi vine sa cred ce-mi spune. Au prins o vreme foarte frumoasa, sper sa mai tina asa cateva zile!
Va pup si poate intru mai tarziu pe aici!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei

gabibarta spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
La multi ani, Mariuca noastra !
Si celorlalte Marii de pe aici !
Gabi, ce rau imi pare ca n-am putut sa ne vedem, chiar daca doar pt. un timp foarte scurt !Astept urmatoarea ocazie !
Un weekend minunat, tuturor ! Sa ne "revedem" cu bine, luni !![]()
Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !
Nina, mami dewww.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Nina, imi pare rau... Am fost un pic pe strada principala (Republicii parca?) si in parculetul din centru.
Sanatate bolnaviorilor!
HelleneC, mersi pt. sustinere. Si iti doresc sarcina usoara!!! La noi sunt 5 ani intre cei doi vandali, ce pot sa spun? Gelozie cat cuprinde din ambele parti. Oricum, cica ajuta daca inainte de nastere in bagajul pt spital ascunzi un cadou pt George din partea celui mic si ii oferi cand vine sa te viziteze prima data la spital dupa nastere. Robert a fost tare emotionat cand i-am dat voie sa faca chiar el primele fotografii cu sora-sa. As avea multe de povestit la capitolul "cum e cu doi copii" dar nu vreau sa te sperii prea tare

Nicoleta spune:
Servus.
Gabb, am trecut si noi prin asta...trece, doar stii! Nu-ti face griji!
Nadina, eu stiu cum functioneaza sistemul, am fost educatoare ceva timp... dar acum este mai greu... ca Stefan este copilul meu... Nu ma pot detasa nicicum!
Elena, nici noi nu avem papucei, dar cred ca in prima faza vom folosi niste sandalute cu scai, pe care le-a purtat in vara si care arata inca foarte bine... le voi aranja eu, nu i le voi duce prafuite! :)) Sa nu ti se faca rau! Si eu cumpar flori. Chiar, cui se dau flori?
Ca desi am fost acolo, nu am vazut cui mai dau oamenii in afara de educatoare :(((.
Cata, lasa ca nici la tara nu este rau deloc, mai ales ca uite, cere supliment!
Sa aveti o zi SUPER!
Nicoleta

gabibarta spune:
La noi flori se dau educatoarelor si ingrijitoarelor. Eu prefer sa le dau ciocolata mai fina sau bomboane de ciocolata in loc de flori.

Nicoleta spune:
Hm, ce sa zic, le voi da si din-astea, dar la deschidere... merge un buchet de flori.
Dar cui dau? Duc si asistentei? Si d-nei directoare? Asa ar trebui, dar se fac 6 buchete....
Nicoleta

Karina spune:
Fetele dragutele, nu stiu daca ma mai tineti minte, sint mama lui Bogdan, nazdravan de 3 ani si 9 luni. Va citesc mai tot timpul, imi place cum scrieti, dar sint cam lenesa la scris. Ma gindesc mereu la Cristinuta Ninei, ma rog in fiecare seara si pt. ea .
Bogdan a inceput gradi la 1 iunie, dar mai mult n-a fost pe acolo, ca tot s-a imbolnavit. Toata iarna n-am avut probleme si acum in 2 luni a luat de 3 ori antibiotic, desi pediatra nu e fan al antibioticelor. In urma acestor tratamente, puiul meu s-a pricopsit cu bacilul piocianic si acum tb sa luam antibiotic ca sa scapam de el.
Cu gradinita tot nu s-a acomodat, la inceput a fost la program scurt dar acum a inceput sa doarma si acolo. Aproape in fiecar dimineata plinge, nu f. tare, doar cit sa te doara pe tine sufletul ca-l lasi acolo. Cit sta la gradi nu sint probleme, maninca, doarme, se joaca, a primit si un premiu la muzica. Dar cind vine acasa nu poti sa afli nimik de la el, nici ce a mincat, nici ce au facut la gradi. Si avem acelasi scenariu in fiecare zi: miine ma duc la gradi ? Dar eu cind stau acasa ? Daca-l intrebi cind ii iei de la gradi ca ti-a placut azi la gradi zice da, dar mai tirziu, zice ca nu.
De obicei merge cu tati la gradi si tot tati il ia, dar azi am fost la dr si l-am dus eu. Bineinteles ca au aparut lacrimile de rigoare si texte noi: "mami, o sa-mi fie dor de tine" si "sa nu uiti de mine". Ah, si problema lui principala in fiecare dimineata: "tati, dar sigur vii sa ma iei", desi nu s-a intimplat vreodata sa intirzie, sau sa uite nici gind.
Mi se rupe sufletul cind il vad cit e de amarit, dar stiu ca peste 5 minute numai are nimik. Dar tare mi-ar placea sa-mi povesteasca si mie cite ceva de la gradi .
Sinziana, cit are baietelul tau (kg si cm) de zici ca-i slabut. Ca asa mi se pare si mie Bogdan, desi altii imi spun ca nu e. Dar de aproape 1 an nu s-a mai ingrasat nimik. Acum are in jur de 107 cm si 17,5-18 kg. Numai are carnita pe el, mi se pare slabut.
Pup toate mamicile si toti piticutii. Chiar daca nu prea scriu pe aici, citesc ce scrieti voi. Ma si ajuta...
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

sinzi_ana spune:
Noi tot acasa suntem....
David face febra noaptea...mica, dar e febra...
Ii dau doar Calpol si vit C...
A inceput sa tuseasca mai gros, si noaptea are muci...of...el raceste asa de rar si febra nu a mai facut de muuultt!!!! Cred ca ajung azi si la dr cu el...sa il vada...
Dar e tare vioi...si fericit de vacanta nesperata...si eu la fel!!!Azi trebuie sa ajung dupa=amiaza la gradi ca am un curs de prim ajutor...hihihi...
Gabb, sanatate multe lui J!!!! Sf...ce e si cu micutii nostrii!! Ce ii dai? Ai fost la dr cu el?
Nicoleta, si eu am fost asa speriata cand l-am dus pe David aici la gradi, caci schimbase atatea gradinite, ma asteptam sa ii fie greu, el nu prea era incantat de idee...Dar a fost atat de bine, si s-a acomodat din prima zi...m-a uimit!!!
Elena, eu iti tin pumnii!!! Imi aduc aminte ce groaznic a fost si la mine...uf...cred ca si de asta nu prea ma incanta ideea unui al 2-lea bebe!!! Asa ca raman la ideea mea cu adoptia!!!
Katty, super vacanta!!! Vrem si noi bunici !!!!
Karina, David are in jur de 104cm si 15kg....Nu are nici o bucatica de carnita in plus...hihi.... Oricum acum o luna cand am plecat in romania, avea 14 kg...asa ca sunt tare impresionata ca a pus asa repede un kil!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

sinzi_ana spune:
Ah...si vroiam sa adaug...ca intr-o luna, doua ne-a crescut piciorul cu un numar jumate!!!!
De la 9, purtam acum 10 1/2!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor