Copilasi din 2002 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ceau fetelor...
pai mancarica sinzi nimic nou, fata de ce ti-am scris tie acea lista... eu gatesc numai romaneste si gatesc in fiecare zi ceva nou {nu am servicxi si imi permit... dar ma si oboseste gatitul asta zilnic}.
In continuare mancarurile lui prefrate sunt: supa de pui, pireu si orice carne pe gratar, iaurturi cu fructe si morcovi in ele si branza crema.
Mancaruri care nu vrea sa le incerce deloc sunt: piraf si mancare de fasole.
Cu bici e tare figura, e foarte incanta de ea si merge foarte mult cu ea, aproape zilnic cate o ora jumate, mai nou eu trebe sa grabesc pasu dupa el, de nu ma lasa in urma.
maine mergem la pescuit iara-si si o sa fac poze de data asta ca am camera .

Pupici si sanatate la toata lumea...

PS: asa mi de grea asteptarea dupa masina, nu aveti voi idee.. abea astept sa am masina sa ma plimb si eu cum va plimbati voi

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Khristin 800$ canadieni? Aici pana la ora 3 fara mancare, fara bus ajunge la 12000$/an (au scumpit anul asta...plus inscriera 800$, plus alte "consumabilele" inca 200$) Bine ca am reducere pt David...oricum e avantajos sa ai mai multi copii ca scade si pretul...
Noi am locuit in UK cativa ani, si acolo desi sunt si ei obsedati de siguranta copiilor nu se circula asa incet mai ales pe artere principale!!!
Cat despre excursii, si mie mi-ar fi placut sa ii duca undeva, desi cred ca as fi fost mereu in tensiune...chiar sapt asta au fost accidentate 2 bus-uri de scoala pe drumul pe care merg eu la scoala!!!!
Eu cred ca sunt ceva diferente intre US si CAnada...si cel mai important asigurarea medicala...din cate stiu voi aveti gratuit la copii (la adulti nu stiu) si parca copii au alocatie de stat? (sau ma insel??) si parca si somaj daca nu muncesti, nu???
Cat despre criminalitate...hihi...pai (parerea mea) aici e mai aglomerat (ma refer la pop US fata de cea din Canada)... (adica cum gandesc eu, daca de ex 1/100 din populatie au comis o crima si sunt doar 100 de oameni, inseamna ca e un singur criminal..., daca sunt 1000 de oameni, sunt 10 criminali, deci si mai multe "victime" desi procentual e la fel...) La ora asta nu stiu daca m-am explicat inteligibil!!!

Gabb, si David e fan supa de pui sau curcan!!!! Asa ii mai dau si eu paste, ca altfel nu vrea paste!!!!
David nu mai vrea bicicleta deloc decand cu tractorul...e calare numai pe tractor si are niste fitze de sofer...murim de ras...hihi...
Eu am scapat de gatitul zilnic...si in general daca vreau sa fac ceva, pun la cuptor si am scapat...nimic pretentios...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, bafta ta sa dai 12000 , aici in zona astea sint preturile la o gradi destul de fancy cu Video over the Internet (unde-ti poti supraveghea in permanenta de la serviciu copilul sau bunicii din RO cu mai mult timp . Facand un calcul rapid eu salvez 2000/an fata de tine deci mare branza tot nu e..., dar prefer sa-i pun intr-un cont directionat pt. educatia universitara sau programe co/extra-curriculare...depinde foarte mult si de statul unde locuiesti. Ma refeream la serviciile oferite la daycare si gradi cand spuneam ca sint oarecum similare...si aici ti se fac reduceri daca vrei sa-ti tii ambii copii intr-o gradi si mai deduci ceva si la taxe...dar la sumele astea nu stiu sincer daca se merita , decat doar pt. a-i socializa. Despre asigurarea medicala in Canada, esti acoperit intr-adevar medical intr-o oarecare masura, nu trebuie sa platesti nasterea ca in state, anumite medicamente le platesti dar daca ai asigurare de la serviciu, esti acoperit practic total. Serviciile dentare sint acoperite procentual in functie de beneficiile de la serviciu. Cat despre alocatiile pt. copii, exista, dar noi n-am apucat de cand s-a nascut Yasmine ca cica depasim pragul , asa ca pas. La somaj ai dreptul daca ai muncit in prealabil, banuiesc ca si-n US. Cred ca tu te refereai la acel welfare, care se practica mai ales in zona franceza, dar care este destul de restrictiv, trebuie sa faci dovada ca ti-ai cheltuit banii cu care ai emigrat si ca nu mai ai din ce supravietui. Suma care am inteles ca ti se acorda nu este insa prea generoasa.

Despre criminalitate insa, nu e parerea mea, ci un given iti recomand filmul Bowling for Columbine care analizeaza incidentul de la liceul Columbine din US unde au murit impuscati parca peste 30 de copii si de ce Canada cu 7 milioane de arme la 10 milioane de locuinte nu sufera din cauza violentei armelor precum vecina mai mare din sud....apoi sa-mi spui ce parere ai despre criminalitatea dintre cele doua tari

Gabbriela, sa te vedem cat mai repede asa atunci, eu una chiar m-am saturat de atatea drumuri zilnice.... ce sportiv e Julian

Am fugit la

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Deci logica mea este:
Populatia in

US: 295,734,134
Canada : 32,270,507

Pai daca in US sunt cu 263,463,627 oameni mai multi decat in Canada, inseamna ca intre oamenii astia sunt si mai multi violatori ai legii...nu??? E logic....
Cel putin pentru mine!!!!

Probabil ca daca si in CAnada nr populatiei ar creste (ca loc este mai mult decat in US) poate si criminalitatea ar creste (stim noi proverbul cu capra vecinului care incinta spiritele...si ar fi mai aproape)

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Sanziana, daca te uiti pe harta o parte din teritoriul Canadei este nelocuibil din cauza vecinitatii cu Polul Nord ...atat eu cat si sotul meu mergem destul de des in US fie in vizita fie cu afaceri , si sintem destul de mult la curent cu situatia de acolo, nu vorbesc din auzite, si nu as alege sa-mi cresc copilul acolo sub nici o forma din cauza violentei stricto ....n-am inteles ce vrei sa zici cu proverbul cu capra vecinului ....gata peace, ok ?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Stiu Khristin, ca parte din Canada nu e locuita...hih...nu ma refeream la asta oricum...vorbeam ipotetic(daca nr locuitorilor s-ar ajunge la cel al US)...
In fine, poate nu stiu cum sa explic ...nu conteaza oricum...
Chestia cu capra vecinului...era ceva de genul ca unde e "inghesuiala" mai multa (ca in US) lupta pentru a razbi e mai acerba si isca violenta si invidie...

Noi nu locuim de mult in US, parerea mea nu are baza, dar...pana acum nu am avut motive sa nu ne simtim in siguranta...(mai mult sau putin fata de Romania sau UK).
Si am calatorit si noi destul prin US in putin timp...mai ales Radu...

Btw..dupa cateva zile de incidentul din US, stiai ca si in Canada a fost un incident tot la scoala, un pusti de 14 ani a impuscat cativa colegi de scoala? Parca in Calagay...

Eu cred ca violenta este peste tot...si riscurile de rigoare...
Nu cred ca US e mai sigura, sau mai buna...dar daca stai in banca ta si iti vezi de ale tale...

Nu vreau sa crezi ca te contrazic sa ne certam...pur si simplu imi expun scurta mea experienta si parerile mele versus de ale tale...asa ca no offece...ok?

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Nu vreau sa crezi ca te contrazic sa ne certam...pur si simplu imi expun scurta mea experienta si parerile mele versus de ale tale...asa ca no offece...ok?

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Sanziana, don't worry... none taken , din pacate traim intr-o lume global violenta

Fetelor din Ro, ce faceti si pe unde umblati in weekend de n-a mai intrat nimeni?

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Khristin hai sa facem tema de la Atelierul Piticilor...hihi...
http://new.photos.yahoo.com/atelierul_piticilor/album/576460762310394421#page1

ca nici noi nu prea avem nimic de facut azi...tati e la tenis, apoi se duce cu David la plaja (eu nu pot sa merg pe caldura asta de pranz...hihi..si mai lenevesc!!!)

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb daca copiii vostrii au fixatii???

De exemplu...David asculta un singur cd timp de cateva saptamani...ne iau pe noi durerile de cap si plictisu...Dar el vrea numai melodiile alea si nu accepta altceva!!!

Daca cearceaful e putin sifonat nu vrea sa doarma sau se trezeste din somn sa il aranjeze...

Vrea sa poarte numai anumite haine si incaltari...(tre sa il prind pe nepregatite sa ii pun si altceva!!!)

Si daca spune ca ii e foame vrea doar crenwusti cu mustar (desi mustarul nu il mananca!!!)...nu accepta altceva...(asta iar pt o perioada, ca acum vreo 2 luni vroia lapte cu cereale!!!)

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit

Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…

Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...

Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!

Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.

Va multumesc din suflet anticipat.

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Cu stima,
ana_maria222

Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

Pliculet Romania:

Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si

Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)

VA MULTUMIM!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput