Copilasi din 2002 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Salut.
Sa va povestesc... Noi am avut un week-end pana duminica dimineata cu tati, dupa aceea, fara. Dar a fost ok, Stefan nu a dat semne ca ar suferi atat ca a plecat...Ne-a plimbat prin centru, apoi intr-un parc din Racadau.
Khristin, invatamantul romnaesc are multe hibe. Dar majoritatea sunt din cauza cadrelor didactice... majoritatea legate de ceea ce au invatat in comunism... plus ca lipsesc fondurile... A, si vizualii pot avea cate ceva de invatat din poeziile astea (mai, nu sunt pro poezii, dar nici asa de contra :))!), ziceam ceva de niste planse...
Platiti ceva cu gradi si in US, si in Canada! Ce sa zic, aici la stat este destul de ieftin, se platesc numai mancarea si cursurile optionale.
Sinzi, am vazut pozele. Tare mandru David de masina lui tati!
Ca tot se vorbi de fasole verde, sambata am facut mancarica de fasole verde cu pui, nici nu ma gandeam ca va manca Stefan! Si a mancat, si sambata, si duminica!!! Cam 200 ml de fecare data! Nu-mi vine inca sa cred! Ii mai fac, normal! ;) Si el este fan cirobe, piure, snitele, supe, iaurt, portocale, mere, piersici. Ii place ciorba dreasa cu smantana... Si mamaliguta cu branza, carnea de pui sub toate formele... uneori si mancarica de cartofi. Cu mazarea inca nu ne-am imprietenit. A, ii mai plac pastele cu sos sau cu branza. Cam asa mananca Stefan.
Astept si alte idei de la voi.
Nicoleta
Nicoleta spune:
A, am uitat, Stefan nu poarta ceva daca are nasturi. O singura salopeta accepta, cu nasturi. Si un tricou, imi place mie si il santajez :))). Si la incaltaminte avem probleme, greu accepta ceva nou. Sa vad acum ce fac, trebuie sa ii cumpar cateva perechi, cele vechi au ramas mici. Si pentru la gradi trebuie sa ii iau ceva...
Pitici de copil, ce sa zic?
Gabb, mare a mai crescut copilul tau! Sa iti vina mai repede masina, ca vad ca iti doresti asta!
Criss, greu cu renovarile astea. Dar si cand se termina cu totul...!
Sa aveti o saptamana buna.
Nicoleta
nadina spune:
Buna mamici, scumpa rau gradi in US si Canada, dar probabil ca si veniturile permit.
La capitolul mancare Carina manaca tot ce e putin pasat. Sub nici o forma nu vrea gratar si greu de tot o conving sa manance carne, sub orice forma (doar daca e pasata si ascunsa prin mancare o pacalesc).
Fixatii? Isi alege singura cu ce se imbraca intr-o anumita zi si e greu de convins ca nu se potriveste cu vremea de afara. Stie sa se asorteze si ii plac lucrurile cat mai colorate.
De o saptamana ne uitam doar la o caseta cu botezul ei si imagini de cand avea vreo 8 luni.
Cateodata cade asa intr-o semi-transa si sta minute bune cu mintea dusa. Nu stie sa-mi spuna la ce se gandea.
Ma mira cati nervi are pentru 4 anisori.
E uneori rautacioasa in mod intentionat, se da huta special sa loveasca copilul care sta in fata leaganului. Am intrebat-o de ce e atat de rea si mi-a zis ca asa a iesit ea din burtica de la mami a ei. Aseara ii explicam ce inseamna vraja si i-am zis ca e atunci cand mami face abracadabra si ea se transforma intr-o fetita cuminte. Mi-a zis ca a inteles, e atunci cand zice ea abracadabra si ma transform eu intr-o mami care nu se supara asa usor.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Nadina
HelleneC spune:
Salut dragele mele... de copil tipicar ma plang si eu!
Mai ales cand e de imbracat, incaltat lucruri noi... zici ca au tepi, nu alta, cat urla pana il imbrac. De aceea si la probat mi-e greu cu el ca nu vrea sa imbrace! O fi o problema cu varsta? Desi George e asa de la 2 ani, tin minte fff bine cum nu vroia nimic necunoscut pe el.
Cu mancarea... cam orice, dar are zile si zile: ma innebuneste cu laptele cu orez, daca am asa ceva, apoi mananca de 7 ori pe zi, nimic altceva. Insa dintre ciorbe prefera cea cu cartofi si legume si cea radauteana (poate pentru ca are mult usturoi). Iar mancarica cu cartofi e... yamyam!
Toata vara a trebuit sa vedem 3 dvd-uri, restul nu a vrut. Si deja am invatat eu replicile din filme, totul!
Sunt curioasa cat au facut acum caminul, anul trecut dadeam 1 milion pe luna, de obicei cresc in fiecare an cam cu 10.000 pe zi.
Problema noastra majora, care se va rezolva de vineri, este somnul de pranz. Zilnic e o corvoada de cateva saptamani sa il pun la somn. Iar daca e sotul acasa doarme fara probleme (de teama lui cred), insa cu mine nuuu. Mai inainte i-am zis ca sunt foarte obosita si el: "Pai du-te si te culca! Cine te opreste?" Ma abtin sa rad in fata lui, dar scoate niste perleeee!
Va pup, o saptamana usoara va doresc si spor la ultimele pregatiri pentru camin!
Elena si George
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)
nadina spune:
mamici ia uitati ce am gasit, pentru idei de torturi.
Eu nu voi urma retetele dar ideile imi plac si cred ca unele se pot pune in practica si cu ingrediente de pe la noi.
http://www.womansday.com/cooking/7310/silly-cake-finder.html
Imi cer scuze, dar sunt o lenesa si n-am invatat sa scriu un cuv
si sa fie link
Nadina
HelleneC spune:
Faine de tot tortuletele Nadina! Eu pana sa fac ceva... mai bine ma duc cu poza la cofetarie! Oricum am sa intreb alta data cand mai am ceva aniversari, dar torturile arataaaaaa...
Nicoleta, am de toate, ameteli, greturi... contractii si ma opresc, sa nu te sperii! Faza e ca George imi face parca in ciuda si ma supara, nu ma asculta si eu am o stare ca nu pot sa ii explic calm nimic. Totusi inca nu percepe ideea de fratior/surioara, poate pentru ca nu se vede burtica.
Va pup, sa aveti sanatate si liniste cu copiii!
Elena
Mami "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George" (6.09.2002)
miraklucker spune:
buna si de la noi, ne-am intosc si noi de cateva zile din vacanta....a fost tare frumos, copii s-au simtit minunat, si trebuie sa recunosc si noi....nu prea au avut ei treba cu noi, s-au jucat de dimineata pana seara abia ii adunam pe la 10 sa-i bagam in pat....nu -sau plictisit mai ales ca au avut companii pe fetele lui sora-mea. noi am prelungit cu 2 zile sederea la mare, am ramas fara sorela, apoi la intoarcere ne_am oprit cateva zile in Provence, unde a fost tare frumos dar cu regrete nu am prea putut vedea prea multe din cauza de copii, ce mai sunt mici rau. Cu David merge binisor, e cuminte in masina, poti merge ore intregi daca i-ai spus sa doarma, asculta, la restaurant e bine, rezista la plimbare, dar cu fetele e alta poveste. Pe Selin am tinut-o mai tot drumul de intoarcere in brate, scotea niste urlete de-ti venea sa sari din masina, daca nu dormea in 10 min era plistisita.....consecintele le vad acum acasa
s-au jucat in nisip , David a contruit tunele, si la educatoare azi i-a spus, era tare mandru de tunele lui, in apa are tot mai mult curaj dar nu prea vrea sa invete sa inoate, i-a trebuit plasa sa pescuiasca, a pescuit intr-o zi scoici si binenteles atat l-a tinut.
Spre mirarea mea a mancat bine, binenteles mancarea preferata de fiecare data la restaurant cartofii prajiti, noroc ca nu mancam in fiecare zi acolo.
Azi a reinceput gradinita, am fost chiar surprinsa ca a vrut sa mearga fara discutii, deobicei dupa niste zile libere face nazuri.
v-am promis si poze, am pus din vacanta in albumul meu...de la ziua lui din pacate nu le-am primit inca.
Elena, am crezut ca numai al meu face asa scandal cand trebuie sa imbrace ceva nou...David e la fel, de vreo luna parca a inceptu sa se schimbe, a primit de la soacra-mea o pereche de sandale pe care le-a vrut incalta imediat, acum in vacanta alta pereche tot asa.....are destule alte mofturi si pretentii.
Incepe sa-i placa sa deseneze, bineteles numai tiruri si camioane....si trenurile, marea lui pasiune, e fascinat de ele, pe autostrada numai dupa asa ceva se uita, le stia de la km distanta ce marca sunt....si sa coloreze, dar inca mazgaleste, a colorat in vacanta cu verisoara-sa care cu toate ca e numai o luna mai mare ca el coloreaza foarte frumos. Mai nou seara la culcare vrea cel putin o poveste....daca pana acum ii povestea cate ceva acum vrea sa-i citesc din carte, sau luam cate o carte si o povestim, nu se culca fara poveste.........si DE CE??? mai nou ne zapaceste cu aceasta intrebare, pur si simplu ne incuie....si dispera.
....si deocamdata cam atat!!
Va pup si noapte buna!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Selin la botez
miraklucker spune:
am pus linkul cu pozele din vacanta la semnatura!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
sinzi_ana spune:
Mira, super pozele!!! Ce mult seamana David cu tine!!! Si ce prietena draguta are!!!
Copilul meu deseneaza numai OZN...el imi arata ceva, dar nu seamana a ceva cunoscut ochiului uman!!! hihi...
Elena, sper sa treci repede de starile astea!!! Asa a fost si la George?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor